OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 188, 189, 190  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
late2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2004
Viestejä: 15262

LähetäLähetetty: 30.12.2012 20:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Hirvenliha on parasta" totesi tytär äsken kun lämmitin päivällistä ruokaa iltaruuaksi. Palapaistilihat pilkoin suikaleiksi, pannulle ensin voita ja pekonisuikaleita, kohta hirvenliha, kun vielä vähän nestettä on jäljellä niin pari sipulia mukaan, kun neste alkoi loppumaan purkillinen ruokakermaa pannulle ja haudutusta. Hyvää oli omastakin mielestä vaikka tuo on sellainen "arkiresepti" jolla on tuhottu monta kiloa hirvenlihaa vuosien varrella. Nyt ei näytä pakkasessa olevan muuta hirveä kuin sisäfilettä, mitähän siitä keksisi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
torant
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Huh 2009
Viestejä: 2238

LähetäLähetetty: 02.01.2013 15:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuranlihasta tehtyä kebabia. Sopii loistavasti riista kebabin raaka-aineeksi. Suosittelen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 02.01.2013 16:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lehtokurppaa parmesaanilla.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 03.01.2013 20:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Elwood kirjoitti:
Lehtokurppaa parmesaanilla.


Herkkuperä.. Wink
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
löppöpetra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 4935

LähetäLähetetty: 03.01.2013 21:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenkielikastiketta.Alkaa tuntua että on ihan parasta mitä hirvestä voi löytää. Wink Meidän porukassa aina kaataja saa kielen.Niitä tulikin pakastimellinen viime syksynä.
_________________
Koittakaa PETRATA vähän!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vonnegut
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Jou 2008
Viestejä: 896
Paikkakunta: Länsrannikko

LähetäLähetetty: 03.01.2013 22:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pienen rautakankisession vaati ennen kuin maa-artisokat nousi keittoaineiksi. 10 cm kohmetta maassa vaikka lumet taas hukkuikin.

Pakasteesta viikon riiputettu ja kynitty muuttosorsa. Pannulla pinnat ja tunti kattilassa pelkän suolan kanssa. Pikkujätkä maistoi ohimennen koiven ennen kuin varsinaisesti sai ruuat pöytään asti, niin että hyvää oli, pois meni. Kastikkeeseenkaan ei tällä kertaa timjamia sotkettu.
Maksaa kyllä vaivan pitää nuoret linnut erikseen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jänkäkurppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 2139
Paikkakunta: Takajänkhä

LähetäLähetetty: 04.01.2013 10:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt on kunnon matikkakeiton aika. Hyvää oli
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
erämäyrä
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 14 Tam 2009
Viestejä: 26
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 05.01.2013 22:29    Viestin aihe: riistaruokaa Vastaa lainaamalla viestiä

Peurapataa.
Vasasta... ja haudutettua sellasta.
Eilen lämmittelin takkaa ja jälkilämpöihin valurautapata.
Voikohan tuo enää mureammaksi tulla...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
simppeli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2008
Viestejä: 1643

LähetäLähetetty: 05.01.2013 22:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jänkäkurppa kirjoitti:
Nyt on kunnon matikkakeiton aika. Hyvää oli


Joko matikka ottaa pilkkiin vai onko tullu kiinteillä pyydyksillä... Question
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jänkäkurppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 2139
Paikkakunta: Takajänkhä

LähetäLähetetty: 06.01.2013 11:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pilkkiin ottaa jo. Ultima-Thulen pilkkimää matikkaa söin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lyrurus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 1946
Paikkakunta: Muurame

LähetäLähetetty: 06.01.2013 14:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sorsapaistin laitoin just tulemaan, kun verkoissa ei ollut aamulla muuta kuin hauenmöykky.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
löppöpetra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 4935

LähetäLähetetty: 06.01.2013 14:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rusakonlihapullia ja pottuja. Wink
_________________
Koittakaa PETRATA vähän!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ent.ap
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Tam 2005
Viestejä: 1666

LähetäLähetetty: 06.01.2013 16:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven sisäpaistista vuolin käristyksen ja pottumuiusin kanssa se pitäs syyvä... saksalaista kaljaa juomiseksi. Sattu hyvä pala, kun ei minkäänlaista jännettä/kalvoa koko palassa.
_________________
Jokanen eletty päivä, on lähenpänä kuolemaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 09.01.2013 10:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ent.ap kirjoitti:
Hirven sisäpaistista vuolin käristyksen ja pottumuiusin kanssa se pitäs syyvä... saksalaista kaljaa juomiseksi. Sattu hyvä pala, kun ei minkäänlaista jännettä/kalvoa koko palassa.


Juu, siksi kannattaakin sisäpaistista tehdä käristystä. Siitä saa myös tosi sileää jauhelihaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Sande=Erämies
***


Liittynyt: 07 Elo 2006
Viestejä: 1355
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 09.01.2013 17:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Perunaa ja kyyhkykastiketta.
_________________
Tontissa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 188, 189, 190  Seuraava
Sivu 69 Yht. 190

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com