OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 29.06.2014 22:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuranliharagua ja itsetehtyä pastaa tuli syötyä ihan liikaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mc-manteli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2007
Viestejä: 3606
Paikkakunta: Länsirannikko

LähetäLähetetty: 09.07.2014 00:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pastapulugneese.

Kokeeksi tein 800g jauhelihaa kyyhkysestä. Hieman sikanautaa sekaan + suola ja pippuri. Pastaa kaveriksi ja koko komeuden päälle kastikkeeksi yrttimaustettua tomaattimurskaa.

Oli taas niin maukas kokeilu että taidan tehdä toistekki Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 09.07.2014 21:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peurasta tehtyä makaroonilaatikkoa tullut nyt syötyä pari päivää... Tänään tein Kaarle Martelin ohjetta mukaillen raparperiketsuppia lisukkeeksi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.07.2014 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Grillattua paahtoleipää tzatzikilla, kokonaisena grillattua peuran ulkofilettä, maalaisranskalaiset ja bearnaisekastiketta.
9v-poika, joka toimii suklaalla, totesi että parasta ruokaa ikinä, voittaa jopa suklaan! Ja se on paljon se!


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
valtsy
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2007
Viestejä: 158

LähetäLähetetty: 10.07.2014 22:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

peuran ulkofilettä tuli pyöräytettyä pannussa voin, suolan ja pippurin kera ..siihen sitten keko semmosta vihreää salaattia viereen ..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mika S.
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Jou 2013
Viestejä: 141
Paikkakunta: E-P

LähetäLähetetty: 14.07.2014 20:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Foxin appeet näyttää upealle mitä on kuvia nähnyt. Tänään syötiin pakastimen kaksi viimeistä sorsaa perus pekoni-valkoviini-kerma- ohjeella ja hyvää oli.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Puukko-Nisse2
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 04 Lok 2010
Viestejä: 60

LähetäLähetetty: 07.08.2014 17:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaarlen Moskovanpatareseptiä villisiasta kokeilen. Äsken meni latinki uuniin ja kävin hakemassa kellarista Amaronen hengittämään ja lämpenemään. Sopivaa sadekelin puuhaa katsella pirtin ikkunasta ukkosmyräkän etenemistä ja odotella padan kypsymistä viinilasi kädessä. Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nuuska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2008
Viestejä: 1833

LähetäLähetetty: 07.08.2014 17:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kohta hiilloksen päälle menee iso kimpale Väylän lohta. Lisukkeena uusia pottuja ja kuppisoosia.
_________________
Sako, Riihimäki, Suomi
ABU, Svängsta, Sverige
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 09.08.2014 13:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Jäisenä paistettu pihvi on parempi

Tähän asti pakastettuja pihvejä on ohjeistettu sulattamaan rauhallisesti jääkaapissa pari vuorokautta. Suoraa pakastimesta jäisenä pakastetusta pihvistä tulee kuitenkin rakenteeltaan parempi ja mehevämpi:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2014/08/jaisena-paistettu-pihi-on-parempi.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
poikamehto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Mar 2006
Viestejä: 2217
Paikkakunta: Koillismaa

LähetäLähetetty: 10.08.2014 22:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mehtoa ja muusia. piti viimenenki lintu tehä poissa pakkasesta Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Riki
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 27 Tou 2013
Viestejä: 92
Paikkakunta: Perämeri

LähetäLähetetty: 14.08.2014 22:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyyhkynrintaa kermakastikkeessa kera pariisinpottujen. Kylläpä oli taas niin hyvää, että pääsee taas sohovalle pötkölleen ruuansulatukseen. Wink
_________________
- Ei duettoa ilman Vinettoa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14777

LähetäLähetetty: 15.08.2014 06:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jänispataa. Kyllä hyvin pistetystä jäniksestä saa hyvää evästä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vonnegut
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Jou 2008
Viestejä: 896
Paikkakunta: Länsrannikko

LähetäLähetetty: 30.08.2014 21:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nuoren sorsan rintaa, viikon riiputtelulla ja sisältä hiukan punakkana. Keitettyjen pottujen kanssa ei kaivannut kastikkeita kun rintafileen kohdat jaksoi kyniä ja pannulle valahti sopivasti höystöä.

Tämän viikon saalis on ollut kilomääräiseti hurja. Herkkutattia on nyt metsässä enemmän kuin ainakaan kymmeneen vuoteen, ja ahnehtia piti kun vielä oli laatu huipussa, ennen kuin madot iskee. Pian sitä on sitten pizzassa, lihapullissa, pastakastikkeessa... Lihasoppaan ei taida istua yhtä hyvin kuin suppilovahvero.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
KHaivula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Kes 2013
Viestejä: 2882

LähetäLähetetty: 30.08.2014 22:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaarle Martel kirjoitti:


Jäisenä paistettu pihvi on parempi

Tähän asti pakastettuja pihvejä on ohjeistettu sulattamaan rauhallisesti jääkaapissa pari vuorokautta. Suoraa pakastimesta jäisenä pakastetusta pihvistä tulee kuitenkin rakenteeltaan parempi ja mehevämpi:

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2014/08/jaisena-paistettu-pihi-on-parempi.html


Taas loistava vinkki. Täytyy kokeilla teerenrinnalla heti ensimmäisenä. Tahtovat nimittäin kuivua tosi helposti.

Tänään syötiin hirvenvasan sisäfilettä. Pajon pippuria ja suolaa ja käyttö pannulla. Hyvvee oli.

Täytyy vielä kehua Kaarlen ohjetta kauriin sisäfileen graavaamiseen. Aivan mahtavaa leivän päällä. Kehuipa eräs kokenut metsämies parhaaksi lihaksi mitä oli koskaan maistanut Smile.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tommiunk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Huh 2005
Viestejä: 154
Paikkakunta: varsinaissuomi / Satakunta

LähetäLähetetty: 01.09.2014 08:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuran jauhelihasta tehhty Jerky oli yön aikana valmistunut kuivurissa. Aamusella muutamat maistiaiset. Oli todella maukasta

Suolaa, Mustapippuria, Sriracha kastiketta 1-2 tl /750g jauhelihaa..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 95 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com