Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16694
|
Lähetetty: 19.01.2014 18:43 Viestin aihe: |
|
|
astalo kirjoitti: | Hieno katsoa foxin annoksia kun on panostettu ulkonäköön.Tahtoo itsellä unohtua tuo puoli kokonaan. |
+1 ja sama vika Rahikaisellakin. Ei riitä mielikuvitus tehdä annoksista hienon näköisiä. Tahtoo mennä sellaisella jätkän tyylillä. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
LG1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Lok 2004 Viestejä: 8291
|
Lähetetty: 19.01.2014 21:00 Viestin aihe: |
|
|
Kaarle Martel kirjoitti: | LG1 kirjoitti: | LG1 kirjoitti: | Vieressä tirisee peuran sisäfilepihvit. |
Vähän oli virtsainen ominaismaku tallessa. |
Suolistaessa virtsarakko helposti hajoaa sisäfileiden päälle jos ei ole tarkkana... |
Ei käynyt niin, eiköhän pukit aina haise ja maistu kyseiselle tai se vaan on peuran makuinen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
Lähetetty: 19.01.2014 23:18 Viestin aihe: |
|
|
LG1 kirjoitti: | Kaarle Martel kirjoitti: | LG1 kirjoitti: | LG1 kirjoitti: | Vieressä tirisee peuran sisäfilepihvit. |
Vähän oli virtsainen ominaismaku tallessa. |
Suolistaessa virtsarakko helposti hajoaa sisäfileiden päälle jos ei ole tarkkana... |
Ei käynyt niin, eiköhän pukit aina haise ja maistu kyseiselle tai se vaan on peuran makuinen. |
Juu ei, sen kun vain vitsailin. Kiimainen peurapukki tosiaan maistuu "riistalta", mutta esim vasan fileissä ei tuota ominaismakua ole. Oikeastaan peuran liha on ihan parasta heti metsäkauriin jälkeen. _________________ http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
AnttiSn Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Tam 2010 Viestejä: 2120
|
Lähetetty: 20.01.2014 11:39 Viestin aihe: |
|
|
Kokeilin vähän erikoisempaa sovellusta linnustajan keittokirjasta. Pakkasesta sinikon, haapanan ja tavin rinnat sulamaan. Vettä kattilaan, perään suolaa, pippuria ja katajanmarjoja. Vesi kiehautetaan ja annetaan jäähtyä. Sulaneet rinnat veteen ja antaa lillua 1-2h. Sitten rinnat äkäseen pannulle värjäykseen ja heti perään uuniin, kunnes sisältä sopivia omaan makuun.
Siinä sivussa tomaatin ja avokadon maltot sekoitellaan. Sitten pieni määrä vettä, voita ja suolaa kiehumaan. Kiehuvassa nesteessä uitetaan (noin 15 sekuntia) kevätsipuleita ja nostetaan kuivamaan esim. talouspaperille. Lopuksi kasataan annos. Lautasen sivulle pari siivua vuohenjuustoa, keskelle kasa sipuleita ja siihen päälle leikattuja lihasiivuja. Lihan päälle tomaattiavokado seosta. Vielä päälle voi napauttaa esim. oliiviöljyä tai balsamicoa.
Oli positiivinen yllätys kyllä. Maut toimii yllättävän hyvin yhteen. Tuo sipuli kyllä jättää melkoisen pitkän jälkimaun suuhun, mutta eipä tuo haitannut. Voi joskus kokeilla toistekin säveltää tuon tyyppistä! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 20.01.2014 12:35 Viestin aihe: |
|
|
Kokeile seuraavan kerran shalottisipulia, on miedompaa eikä jätä niin brutaalia jälkimakua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
slowhand Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Lok 2009 Viestejä: 2397
|
Lähetetty: 20.01.2014 17:32 Viestin aihe: |
|
|
Kampsuja ja puolukkasurvosta, namnam! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 20.01.2014 17:33 Viestin aihe: |
|
|
Hirvimakkarakastiketta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16694
|
Lähetetty: 25.01.2014 13:37 Viestin aihe: |
|
|
Vasan ulkofilettä ja lohkoperunoita, kun muuta ei keksinyt. Ruskistin voissa, johon oli pilkkonut valkkaria (Vilperille tiedoksi). _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pussihousuelvis Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hel 2011 Viestejä: 2650
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 29.01.2014 21:24 Viestin aihe: |
|
|
Kuusipeuran paistista hakkasin pihvejä ja paistoin voissa. Maustoin suolalla ja pippurilla. Lorautin vielä lopuksi valkkaria sekaan. Sit nostin pihvit lautaselle ja jatkoin tuota lientä kermalla. Tuli hyvä kastike. Keitettyjä porkkanoita lisukkeeksi. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Narttu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Kes 2011 Viestejä: 863
|
Lähetetty: 29.01.2014 21:42 Viestin aihe: |
|
|
Aivan täydellistä kauriin ulkofilettä... Oli kyllä niin uskomattoman hyvää et pitää mennä hakemaan metsästä kauris ja pyytää kauniisti ukkoa kokkaamaan lisää _________________ Hankala nainen |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valtsy Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2007 Viestejä: 158
|
Lähetetty: 29.01.2014 21:57 Viestin aihe: |
|
|
tuli pannulla voissa pyöräytettyä peuravasikan sisäfileet ..suolalla ja pippurilla ..tarviiko sitä muuta enää .. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
astalo Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2004 Viestejä: 6040
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 02.02.2014 14:13 Viestin aihe: |
|
|
Kokonaisena paistettua peuran ulkofilettä, maustevoita, tikkuperunat ja vihreä salaatti. Yksinkertaista ja erittäin maukasta. Huuhdottiin alas punkulla tietenkin. Slurps ! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hirwimiäs Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 24 Lok 2008 Viestejä: 51
|
Lähetetty: 02.02.2014 18:43 Viestin aihe: |
|
|
Tänään tuli värkättyä peuranjauhelihaperunalaatikkoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|