OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä kenkiä käytätte?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 81, 82, 83  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
jkoiv
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Kes 2007
Viestejä: 1013

LähetäLähetetty: 17.08.2012 05:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sortaja kirjoitti:
jonny_ kirjoitti:
tässä jahkaillu vikingin vaelluskenkien kanssa, joko hunterit tai sitten hunter pro:t .kertokees mitä eroa niillä on? hinta näyttää olevan suht sama

nykyiset kengät meindelin army pro:t. miten lie meneekö huonompaan,parempaan vai samaan kastiin noitten kanssa vikingit


Sos asussa katselin sellaisia norjalaisia Alfa merkkisiä gore-tex kenkiä. 300e maksoi ja olivat noin 100 kertaa paremman oloiset kuin vikingit tai meindelit. Pohja nuissa on sellainen että se ei kovetu pakkasella eikä ole liukas. http://www.sos-asu.com/product/show/90044/jalkineet/3174/alfa-hjerkin


Minulla on olleet nuo Sos-asun kengät yhden kauden ja sen perusteella parhaat vaelluskengät, jotka ovat vastaan tulleet tähän mennessä. Aiempaa kokemusta on hyvistä kengistä Meindl army prosta ja Haixin tapioista. Tapiot ovat vielä käytössä mutta jäivät viime kaudella kakkoskengiksi kun mielummin käytti noita sos-asun kenkiä. Mitään muuta huonoa tuosta en ole keksinyt kuin hinnan. Oikein kuumalla kelillä en noita ehtinyt käyttää mutta eiköhän nuo kaikki hiosta samalla tavalla. Haixissahan pitäisi olla joku "systeemi" jolla ilma kiertää kengässä kävellessä mutta en ole tässä kyllä havainnut eroa muihin
Very Happy Liekkö mainosmiesten puheita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 17.08.2012 17:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onkos kellään kokemusta Alpinan kengistä? Nihkeästi käyttökokemuksia omiin silmiin sattunut. Ne vähät mitä olen kuullut ovat olleet aika positiivisia, hinta/laatusuhde kait ihan OK. Olisi kyllä mielenkiintoinen kuulla ihan palstalaistenkin juttuja näistä, jos on vaan kelle tuttuja tuotteita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rimpisääski
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Mar 2011
Viestejä: 38
Paikkakunta: Järvenpää

LähetäLähetetty: 18.08.2012 11:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omalta osaltani uskaltaisin väittää, että Vikingin Hunterit ovat parhaimmat nahkaiset varsikengät hintaluokassa alle €200. Näitähän saa joka vuosi tarjouksesta tyyliin €179, kun viitsii katsella vähänkin ympärillensä.
Kun laitetaan enemmän rahaa tiskiin, löytyy toki parempia kenkiä.
Itselläni on kahdet parit Vikingejä olleet, joista toiset ovat edelleen "lähimetsäkäytössä".

Hyviä puolia ko. kengistä (joku voi nähdä tietty asian päinvastoinkin):
* rullaava pohja, jonka kanssa on helppo kävellä suomalaisessa maastossa
* muita valmistajia pehmeämpi pohja, joka pitää yllättävän hyvin liukkaillakin pinnoilla (rajansa tietty kaikella)
* nopea sisäänajo - jos tällä nyt merkitystä on (älä jätä metsäkenkien ostoa viime tinkaan, vaan hanki ne ajoissa ennen oikeata käyttökautta)
Huoltaa näitäkin pitää muiden nahkakenkien tapaan ja kumisaapasta eivät nämäkään vedenpitävyydessä korvaa, kuten eivät muutkaan nahka+gore kengät.

Nykyisin tallaan pääasiassa Meindl Taigoilla, jotka ovat laadullisesti jo eri luokkaa Vikingeihin verrattuna, mutta hintakin on tosin eri tasolla.
Ovat pohjaltaan huomattavasti jäykemmät ja täten työläämmät kävellä ilman kuormaa, mutta oikealla nauhoituksella tätä pystyy kompensoimaan.
Rullaavia niistä ei saa tekemälläkään, mutta kuorman lisääntyessä alkaa arvostamaan kenkien tukevuutta. Viikon kuorma selässä en osaisi kuvitellakaan enää käyttäväni Vikingejä.
Toki, tarvitaanko metsästyskäytössä tätä ominaisuutta, jää jokaisen omaan harkintaan. Väittäisin kuitenkin kiväärireppua yms. kantavien arvostavan kenkien tukevuutta.

