Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Egsise Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Tou 2004 Viestejä: 183 Paikkakunta: Kittilä
|
Lähetetty: 12.10.2011 08:44 Viestin aihe: |
|
|
Riekko kämpällä loimutettuna
 _________________ #metsastys.net@Quakenet
#pmr.fi@IRCnet
Lamppu ja akkutestit http://egsise.hi.fi |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
kolopesijä Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Tam 2006 Viestejä: 2326 Paikkakunta: itä-suomi
|
Lähetetty: 12.10.2011 09:45 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus: | Egsise"]Riekko kämpällä loimutettuna |
Muistithan, että tuo toisen topitsin (routapaistia metsosta) mukaisesti sisälämpö pitää olla 57.4 celsiusta. Muuten olet käytännössä pilannut loistavat raaka-ainekset. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
marvin the martian Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Huh 2010 Viestejä: 2463 Paikkakunta: Sirius C3
|
Lähetetty: 12.10.2011 10:33 Viestin aihe: |
|
|
Tarkkaa hommaa vissiin tuo linnun valmistus...
Itse alan juuri haukkaamaan yliajettua peuran maksaa. Voissa paistettu ja vähän suolaa pinnassa. Nii ja ruisleippä kans.  _________________ Kaukana jossain on Kapakanmäki, siellä rähjää keletappiväki. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 12.10.2011 10:58 Viestin aihe: |
|
|
Egsise kirjoitti: | Riekko kämpällä loimutettuna
 |
Taisi tulla hyvää Eikö olisi pitänyt jotain rasvaa olla ympärillä kun luulisi että on tulee melko kuivaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Egsise Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Tou 2004 Viestejä: 183 Paikkakunta: Kittilä
|
Lähetetty: 12.10.2011 11:10 Viestin aihe: |
|
|
Riekko suolistettiin ja nyljettiin heti ampumisen jälkeen, kevyt suola pintaan ja sisälle.
Kämpällä 8 tuntia myöhemmin huuhtelu vedellä ja uusi suola pintaan, loimutus teki pinnan rapeaksi mutta sisältä se oli kyllä ihan mehukas, aavistuksen vaaleanpunainen.
 _________________ #metsastys.net@Quakenet
#pmr.fi@IRCnet
Lamppu ja akkutestit http://egsise.hi.fi |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Benellihunter Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2008 Viestejä: 2687 Paikkakunta: Nivala
|
Lähetetty: 14.10.2011 21:25 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenlihasta valmistettua lihapullia,pottumuusia,ja sienisalaattia  |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1695
|
Lähetetty: 15.10.2011 20:48 Viestin aihe: |
|
|
Benellihunter kirjoitti: | Hirvenlihasta valmistettua lihapullia,pottumuusia,ja sienisalaattia  |
melkoset kokit teillä ku hirvestä tekevät kaikki nuo  |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
eräjormeliini Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Syy 2011 Viestejä: 334 Paikkakunta: P- Savo
|
Lähetetty: 16.10.2011 11:44 Viestin aihe: |
|
|
terva kirjoitti: | Benellihunter kirjoitti: | Hirvenlihasta valmistettua lihapullia,pottumuusia,ja sienisalaattia  |
melkoset kokit teillä ku hirvestä tekevät kaikki nuo  |
 _________________
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Peura-esari Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Elo 2007 Viestejä: 3209 Paikkakunta: Kaljalla
|
Lähetetty: 16.10.2011 22:09 Viestin aihe: |
|
|
terva kirjoitti: | Benellihunter kirjoitti: | Hirvenlihasta valmistettua lihapullia,pottumuusia,ja sienisalaattia  |
melkoset kokit teillä ku hirvestä tekevät kaikki nuo  |
Tai sitten ne hirvet on erikoisia mutta enpä ihmettele jos hirvi on nuoruutensa nivalassa elänyt. Pottumuusia ja sieniä taitaa olla kaikki nivalaiset täynnä  _________________ Nenäpunkki- mikä ihana tekosyy... |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Benellihunter Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2008 Viestejä: 2687 Paikkakunta: Nivala
|
Lähetetty: 17.10.2011 05:58 Viestin aihe: |
|
|
eräjormeliini kirjoitti: | terva kirjoitti: | Benellihunter kirjoitti: | Hirvenlihasta valmistettua lihapullia,pottumuusia,ja sienisalaattia  |
melkoset kokit teillä ku hirvestä tekevät kaikki nuo  |
 |  |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
tetraourogallus Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Tou 2006 Viestejä: 109
|
Lähetetty: 22.10.2011 20:45 Viestin aihe: |
|
|
Itse savustettua hirven lämminsavu ulkopaistia ja sydäntä.. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
yyp Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tam 2007 Viestejä: 795 Paikkakunta: Kuopio
|
Lähetetty: 22.10.2011 20:49 Viestin aihe: |
|
|
Just otin leivinuunista hirvipaistin. Oli siellä viitisen tuntia. Parasta kun leikkaa lämpimänä ruisleivälle niin että voi sulaa lihan alla. Toimii aina. _________________ " Rauhoitettu riistanhoitomaksulla " |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
sampa Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Mar 2004 Viestejä: 425
|
Lähetetty: 23.10.2011 11:33 Viestin aihe: |
|
|
Eilen illalla leiposin kylmäsavukoppelo-jalapeno-aurajuusto-ananas pitsan(Innoittajana oululaisesta pizzeriasta löytyvä Bruno) Tulee muuten hyvin savuliha esiin kun herätteenä on jotain tulista. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16825
|
Lähetetty: 23.10.2011 11:44 Viestin aihe: |
|
|
Jänispaistia ja perunamuussia. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Eräpeikko Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2008 Viestejä: 3312 Paikkakunta: Vekkulan puukirkon takana.
|
Lähetetty: 23.10.2011 14:52 Viestin aihe: |
|
|
Teeripaisti, roseepippurikastike. Omnomnommmmm... _________________ Mogens Trolle |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|