OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Paistorasvaa elikkäs laardia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Spede
***


Liittynyt: 16 Syy 2004
Viestejä: 2656

LähetäLähetetty: 23.01.2011 23:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jonkunlaista läskiä saa oulussa sijaitsevasta makkarakaupasta.

http://www.makkarakauppa.fi/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tommiunk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Huh 2005
Viestejä: 154
Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta

LähetäLähetetty: 24.01.2011 18:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mukava oli eilenkin paistella käristys kun purkista iso lusikallinen laardia pataan ja lihaa perään. Sulaa nopeasti pannulle ja ei käryä korkeassakaan lämpötilassa. kestää lämpöä jonkin verran paremmin kuin esim voi. Eikä tarvitse pitkään tiristellä ennen lihojen lisäystä, niin kuin silavan kans tarvitsee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
koilliskaira
***


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 1717
Paikkakunta: Ivalo

LähetäLähetetty: 24.01.2011 21:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. Razz
_________________
Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
TatuN



Liittynyt: 26 Elo 2010
Viestejä: 4
Paikkakunta: Hyvinkää

LähetäLähetetty: 25.01.2011 11:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tommiunk kirjoitti:
Mukava oli eilenkin paistella käristys kun purkista iso lusikallinen laardia pataan ja lihaa perään. Sulaa nopeasti pannulle ja ei käryä korkeassakaan lämpötilassa. kestää lämpöä jonkin verran paremmin kuin esim voi. Eikä tarvitse pitkään tiristellä ennen lihojen lisäystä, niin kuin silavan kans tarvitsee.


Mites tuon tuotteen säilyvyys? Itse teen käristystä ehkä kerran viikossa tai kahdessa.

-Tatu
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tommiunk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Huh 2005
Viestejä: 154
Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta

LähetäLähetetty: 25.01.2011 14:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuon pitäisi säilyä jääkaapissa muutaman kuukauden ja pakasteessa kuulema pidempäänkin. Ja voihan sitä muuhunkin käyttää. Luepa vanhoja keittokirjoja niin pullatkin on tehty laardiin Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nuuska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2008
Viestejä: 1833

LähetäLähetetty: 25.01.2011 14:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ruåttissa on fläskiä vähän joka kaupassa, sekä tuoreena että pakkasessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
älg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2008
Viestejä: 479
Paikkakunta: ruotsi

LähetäLähetetty: 25.01.2011 15:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nuuska puhuu omiaan.Perjantaina kun kävin ICA-Stormarknad vasite kattelin jotain edes läskille haiskahtavaa ei sitten mitään.Ajattelin jotain makkaroita tekasta ja kun käyttää hirvenlihaa niin se vaatii aikalailla läskiä joukkoon.Meinasin kurkistaa sinne lihatiskintaa löytyykö lihamestaria että olis kysyny, mihin kaikki ne vähät läskit mitä nykyajan possuissa on. Meneekö ne johonkin makkaratehtaaseen tai muuhun valmisruoka-tehtaalle. Mutta kello oli jo lähes 10illalla niin ajattelin että lihanleikkaajat on lähteny kämpille,mutta loppuviikolla otan asiasta selvää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nuuska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2008
Viestejä: 1833

LähetäLähetetty: 25.01.2011 15:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Läski ei ole lihatiskillä vaan pakattuna kylmä- tai pakastealtaissa. Olen noutanu läskiä Haaparannasta, Matarengistä ja Pellosta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EsaP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Syy 2006
Viestejä: 1284
Paikkakunta: Paimio

LähetäLähetetty: 25.01.2011 16:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niin ja suomessa niissä lukee linnun tali Very Happy
_________________
Tämmöst tänään ja huomenna sitte jotain ihan muuta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Perttu Itkonen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Syy 2009
Viestejä: 140

LähetäLähetetty: 09.02.2011 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

koilliskaira kirjoitti:
Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. Razz


Onko ne ehtaa tavaraa, vai onko niihin lisätty E-aineita?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marko J
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 03 Syy 2008
Viestejä: 87
Paikkakunta: Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 10.02.2011 12:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuotahan voisipa vaikka kokeilla. Mites jos vaikka pakastaisi jääpalapusseihin tai muotteihin niin sais näppärästi otettua annoksen paistamiseen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
koilliskaira
***


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 1717
Paikkakunta: Ivalo

LähetäLähetetty: 10.02.2011 23:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Perttu Itkonen kirjoitti:
koilliskaira kirjoitti:
Kylmänen ja Lapin liha ainakin toimittaa tänne minun kotimarkettiin suolasilavaa. Ei kait sitä käristystä voi muuhun rasvaan tehäkään.. Razz


Onko ne ehtaa tavaraa, vai onko niihin lisätty E-aineita?


Sattu pakasteesta yks Kylmäsen paketti olevan jossa luki:

Ainesosat: Siansilava, suola (1,5%)

Muuta infoa ei ollut....
_________________
Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
-J.M.H-
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2007
Viestejä: 614

LähetäLähetetty: 11.02.2011 01:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Saa sitä silavaa valmiinakin.

http://www.opa.fi/shop/product_details.php?p=357

Tuota on tullu käytettyä jos on silavaa tarvinnu. Sisältää 30% rypsiöljyä ja 70% sian silavaa. Ei suolaa.
Tuolla pysyy grillin parila erittäin hyvänä ja kaikki muutkin valurautapannut. En ole kyllä tilannu tuolta, ihan kaupasta ostanu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com