Joku aikaisemmin kehuskeli Aiglen kumisaappaita täällä palstalla ja olen hänen kanssaan samaa mieltä. Aivan loistavat Aiglen luonnonkumiset kumpparit oli itselläni nuoruudessa, jotka eivät meinanneet millään kulua puhki ja pohja pito oli huippuluokkaa. Vartta sai taivutella mielin määrin, eikä minkäänlaista murtumaa pintaan tullut. Sikäli kun lesti vain saattuu sopimaan omaan jalkaan, suosittelen perusnokialaisten käyttäjille. Saattaa käsitys hyvästä kumisaappaasta muuttua kertaheitolla. Sovittaminenhan ei maksa mitään.
Le Chameausta haaveilin silloin aikanaan, mutta tuotteen heikko saatavuus Suomessa esti käytännön kokemukset tuotteesta. Varmasti pätevä vaihtoehto sekin.

Mutta älkää nyt ihmeessä kenkiä ostako nettikaupasta jonkun henkilön suosituksen perusteella. Jokaisella meistä on omanlaisensa tassut ja kenkien sovittaminen on ainoa tapa varmistua jalkineen soveltuvuudesta siihen omaan käpälään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 18.08.2012 15:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitä tarkoitat tuolla "rullaava pohja"? Rolling Eyes Minun mielesta juuri nuissa meindeleissä on sellainen rullapohja. Pohja nousee varpaiden kohdalta reilusti ylös ja kävellessä tuntuu niin kuin olisi pyöreä pohja. Tavalliset löysä pohjaiset ovat melko suorat pohjasta ja taittuu kävellessä enemmän ja ovat paremmat tavalliseen metsään.

Ainakin suurinosa gore-tex kengistä pitää paremmin veden kuin vikingin kumisaappaat. Omat goretex vikingit taituu nilkankohdalta niin jyrkästi että niillä on huono pidempiä reissuja kävellä kun menee jalka verille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rimpisääski
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Mar 2011
Viestejä: 38
Paikkakunta: Järvenpää

LähetäLähetetty: 18.08.2012 21:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rullaavalla pohjalla tarkoitin nimenomaan taipuisampaa kengänpohjaa, joka auttaa painonsiirtymisessä kantapäältä päkiälle ja tältä osin tekee kävelystä helpompaa.
Tämä on siis oma käsitykseni "rullaavasta" pohjasta.
Pahoittelen, jos olen käsittänyt termin väärin.

Meindlin kenkien pohjathan ovat saksalaiseen tapaan jäykempiä, kuin mitä välttämättä meidän oloihin olisi tarvis. Siis vähemmälläkin jäykkyydellä pärjäisi. Mutta olisiko se sitten pois kengän tukevuudesta?
Itse en sitä kuitenkaan niin häiritsevänä koe, ettenkö olisi muuten tyytyväinen hankintaani.

Vikingin kumppareista ei itselläni ole kokemusta, eikä täten sanottavaa suuntaan taikka toiseen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Antonov
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Jou 2004
Viestejä: 779

LähetäLähetetty: 18.08.2012 22:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rimpisääski puhuu asiaa. Pian kahdet viikingin huntterit kulutettu loppuun. 3-4 vuotta ovat kestäneet kovaa käyttöä, kerran pari olen vuodessa rasvannut pintanahan ja hyvin ovat pitäneet veden ulkopuolella. Hintalaatusuhde kohdallaan.

Seuraava saapikas taitaa olla Vikingin deer hunter, joka on hieman keveämpi. Näkkyy olevan HH-sportissa sopuhintaan:
http://www.hhsport.fi/hhsportnew.asp?page_id=462&luokka_id=4&main=&tuote=52&tid=1803
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Suomileijona
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Mar 2007
Viestejä: 89

LähetäLähetetty: 19.08.2012 18:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mänskän kengän vuoriton nahkasaapas: Yleiskäytössä.
Nokia Tuura huopakumisaapas: Kylmään/hiihtoon.
Fladen kahluuhousut: Sorsajahtiin ja muuhun kahlailuun.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 20.08.2012 20:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lonely Rider kirjoitti:
Tapa kirjoitti:
Sievin GT 53 Goretex-maiharit, On ne vaan niin hyvät jalkaan. Lesti on meikäläisen Aku-ankka räpylän mukainen.

