OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mustang sähkösavustin?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Aris60
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2004
Viestejä: 3295

LähetäLähetetty: 25.03.2014 00:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tällä ohjeella..

http://www.susanminor.org/forums/showthread.php?542-Maple-Cured-Bacon
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 25.03.2014 20:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aris60 kirjoitti:

Savustus noin 4h, uunin lämpötilan ollessa 100 astetta, ja varmistus lihaläpömittarilla 69-70 astetta ja sitten palat folioon ja sisälämpötila nousee 71 tai 72 asteeseen. Isommilla paloilla aika on tietenkin pitempi.


Onko mitään ongelmia että liha tarttuisi metalliritilään? Ite just mietin että pitääkö palvilihat laittaa roikkumaan, vai voisko laittaa hyllyille että mahtuis enempi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 398
Paikkakunta: Pori

LähetäLähetetty: 25.03.2014 20:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitään muuta en sähköhommista ymmärrä kun, että se tekee kipiää, mutta olisko se osaavalta euroopankonsti väsätä Opaan tai Mustangiin termostaatti?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 25.03.2014 22:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lonely Rider kirjoitti:
Aris60 kirjoitti:

Savustus noin 4h, uunin lämpötilan ollessa 100 astetta, ja varmistus lihaläpömittarilla 69-70 astetta ja sitten palat folioon ja sisälämpötila nousee 71 tai 72 asteeseen. Isommilla paloilla aika on tietenkin pitempi.


Onko mitään ongelmia että liha tarttuisi metalliritilään? Ite just mietin että pitääkö palvilihat laittaa roikkumaan, vai voisko laittaa hyllyille että mahtuis enempi.


Ei ne ainakaan tollaisessa bbq hiilisavustimessa tartu kiinni vaikka alhaisella lämmöllä savustaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Aris60
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2004
Viestejä: 3295

LähetäLähetetty: 26.03.2014 00:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei tartu kiinni ritilään matalalla lämmöllä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 19892
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 31.03.2014 13:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hommasin kanssa noita erimoisia puruja, josko savustukseen saisi jotain vivahdetta.

Mitähän pirua tuo mesquite on?

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 31.03.2014 13:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omilla mennään; tuossa hiukasen omppupuuta ja katajaa Ja riittäis vaikka Lahtisellekin Laughing Laughing :

_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 19892
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 31.03.2014 13:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei kai vaan ole teräketjuöljyn aromi päällimmäisenä Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 31.03.2014 13:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei todellakaan; ihan on käsivehkein pilkottu enstex ja vielä kasan paikalla otettu muutama kymmenen senttiä pois päistä; ihan silppurin läpi tuotettua ja sen jälkeen seulottua ja tarinaa voi lukea tuolta:
http://kanarian.keskustelu.info/viewtopic.php?f=12&t=304&start=5
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 31.03.2014 19:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
Hommasin kanssa noita erimoisia puruja, josko savustukseen saisi jotain vivahdetta.

Mitähän pirua tuo mesquite on?



Mesquite on näköjään puu texasin / mexikon tienoilta. Sopii texas-style barbequeen ja smokingiin. Ei sillä että itellä olis mitään kokemusta...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mesquite


PS. Muistikko Vilperi edes vähän huuhtasta kottikärryjä huussin tyhjäämisen ja savupurun kärräämisen välillä Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 31.03.2014 19:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lonely Rider kirjoitti:



PS. Muistikko Vilperi edes vähän huuhtasta kottikärryjä huussin tyhjäämisen ja savupurun kärräämisen välillä Laughing


Sekin asia oli ihan hoidossa; kyllä tuosta hygieniapuolestakin on huolta pidetty noin tärkeän asian yhteydessä!! Laughing
Se on tarkkaa hommaa tuo savupurujen teko, kun ei vättämättä tiedä että kuka lopputuotetta tulee käyttämään!?
N. 20 prossaa on katajaa seassa ja loput on omppupuuta; pitäs varmaan tehrä myös kirsikka ja luumupuista omat versionsa, niin sais vähän makutuntumaa noistakin. Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 31.03.2014 19:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Lonely Rider kirjoitti:



PS. Muistikko Vilperi edes vähän huuhtasta kottikärryjä huussin tyhjäämisen ja savupurun kärräämisen välillä Laughing


Sekin asia oli ihan hoidossa; kyllä tuosta hygieniapuolestakin on huolta pidetty noin tärkeän asian yhteydessä!! Laughing
Se on tarkkaa hommaa tuo savupurujen teko, kun ei vättämättä tiedä että kuka lopputuotetta tulee käyttämään!?
N. 20 prossaa on katajaa seassa ja loput on omppupuuta; pitäs varmaan tehrä myös kirsikka ja luumupuista omat versionsa, niin sais vähän makutuntumaa noistakin. Wink


Ihan vitsinä kyselin kun itelle tulee kottikärryistä heti mieleen huusin tyhjennys. Mutta se on totta että hygieniasta on pidettävä huoli savustuksessa. Kun jakelee hyviä maistiaisia niin lähipiiristä alkaa tulla kyselyitä että millonka meinaat seuraavan kerran savustella Smile Tavaran on oltava priimaa myös hygienialtaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 31.03.2014 19:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kunhan karkean kuivauksen käy läpi kottiksissa, niin sen jälkeen loppukuivaus saunan lauteilla ettei home pääse iskemään sekaan!
Eiköhän tuostakin vaiheesta tule joku kuva taltioitua joten tervetuloa sivuston seuraajaksi!! Laughing Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 02.04.2014 12:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eileste kun oli saunapäivä, niin lähti lopullinen kuivaus käyntiin; eli noin 40 litraa savupuruja saunan lauteilla:


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 19892
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 07.04.2014 10:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei nuo omppupuunlastut ainakaan pahaa tuntuneet siialle tekevän.


Tavallaan mukava peli toi pömpeli, pystyy savustamaan pikkumällejäkin vaivattomasti ja tulee myös koko setti syötyä laakista ja lämpimänä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Sivu 5 Yht. 7

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com