OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Bass pro
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Metsuri2
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2010 11:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onkos kukaan tilannut jälleenlatausvehkeitä rapakon takaa?
Takaisin alkuun
kalmo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Tam 2006
Viestejä: 1641
Paikkakunta: Tampere

LähetäLähetetty: 08.04.2010 12:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mulle tuli just postissa Fedexiltä kirje liittyen Bass Pron toimitukseen. Bass Pron toimitus- ja käsittelykulut näyttäis nykyään olevan minimissään $40. Tilattujen tuotteiden hinta oli $62,16 ja hinta toimituskuluineen $102,16. Kun toimituskulu on noin suuri, on melko hyödytöntä yrittää tilata mitään tulli / alv vapaasti. Mutta monet artikkelit on esim Bass Prolla sen verran halpoja että silti kannattaa tilata. Tilasin nyt jotain pikkusälää ja kulutustavaraa, mm 4300 jaardia siimaa, saa laittaa kerralla koko uistelukalustoon uudet siimat ja hinta kotimaanhintoihin verrattuna murto-osa vaikka maksan tullit ja alvit.

Hyvä nyrkkisääntö noissa jenkkitilauksissa on että tullattuna alveilla tilauksen hinta euroina kotiovella on aika tarkkaan sama kuin taalamääräinen loppusumma toimituskuluineen. Eli esim tässä tapauksessa Visa-kortilla näkyy 77€ veloitus Bass Prolta, kun tuohon lyö tullit ja alvit sekä Fedexin huolintakulut päälle niin ollaan aika tarkkaan 100€ paikkeilla.

Riistakameroita yms elektroniikkaa ei mun mielestä kannata ostaa ellei hinta ole niin halpa ettei takuulla ole väliä. Viime vuodelta on kokemusta yhden Moultrie D40 riistakameran verran, salama piiputti heti kättelyssä ja takuupalautuksen kulut olis olleet niin suuret ettei kannattanut edes harkita asiaa.

Tuo tullaushomma tuntuu olevan, kuten niin moni muukin asia Suomessa, aivan mielivaltaista eli vaihtelee paikkakunnittain ja tapauskohtaisesti. Viime viikolla tuli paketin saapumisilmoitus toisesta tilauksesta. Se oli jostain syystä jäänyt Helsingin pääpostin tulliin. Soitin ja pyysin laittamaan sen Tampereelle tullattavaksi. Paketti tuli tänään postin mukana kotiin, päällä teipit 'Tullin avaama' ja leima 'Tullivapaa'. Tilauksen arvo on 70€ ja saman alan kamaa kuin Bass Pron tilaus...

Kalmo
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
savonmies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Kes 2010
Viestejä: 465

LähetäLähetetty: 22.01.2011 14:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

onkos kukaan tilannut kiikaria kyseisestä putiikista?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hartsa695
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Tou 2006
Viestejä: 382

LähetäLähetetty: 28.11.2013 12:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko porukka tilaillut täältä kamaa, kuinka nopeat toimitukset ovat olleet ja onko tullut paljon ylimääräisiä kustannuksia paketeille?!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Stutzen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Tou 2007
Viestejä: 498
Paikkakunta: Länsi-Suomi

LähetäLähetetty: 29.11.2013 22:08    Viestin aihe: kiikari Vastaa lainaamalla viestiä

savonmies kirjoitti:
onkos kukaan tilannut kiikaria kyseisestä putiikista?


Jokunen vuosi sitten tuli poikettua BassPron myymälässä Foxboroughissa ja ostettua Burriksen kiikari. Kiikari oli muutaman vuoden järeämmän kiväärin päällä ja suurennuksen säätörengas alkoi löystyä ja heilumaan. Lähetin Kärjelle takuuhuoltoon. Homma pelasi hienosti ja viikon päästä tuli takaisin. Joten ainakin takuu pelaa tosi hienosti ostopaikasta riippumatta.

Itse myymälä oli itsessään mahtava kokemus täytettyine eläimineen, vesiputouksineen ja -altaineen. Kokoa about Stocmannin verran ellei jopa suurempi. Käyää vilkaisemassa liikkeen kotisivuilla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com