http://www.tamrex.fi/shop/tuote/sievi-gt-53-goretex-maiharit-1144


Tattista nettikauppalinkistä! Oon vuoden päivät käyttäny haix:eja, jotka onkin oikein laadukkaat kengät. Eivät vaan meinaa mukautua mun räpylöihin sopiviksi. Kauhean kovat. Päivittäisessä "citymaasturikäytössä" ok, mutta pidemmällä marssilla huomaa ettei ne oo muokkautunu yhtään jalan mukaisiksi. Sieviläisiä työkenkiä oon käyttäny vuosia ja ollu tyytyväinen kun ne on aina niin hyvät jalassa jopa turvakärkien kanssa.


No nyt on sieviläiset jalassa, ja on ihan eri maailmasta ku haixit. On niin pehmeät että... Marssikokemus toki puuttuu vielä.

Kenkiä kyllä alkaa kohta olla niinku ämmillä Laughing Alkuvuodesta ostin (kun halvalla sain) SA Kaupasta mökkikengiksi käyttämättömät ihka aidot mannet, kumitetuilla nahkapohjilla. Sieviläiset nekin. Ja samasta puodista "pyhäkengiksi" iankaikkisen vanhat mutta käyttämättömät sieviläiset maiharit, nekin hiihtorantilla ja kiinnitikatulla pohjalla. ne on vielä tuolla eteisessä imemässä rasvaa itseensä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pekkis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 2362
Paikkakunta: Laukaa

LähetäLähetetty: 21.08.2012 06:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lonely Rider kirjoitti:
Lonely Rider kirjoitti:
Tapa kirjoitti:
Sievin GT 53 Goretex-maiharit, On ne vaan niin hyvät jalkaan. Lesti on meikäläisen Aku-ankka räpylän mukainen.

http://www.tamrex.fi/shop/tuote/sievi-gt-53-goretex-maiharit-1144


Tattista nettikauppalinkistä! Oon vuoden päivät käyttäny haix:eja, jotka onkin oikein laadukkaat kengät. Eivät vaan meinaa mukautua mun räpylöihin sopiviksi. Kauhean kovat. Päivittäisessä "citymaasturikäytössä" ok, mutta pidemmällä marssilla huomaa ettei ne oo muokkautunu yhtään jalan mukaisiksi. Sieviläisiä työkenkiä oon käyttäny vuosia ja ollu tyytyväinen kun ne on aina niin hyvät jalassa jopa turvakärkien kanssa.


No nyt on sieviläiset jalassa, ja on ihan eri maailmasta ku haixit. On niin pehmeät että... Marssikokemus toki puuttuu vielä.

Kenkiä kyllä alkaa kohta olla niinku ämmillä Laughing Alkuvuodesta ostin (kun halvalla sain) SA Kaupasta mökkikengiksi käyttämättömät ihka aidot mannet, kumitetuilla nahkapohjilla. Sieviläiset nekin. Ja samasta puodista "pyhäkengiksi" iankaikkisen vanhat mutta käyttämättömät sieviläiset maiharit, nekin hiihtorantilla ja kiinnitikatulla pohjalla. ne on vielä tuolla eteisessä imemässä rasvaa itseensä.


Itte olen käyttänyt kolmet tuommoiset Sievit. Oikein mukava ja miellyttävä kenkä. Ainoa harmi on se, että vuoden käytön jälkeen vesi tulee läpi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 24.08.2012 01:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jkoiv kirjoitti:


Minulla on olleet nuo Sos-asun kengät yhden kauden ja sen perusteella parhaat vaelluskengät, jotka ovat vastaan tulleet tähän mennessä. Aiempaa kokemusta on hyvistä kengistä Meindl army prosta ja Haixin tapioista. Tapiot ovat vielä käytössä mutta jäivät viime kaudella kakkoskengiksi kun mielummin käytti noita sos-asun kenkiä. Mitään muuta huonoa tuosta en ole keksinyt kuin hinnan. Oikein kuumalla kelillä en noita ehtinyt käyttää mutta eiköhän nuo kaikki hiosta samalla tavalla. Haixissahan pitäisi olla joku "systeemi" jolla ilma kiertää kengässä kävellessä mutta en ole tässä kyllä havainnut eroa muihin
Very Happy Liekkö mainosmiesten puheita.


