OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 21.10.2013 19:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo pitääkin pitää mielessä.
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Core
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 10 Lok 2012
Viestejä: 103
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 23.10.2013 14:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eilen tein peuran jauhelihaleipäsiä, oli raikasta, erilaista ja hyvää:

http://www.kettunet.com/peuran-jauhelihaleipanen/#more-836
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
LG1
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Lok 2004
Viestejä: 8291

LähetäLähetetty: 23.10.2013 14:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joka päivä hirveä muutama kuukausi eteen päin.. Wink

Jos ei muuta, niin leivän päällä leikkeleenä..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34972

LähetäLähetetty: 23.10.2013 20:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lihakeitto,hirvestä,sitä lajia piisaakin taas pitkälle kevvääseen.
Purkkejaki jo kuutisenkymmentä....röyh.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 24.10.2013 00:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Viimeviikolla teimme kokkiopintojen lomassa peuran niskasta välipalaksi erittäin maistuvat riistakebabit. Kebabiin käy lihaksi oikeastaan kaikki riistaliha hirvestä sorsaan, kunhan se vain on riittävän mureaa. Omatekoiset pitaleivätkin syntyivät nopeasti ja helposti.

Ohjeet löytyvät täältä:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/10/riistakebab-omatekoisella-pitaleivalla.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 24.10.2013 02:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

uudella mantereella pienpanimossa peuramakkaraa. ei hyvää, ei pahaa. sanailusta suivaantunut kokki haastoi kisaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12195

LähetäLähetetty: 24.10.2013 08:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan tavallista hampurilaista hirvenlihasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
AnttiSn
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Tam 2010
Viestejä: 2120

LähetäLähetetty: 30.10.2013 17:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tein pakastintyhjennyksen ylivuotisesta materiaalista. Kaikki lihat, joissa mukana luita (sis. sorsaa, fasaania, jänistä nyt ainaskin) kattilaan ja porisemaan erinäistä mausteiden kanssa kolmeksi tunniksi. Sitten lihat irti luista, läksi ihan käsin erottelemalla. Keittelyn aikoihin pilkoin sipulia, porkkanaa, perunaa, lanttua ja punajuurta ja laitoin ne pataan. Samalla sitten pata uuniin porisemaan, nesteenä käytin lihalientä, joka keittäessä syntyi. Sitten hetkisen kuluttua lihat perään. Tunteja myöhemmin kippasin vähän kermaa, kun tuo väri oli keittomainen. Kohtuullista tuli, joskin nestettä oisi saanut olla puolet vähemmän ja uunissa oisi saanu olla puolet pidempään. Pääsipähän eroon viimeisistä lihaksista uuden sesongin tulviessa pakastimeen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1843
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 30.10.2013 23:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvipurilainen, itse tehdyt soosit (kurkkumajoneesi ja bbq-kastike), punasipulihilloke ja sämpylät. Hyvin uppos!


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 31.10.2013 00:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 kirjoitti:
Hirvipurilainen, itse tehdyt soosit (kurkkumajoneesi ja bbq-kastike), punasipulihilloke ja sämpylät. Hyvin uppos!


Näyttääpä hyvältä. Maistusi näin iltapalana Razz
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 31.10.2013 12:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Taikinoitu riistafilee (Beef Wellington)

Kokkiopintojen yhteydessä teimme suomalaisemman version kuuluisasta Beef Wellingtonista. Tällä klassisella menetelmällä syntyy keskeltä punertava, mutta rapean taikinakuoren peittämä filee. Taikinoitu riistafilee on yksinkertainen valmistaa, mutta lopputulos on juhlava ja erittäin herkullinen. Taikinakuoreksi käy kaupan pakastealtaasta löytyvä valmis voitaikina tai teet helposti itse rahkavoitaikinan.

Ohjeet löytyvät täältä:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/10/taikinoitu-riistafilee-beef-wellington.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16694

LähetäLähetetty: 31.10.2013 18:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miltähän maistuisi jäniksen fileestä tehtynä tuo Beef Wellington? Tuli vaan mieleen, kun kolmen jäniksen ulko- ja sisäfileet on jemmassa. Pitää ainakin kokeilla hirvestä.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pussihousuelvis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hel 2011
Viestejä: 2650

LähetäLähetetty: 31.10.2013 19:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Uunissa haudutettua rusakkoa. Nam ... maistuu noviisin suussa, ku itte ampuma hirvi. Embarassed
Maiskis...maistus varmaan sullekkin. Very Happy
_________________
http://youtu.be/otCpCn0l4Wo?t=18s

http://aijaa.com/CZV65q
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Twist
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Tam 2005
Viestejä: 1419
Paikkakunta: Suomineidon navan alla

LähetäLähetetty: 31.10.2013 19:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaarle Martel kirjoitti:


Taikinoitu riistafilee (Beef Wellington)

Kokkiopintojen yhteydessä teimme suomalaisemman version kuuluisasta Beef Wellingtonista. Tällä klassisella menetelmällä syntyy keskeltä punertava, mutta rapean taikinakuoren peittämä filee. Taikinoitu riistafilee on yksinkertainen valmistaa, mutta lopputulos on juhlava ja erittäin herkullinen. Taikinakuoreksi käy kaupan pakastealtaasta löytyvä valmis voitaikina tai teet helposti itse rahkavoitaikinan.

Ohjeet löytyvät täältä:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/10/taikinoitu-riistafilee-beef-wellington.html


Meidän perheen yksi ehdottomista suosikeista! Mutta itse lisään tuonne pihvin ja taikinakuoren väliin vielä suppilovahvero tai kanttarellisörsseliä (sieniä, sipulia ja esim. kanttarellituorejuustoa tai smetanaa). Tuohon itsetehdyt lohkoperunat ja uunijuurekset lisukkeeksi, joskus vielä itsetehty punaviinikastikekin ja Avot! (ps. Kastiketta puoltaa sekin että ruokajuomapuolikin on perusteltua... Laughing )
_________________
TRTT,!&%¤#"!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 31.10.2013 19:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

9.3x622 kirjoitti:
Miltähän maistuisi jäniksen fileestä tehtynä tuo Beef Wellington?


Ei kokemusta, mutta jaathan sitten kokeiltuasi tietosi meille? Smile

Wellarilla "tai Wellaria" saa ihan hyvää ruokaa aikaiseksi kypsästäkin, ja vaikkapa kermassa pidempään hautuneestakin. Kunhan ei taikinaan litimärkänä kääri, vaan kermasta soosin keittelee. Saattaisi pupelle toimia paremmin?

Itseasiassa vaikka makkarasta, kuten Eestiläiset tekevät "Winerpirukaat".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 78 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com