OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Safkaa vakuumipussissa

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 25.10.2013 13:46    Viestin aihe: Safkaa vakuumipussissa Vastaa lainaamalla viestiä

Rupesi tuo kiinnostamaan ja tällainen hyvä sivusto löytyi

http://www.sousvide.fi/
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Quad vadis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Mar 2011
Viestejä: 2629

LähetäLähetetty: 25.10.2013 14:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toi oli 80-luvulla kuuminta hottia... Nöösinä erään kapakan keittössä silloin huseerasin.
Tuli Tietäjä ranskanmaalta ja opettu suusvidiä... Kohta oli kaikki tarpeet vakuumissa kypsennettyjä ja sitten pakkaseen.
Annos kerrallaan sulatettiin ja lämmitettiin painekeittokaapissa Exclamation Se oli meidän mesun mielestä sellainen parannus jota nuo parsanpurijat ei ollut tuohon hoksannut yhdistää.

Hienoa oli jos mitä peltopyytä laitettiin ja huimia makukokemuksia saatiin, ei kauaan kestäny tuo villitys. Onneksi.

Ideana hyvä, mutta edes oikein toteutettuna ei sopinut alacarte ravintolaan. Kotikeittiössä toimii kyllä, työlästä mutta palkitsevaa kyllä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 25.10.2013 14:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pitäähän sitä kokeilla kun vakuumikone tuli hommattua Very Happy
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tvälläri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2004
Viestejä: 3423
Paikkakunta: Mikämikämaa

LähetäLähetetty: 25.10.2013 15:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meikähän on ollu aikaansa edellä muodissa jo kaaaauan sitten. Perinteinen suomalainen Suusvidihän on grillimakkaran kypsentäminen kiukaalla alkuperäsessä muovipakkauksessaan. Tosin siinä prosessin pituuden määrittelee oluen määrä, koska mitä enemmän on olutta sitä kauemmin yleensä suusvidit muhii. Discleimerinä että ei toimi nuotiossa Cool
_________________
"Mies, ei koskaan kyllästy tuijottamaan välkehtivää tulta, virtaavaa vettä, tai tippuvaa pontikkaa"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 25.10.2013 15:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minä en kyllä kiukaalle muvipussissa makkaroitani pistä,vaan folioon ja sinne myös olutta.
_________________
https://lh6.googleusercontent.com/qp8jw-mbgVKEMxuPG20QYhmMFyHL25UgazsBDS7xzTs=w247-h232-p-no
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Quad vadis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Mar 2011
Viestejä: 2629

LähetäLähetetty: 25.10.2013 15:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mä pyrin aina saamaan kiukaan sen verran lämpimäksi ettei tuo muovipussi oikeen tahdo kestää...

Tarpeeksi kun on kikkaillut noiden kypsyysasteiden kanssa niin suunmukaiseksi on muotoutunut kauriin takajalka (tai mikä tahansa muu laatuliha) mausteineen (merisuola, mustapip, hunajadijon, rakuuna)piukkaan monenkertaiseen folioon, niin että mehut eikä höyryt pääse missään tapauksessa ulos. Annetaan muhia leivinuunissa alle 100 ast yönyli. Kypsää on kun luut irtoo lihoista ja se LIEMI!!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com