Miten noissa Sossin kengissä kylmemmällä kelillä pärjää? Taikka lähinnä miltä se tuntuu jalassa, kun kävelee esim. suolla tai muualla märäksi asti sen ulkopinnan, siis kunnolla märäksi. Ja siihen päälle sitten passittamista pikkupakkasella tms...

Itellä ainakin v*tuttaa monessa kevyemmässä kalvokengässä ("city"maiharit, mm haix powerpro, Sievin porellekalvoiset jne) se kylmän tunne, kun vesi pääsee kalvolle asti läpi. Kenkä sisältä ja sukka on kyllä kuiva, mutta kenkä tuntuu silti jalassa kylmälle ja märälle. Ei auta eri sukkayhdistelmätkään mitään. Sitten kun pysähtyy aloilleen niin kylmän tunne vain voimistuu sen märän tunnun takia=> alkaa palelemaan=> alkaa V*tuttamaan=> takaisin kumppareihin.

Itekkin oon tuota Alfan töppöstä yhtenä kokeilemisen arvoisena vaihtoehtona aatellu, toinen on ollu Haixin Tapio. Eli millä lailla ne sun kokemuksen mukaan eroaa toisistaan, esim. miten raskaat on kävellä jne, ja jäykkyys ym. Miksi Alfa on parempi ku tuo Haix?
_________________
Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-

-Marlinisti-Jouskaripelle-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jkoiv
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Kes 2007
Viestejä: 1013

LähetäLähetetty: 28.08.2012 20:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sos-asun kengässä pärjää hyvin -5 -10 asteen keleille. Ei minusta tuossa isoa eroa Haixin Tapioon. Ero on kuitenkin selvä näihin kevyempiin kenkiin joista mainitsit. Itsellä näistä on kokemusta Haixin airpower prosta. Ei tosiaan viitsi kylmemmällä kelillä käyttää.

Toinen iso ero on mielestäni siinä miten kenkä tukee jalkaa. Kevyempi kenkä on ainakin oman kokemuksen mukaan ollut siinä selvästi huonompi.

Paremmuus tapioon tulee sos-asun kengässä siinä että se vain istuu paremmin omaan jalkaan. Varsi on vähän pidempi sos-asun kengässä, josta on hyötyä loppukaudesta. Jäykkyydessä ei isoa eroa. Sos-asun kenkä tukee nilkkaa ehkä asteen verran paremmin. Tosin tapiokin on tässä suhteessa selkeästi parempi kuin esim tuo airpower pro. Kumpikin kenkä on varsin laadukkaasti tehty. Haixin kenkä rispaantui käytössä nopeammin kuin tuo sos-asun kenkä vastaavalla hoidolla.

Ei ole tarkoitus mainostaa mutta tuossa on tarjous, jota on vaikea voittaa hinta/laatu suhteeltaan http://www.varusteleka.fi/product/uudet-maiharit-kalvolla/haix-ksk3000/_3F10SGR53
Tämä jos lyhyempi varsi ei haittaa. Sos-asun alfa hjärkineissä on selvästi tuota korkeampi varsi ja tapiossakin taitaa olla 4cm. Noista ei ole omaa kokemusta mutta vaikuttaisi tapiota vastaavalta kengältä hieman lyhyemmällä varrella.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 30.08.2012 16:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jkoiv,
kävin mallaamassa noita haixeja, ja sen jälkeen Alfoja. Haixitkaan ei olleet huonon tuntuiset, mutta niin vain Alfan Hjerkinit tarttui matkaan Laughing
istuvuus oli aivan just eikä melkein meikäläisen jalalle. Seuraavaksi sisäänajolenkille... Cool
_________________
Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-

-Marlinisti-Jouskaripelle-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jkoiv
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Kes 2007
Viestejä: 1013

LähetäLähetetty: 30.08.2012 17:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pirulainen kirjoitti:
Jkoiv,
kävin mallaamassa noita haixeja, ja sen jälkeen Alfoja. Haixitkaan ei olleet huonon tuntuiset, mutta niin vain Alfan Hjerkinit tarttui matkaan Laughing
istuvuus oli aivan just eikä melkein meikäläisen jalalle. Seuraavaksi sisäänajolenkille... Cool


