OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Raparperi
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
marvin the martian
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Huh 2010
Viestejä: 2463
Paikkakunta: Sirius C3

LähetäLähetetty: 07.06.2011 16:52    Viestin aihe: Raparperi Vastaa lainaamalla viestiä

Norsunkorvaa tyrkkää taas yli oman tarpeen. Confused
Mitä porukka on tuosta tehnyt? Mitään piirakoita en ala leipomaan ja joku raja sillä mehun määrälläkin on. Löytyykö mitään järkevää käyttöä? Confused


_________________
Kaukana jossain on Kapakanmäki, siellä rähjää keletappiväki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 07.06.2011 17:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mehua, hakusanaksi: Raparperimehu.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
olsa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Mar 2006
Viestejä: 3024

LähetäLähetetty: 07.06.2011 17:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pätkit palasiksi, hetken keität sitten pyttyyn mihin tulee hiiva ja sokeri. Laughing
Lopu on sitten helppoa, ja hyvää tulee. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 07.06.2011 18:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Asiallisemmat immeiset tekevät viiniä; väittävätten jopa maukkaaksi. Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5545

LähetäLähetetty: 07.06.2011 18:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

olsa kirjoitti:
Pätkit palasiksi, hetken keität sitten pyttyyn mihin tulee hiiva ja sokeri. Laughing
Lopu on sitten helppoa, ja hyvää tulee. Laughing


Parin viikon päästä höyrystät vielä lasipannussa niin eiku paranee. Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
marvin the martian
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Huh 2010
Viestejä: 2463
Paikkakunta: Sirius C3

LähetäLähetetty: 07.06.2011 18:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toki tuosta pöntöllinen tai pari viiniäkin tulee tehtyä. Viiniliitua löytyy. Smile
Mutta ei kukaan ole yrittänyt mitään makeankitkerää mössöä tehdä? Meinaan vaikka pihvin kanssa ja sillai.. Confused
Kokeilemalla tietty kaikki selviää, mutta jos olis vähän suuntaa antavaa reseptiä edes.. Embarassed
_________________
Kaukana jossain on Kapakanmäki, siellä rähjää keletappiväki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 07.06.2011 18:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mutsi teki hilloa aikanaan ja kyllähän sitä söi; aika hapokasta vaan.
Sokeripussin kyljestä löydät hillo-ohjeen tai netistä ja sitten myös raparperi-mansikka on kohtuullinen yhdistelmä.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
olsa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Mar 2006
Viestejä: 3024

LähetäLähetetty: 07.06.2011 18:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Asiallisemmat immeiset tekee myös lonkeroa, hyvää oli sekin. Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vielä kun loivennat raperperin kirpeyttä mustaviinimarjan lehdillä, esim kymmenen keskikokoista lehteä vesilitraan, niin tuote saa hienostuneen aromin.
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

..ja/tai vadelman lehdillä.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
marvin the martian
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Huh 2010
Viestejä: 2463
Paikkakunta: Sirius C3

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo lonkero olisikin varmaan mainiota. Ei potkua tarvitsisi olla kuin 5-6%. Olis näillä keleillä makoisaa juomaa. Razz
_________________
Kaukana jossain on Kapakanmäki, siellä rähjää keletappiväki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 21398
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä kylmä raparperikiisseli kermavaahdon kera on aivan parasta..

Kakarana tuli joskus otettua pieniä viinipöhniä jonkun vanhempien itse tehdyistä viineistä. Pulloja oli aina sen verran kaapeissa että sieltä saattoi huomaamattomasti ottaa pari viikonloppupulloa.. Laughing Siihen aikaan monet tekivät viinejä. Punaviini oli aivan karseaa, piti olla melkoinen mielenlujuus että siitä pöhnät sai. Raparperiviinin muistan että se oli jopa aivan juotavaa ja haluttuun tilaan pääsi kohtuu helposti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jersu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Hei 2006
Viestejä: 1519
Paikkakunta: seinäjoki

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mumma kertoi tänään joitain ohjeita raparperista.

Hapokkuuden saa kuulemma sooda-vedellä pois. Eli raparperiä veteen ja soodaa perään.

Ja yks oli jotta laittaa pannulle ja paistaa siinä ja laittaa sokeria niin kuulemma toimii.


Ite en oo raparperin ystävä.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
joonasko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2011
Viestejä: 1128

LähetäLähetetty: 07.06.2011 19:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

suoraan puskasta niitä on rouskuteltu.
pakkaseen palasteltuna pikku pätkiks , pussiin ruokalusikallinen hedelmäsokeria niin voit talvella tehdä niistä liki mitä tulee mieleen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 07.06.2011 21:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rouvashenkilö on yhdistellyt mehuksi raparperia ja mansikkaa. Piirakkaa ja kääretorttua niistä rakennellut.
Yrityksistäni huolimatta en ole saanut kokeilla, millainen käymistuote siitä tulisi.. Crying or Very sad
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Sivu 1 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com