OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kalkasjahti 2011
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Fraga
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Tam 2008
Viestejä: 1883
Paikkakunta: 100kunta

LähetäLähetetty: 15.06.2011 20:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

valmet 412s kirjoitti:
ja arvaus meni oikein myös näköjään vasemmalle puolellekin. Very Happy

baytoway maistui muuten kalkkaanroppi kolliketulle ylivoimaisen hyvältä, kanussa nökötti.

Noniin! Ylivoimainen ketunsyötti, pakko mennä vielä jahtiin ja koittaa jos saatas vähä pakkaseen ketunsyöttiä.
Syksyllä sitte vois kokeilla koskeloa. Cool
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
NoVoeHelevetti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 6357
Paikkakunta: Akaan seurakuntanuoret

LähetäLähetetty: 15.06.2011 20:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jåå! Very Happy
Tack till alla, och särskilt till Merikarhu... Laughing

juu oli mahottomat mainingit kun horisonttikin näyttää vinolta...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 15.06.2011 22:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!?? Laughing
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin. Laughing
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Merilinnustaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 3408
Paikkakunta: Hanko

LähetäLähetetty: 16.06.2011 08:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!?? Laughing
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin. Laughing
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa.


Mikäli paistettuna ja laitettuna naudan maksaa, haahkan maksaa ja haahkan rintafilettä niin en kyllä meikäläisen makunystyröillä saa samalta niitä maistumaan, ei sit millään. Mut nähän on makuasioita, tudelade som baken. Mutta voisin kuvitella Vilperin haahkakokkaustopikin kuvituksineen, valkkaria ja kermamössöä Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Reporetku
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Kes 2004
Viestejä: 1995

LähetäLähetetty: 16.06.2011 09:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Heti veret pois, eli toisin sanoen suolistus ja nylky mahdollisimman pian ampumisen jälkeen. Sen jälkeen kylmään meriveteen. Ei maistu maksalle, ainakaan sen kummemmin kuin mikään muukaan riistalintu.
_________________
Käytännöllisyys on kauneutta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16647
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 16.06.2011 16:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!?? Laughing
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin. Laughing
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa.



tietenkin otin ja aikaa jo syötykin. ei mitään vikaa, perus riistanmakuista lihaa.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nummelin
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 25 Hel 2010
Viestejä: 96
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 16.06.2011 23:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kalkkaan rinta ei maussa näyttänyt heinurille juurikaan häviävän, molemmat samalla tavalla valmistettuna tullut testailtua. Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 17.06.2011 00:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Merilinnustaja kirjoitti:
Vilperi kirjoitti:
Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!?? Laughing
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin. Laughing
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa.


Mikäli paistettuna ja laitettuna naudan maksaa, haahkan maksaa ja haahkan rintafilettä niin en kyllä meikäläisen makunystyröillä saa samalta niitä maistumaan, ei sit millään. Mut nähän on makuasioita, tudelade som baken. Mutta voisin kuvitella Vilperin haahkakokkaustopikin kuvituksineen, valkkaria ja kermamössöä Wink


Tarkoititko tätä vanhaa ohjetta maitoineen, viinoineen ja päätyen leppätikkuihin? Laughing

Aikoinaan kun merellä pyörin ahkerammin, niin noitakin tuli saaliiksi kuten allejakin ja sen vuoksi laitoin sen "maksan maun" koska maku on kuitenkin vähän normista poikkeava ja se ehkä osuu lähimmäksi jos pitäisi makua johonkin verrata.
En aliarvosta haahkaa missään nimessä; siitä saa erinomaista sapuskaa pottujen höysteeksi ja jos haluaa mausteilla leikkiä, niin siinä tarkoituksessa oiva kohde; voimakasmakuisena kestää lievän yliannostuksenkin jos kokilta vähän "lorahtaa" liikaa jotain maustetta.
Rintapalat pannulla ja vähän suolaa ja pippureita sekaan on sitten haahkaa aidoimmillaan. (unohtamatta valkkaria ja kermaa) Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
flatazat
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Maa 2011
Viestejä: 1460

LähetäLähetetty: 17.06.2011 00:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eli on verrattavissa jänöjussiinkin?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Jani Mäkinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Kes 2008
Viestejä: 510
Paikkakunta: forssa

LähetäLähetetty: 17.06.2011 02:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

no ei ole..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
akseli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Hel 2006
Viestejä: 1009
Paikkakunta: kuopio

LähetäLähetetty: 17.06.2011 13:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Haahkan maksat, ja sydämmet maiskuteltu. Nyt valmistuupi uunissa haahkan reisi lihaksia..
Hyvää on tähän asti ollut.
Mutta ymmärtääkseni tämä aihe oli haahka jahtiin perustuva, joten turhat spekuloinnit ja maku kiikstelyt voisi varmaan tästä lähtien kirjoitella vaikka tuonne ruoka osioon..
Ei mene tämäKIN osio suotta kiistelyksi ja jankin jauhantaan.. Omasta mielestä ainakin mukavampi seurailla jahti kuulumisia, ja seurailla kuvia sun muita aiheeseeen liittyviä jutskia..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Merilinnustaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 3408
Paikkakunta: Hanko

LähetäLähetetty: 27.06.2011 22:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

eilinen pikavisiitti





ja ruokapuoli



Smile
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
akseli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Hel 2006
Viestejä: 1009
Paikkakunta: kuopio

LähetäLähetetty: 27.06.2011 23:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pitkästä aikaa uutta matskua Very Happy
Mukavaa katseltavaa..
Nuo eväät maistuu takapihalla grillissä, mutta tuolla ne vasta hyvältä maistuuvatkin Very Happy
Missäs paikallinen sinappi, kun ei kuvissa näy?
Ps. oma syöty jo aikoja sitten..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Merilinnustaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 3408
Paikkakunta: Hanko

LähetäLähetetty: 27.06.2011 23:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

akseli kirjoitti:
Pitkästä aikaa uutta matskua Very Happy
Mukavaa katseltavaa..
Nuo eväät maistuu takapihalla grillissä, mutta tuolla ne vasta hyvältä maistuuvatkin Very Happy
Missäs paikallinen sinappi, kun ei kuvissa näy?
Ps. oma syöty jo aikoja sitten..


Kaverille noitusin että sinappi unohtu Very Happy
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16647
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 28.06.2011 12:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pöltsemaagangea tietty... Rolling Eyes
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Seuraava
Sivu 10 Yht. 11

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com