Joo itellä oli sama juttu tuon istuvuuden kans. Alfassa on ehkä aavistuksen kapeampi lesti. Mitään muuta huonoa noissa en ole havainnut kuin hinnan Very Happy Sehän tosin kirpaisee vain ostohetkellä ja eiköhän noista ole vuosien käyttöön, kun jaksaa vähän hoitaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pirulainen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hel 2008
Viestejä: 1077

LähetäLähetetty: 30.08.2012 23:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jkoiv kirjoitti:
pirulainen kirjoitti:
Jkoiv,
kävin mallaamassa noita haixeja, ja sen jälkeen Alfoja. Haixitkaan ei olleet huonon tuntuiset, mutta niin vain Alfan Hjerkinit tarttui matkaan Laughing
istuvuus oli aivan just eikä melkein meikäläisen jalalle. Seuraavaksi sisäänajolenkille... Cool


Joo itellä oli sama juttu tuon istuvuuden kans. Alfassa on ehkä aavistuksen kapeampi lesti. Mitään muuta huonoa noissa en ole havainnut kuin hinnan Very Happy Sehän tosin kirpaisee vain ostohetkellä ja eiköhän noista ole vuosien käyttöön, kun jaksaa vähän hoitaa.



Mulla haixikin istui ihan hyvin lestin puolesta, mutta jotenkin se pohja ei minun kävelytyylillä niin mukavasti rullannut kävellessä. Ja ehkä hitusen jyhkeämmät on nuo Alfat(vai hämäsikö silmä kun ei ollut vierekkäin verrattavana), jos sillä on jotain merkitystä kestävyyden näkövinkkelistä. Varret on ainakin miehekkään pitkät Laughing
Joo kylläpä se aina kirpasee kun miettii monetko nokialaiset tuolla rahalla ois ostellu, lopun ikäänsä ois pysynyt kumppareissa tolla rahalla. Mutta niinkuin toisessa ketjussa totesin, niin köyhällä ei oo varaa ostaa halpaa, se on kulunut sanonta mutta tasan tarkkaan totta.

Pikainen parin kilsan iltakävely sisäänajon merkeissä mettäpolkuja tuli tehtyä koiran kanssa, todella mukavan tuntuiset jalassa. Ei ollenkaan hiihtomono-meininki....katumaihareihin verrattuna pohja on tietenkin jäykempi ja paksumpi, joten alla olevaa maastoa ei ihan niin hyvin "tunne" kuin vaikka lenkkareilla. En kuitenkaan kompuroinut, vaikka polulla on riittävästi juurakkoa myös. tuli jopa parit intervalli-vedot otettua, ei ongelmaa.

Täytyy vaan ajaa nuo hyvin sisään ennen 10.päivää, ja tehdä myös perinteinen vesisoikkotesti heti kun ehtii. Samoin kivikkomaasto täytyy käydä koeajamassa, että miten on pitoja tuossa pohjassa.
_________________
Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-

-Marlinisti-Jouskaripelle-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juuelikkäs
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2012
Viestejä: 246

LähetäLähetetty: 31.08.2012 00:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kummathan näistä laittaisi?
http://www.tamrex.fi/shop/tuote/sievi-gt-53-goretex-maiharit-1144
vai
http://www.varusteleka.fi/product/uudet-maiharit-kalvolla/haix-ksk3000/_3F10SGR53

Sievin aikaisemman mallin goremaiharit olleet yli 5v käytössä metsällä, pidän niistä yhtä paljon kuin isän Viking huntereista, niin peruskengät kun voi keksiä liikkuvaan metsästykseen (ja syyspassailuun). Lesti on helvetin iso, käy omille mutanttijaloille, joustaa tarpeeksi (vihaan esim. perätukun korkeavartisia laskettelumonoja), ja pitää tietty veden ulkona.
Kuitenkin nyt villasukan kanssa tuntuu jo silminnähden pieniltä nuo nykyiset ja aika olisi päivittää pari kokoa isompaan. Siinä mielessä sievi olisi todennäköisesti varma valinta ilman sisäänajoakaan, mutta jotenkin nuo haixit kiinnostaa myös. Miinuksena vaan ei löydy 44 kokoa tällä hetkellä, joka siis olisi just eikä melkein.

Kummat itse valitsisitte? Varmaan tärkeintä kuitenkin on istuvuus kun on kengistä kyse, molemmat varmaan nyt kestää ja pitää veden ulkopuolella Confused
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 81, 82, 83  Seuraava
Sivu 51 Yht. 83

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com