OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Jousia myyvät liikkeet pk-seudulla

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jouset, teräaseet ja työkalut
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
huuhkaja



Liittynyt: 15 Maa 2005
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: 15.03.2005 10:56    Viestin aihe: Jousia myyvät liikkeet pk-seudulla Vastaa lainaamalla viestiä

Aikomuksenani oli kaverin kanssa aloittaa jousiammuntaharrastus ja yritin soitella SherwoodShoppiin tiedustellakseni asiasta, mutta nettisivuilla ilmoitettu puh.nro olikin faxinumero. No ajattelin sitten lähettää sähköpostia kyseiseen liikkeeseen. Odottelin muutaman päivän ja jatkoin odottamista. Vastausta ei kuulunut. Nyt on kulunut jo lähes kaksi kuukauttaa s.postin lähettämisestä. Ei vastausta.

No ei siinä mitään, jos ei kiinnosta niin ei sitten. Katselin netistä muita liikkeitä. Löysin erään liikkeen nimeltään Taikaverkko. Lähdimme kaverini kanssa käymään kyseisessä liikkeessä. Paikalla oli hyvin asiantunteva henkilö, joka pyysi vielä harkitsemaan ja miettimään millaisen jousen aloittelijan kannattaisi hankkia. Keskustelimme asiasta ja lopputuloksena päätimme miettiä asiaa, ainakin päivän verran.

Menimme seuraavana päivä uudelleen liikkeeseen. Juttelimme jälleen myyjän kanssa. Tulimme lopulta siihen tulokseen, että ostamme molemmat aloittelijan paketin, jota liike mainostaa nettisivuillaan hintaan 460eur. Testasimme millainen vetopituus ja jäykkyys olisi sopiva, valitsimme keskiosan värit ja teimme kaupat tai tilauksen kahdesta paketista. Toinen siis minulle ja toinen kaverille. Myyjä kertoi tuotteiden saapuvan ehkä seuraavan viikon loppupuolella. Hän otti yhteystiedot ja lupasi ilmoittaa kun paketit olisivat valmiit noudettaviksi.

Kului viikko ja kuukausi muuttui helmikuuksi. Odottelimme vielä muutaman päivän ja menimme sitten käymään liikkeessä uudelleen, ohikulkiesamme . Myyjä kertoi maksaneensa tilauksen ja oddotavansa vahvistusta. Paketit tulisivat siis ehkä jo tällä viikolla.

No nyt on sitten kulunut jo muutamia viikkoja (noin 2kk), eikä paketeista ole kuulunut mitään, joten sekin liike voidaan unohtaa. Myyjä ei ole informoinut meitä millään tavalla.

Ei yksinkertaisesti voi kuin ihmetellä miksi jousen ostaminen voi olla näin vaikeaa. Onko asiakaspalvelu täysin unohtunut vai eikö asiakkaita yleensä haluta ollenkaan. En ole vielä eläessäni vastaavaa kokenut ja toivon etten enään joudu kokemaankaan. Jotenkin näistä ostoyrityksistä jää aika huono maku suuhun, eikä liiemmin kiinnosta yhteistyö kyseiseten liikkeiden kanssa.

Onko vinkkejä mistä voisin todellakin ostaa ja saada jousen harrastuksen aloittamiseksi ? Hyvinkäällä linee jokin liike. Onko kokemuksia kyseisestä liikkeestä ?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1286
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 15.03.2005 12:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Merrysport Vantaalla, aukioloaja 12-17 tai 18 arkisin lauantaita en muista. Kannattaa soittaa ja varmistaa onko ketään paikalla.
Merryssä aika hyvä valikoima jousia hyllyssä, ja Jorma Karjalainen on asiantuntija.
Poikolaisen liike hyvinkäällä muistaakseni Jousiammunnan TTV.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
musuli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Jou 2004
Viestejä: 401
Paikkakunta: keski-suomi

LähetäLähetetty: 15.03.2005 14:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Aikomuksenani oli kaverin kanssa aloittaa jousiammuntaharrastus ja yritin soitella SherwoodShoppiin tiedustellakseni asiasta, mutta nettisivuilla ilmoitettu puh.nro olikin faxinumero. No ajattelin sitten lähettää sähköpostia kyseiseen liikkeeseen. Odottelin muutaman päivän ja jatkoin odottamista. Vastausta ei kuulunut. Nyt on kulunut jo lähes kaksi kuukauttaa s.postin lähettämisestä. Ei vastausta. "

Ko. numero on ilmeisesti välillä faksina välillä puhelimena. Olen onnistunut saamaan sitä kautta palveluakin. Sähköpostiini ei vastannut, kertoi puhelimessa tietokoneen olevan juuri autossa (rikki?) ettei oikein onnistu.

Odotella näitä taitaa aina joutua. Yli kuukauden olen vastakaarta nyt venttaillut. Vasenkätisiä ei kuulema varastossa ole ja Korea on kaukana.
Enpä tosin ole vielä rahaakaan antanut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
huuhkaja



Liittynyt: 15 Maa 2005
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: 16.03.2005 10:14    Viestin aihe: Odotella jotuu Vastaa lainaamalla viestiä

Se on selvä että toimitusajat ovat joillakin tuotteilla pitkät ja joskus täytyy odotella pitkiäkin aikoja, vaikka aikaisemmin tuotteet ovatkin tulleet "viikossa". Mielestäni tällaisessa tilanteessa olisi varsin reilua ilmoittaa asiakkaalle, että toimitus viivästyy tai ettei pysty toimittamaan tuotetta, jos aikaa alkaa kulua 10xilmoitettu toimitusaika.

Tuon toisen liikkeen puh.nro oli ainakin pari kolme päivää faxinumerona. Yritin nimittäin soitella kyseiseen yrritykseen ainakin parina päivänä peräkkäin, useamman kerran.

No eihän tämä nyt niin vakavaa ole, mutta jos liike haluaa asiakkaita, pelkkä asiantuntemus alasta ei vielä riitä. On myös hallittava asiakaspalvelu ja järjestättävä tietoliikenneyhteydet siten että liikkeeseen saa yhteyden, muutoinkin kuin käymällä henkilökohtaisesti paikan päällä.

Kiitti jousiliike tiedoista. Soittelinkin jo tonne Merryyn ja sain jopa ihan myyjän langanpäähän Smile Tuntui olevan ihan asiallinen henkilö.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mirage
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2004
Viestejä: 910

LähetäLähetetty: 31.03.2005 20:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kohta kaikki luulee että olen AA-prodin agentti Wink , mutta Ari myy myös hyviä browning paketteja ja osaa opastaa harrastuksen alkuun. Yritys sijaitsee siis Porissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jouset, teräaseet ja työkalut Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com