OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
laonovi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Maa 2013
Viestejä: 25
Paikkakunta: SALO

LähetäLähetetty: 13.11.2014 17:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Giant kirjoitti:
Onkos peuran maksalle hyviä ohjeita?
On maksat jääneet syömättä kun emännälle se ei uppoa. Nyt olisi kuitenkin peuranvasan maksa jääkaapissa ja emäntä paljon töissä joten...
Onkos tuossa paistoksen (vaimikäseoli) teossa mitään jippoja. Vai voita vaan kuumalle pannulle ja siivuja nopeasti pyörittelee. Sitten maksat pois ja sama homma sipulirenkaille. Vielä vähän pekonin käristelyä ja tilkka kermaa ja kaikki sekaisin?


Laita maksa yön yli maitoon uimaan ni maksan maku miedontuu, saattas maistua emännällekin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Giant
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Jou 2006
Viestejä: 434
Paikkakunta: Etelä

LähetäLähetetty: 13.11.2014 17:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

laonovi kirjoitti:
Laita maksa yön yli maitoon uimaan ni maksan maku miedontuu, saattas maistua emännällekin.
Kylmässä vedessä sitä liotin mutta ei kelvannu eukolle. Omasta mielestä oli kyllä hyvää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1587
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 13.11.2014 22:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven ulkofilepihvit tuli syötyä, medium- tällä kertaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jyräys
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2006
Viestejä: 3171
Paikkakunta: SS

LähetäLähetetty: 15.11.2014 19:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lasten kanssa vietettiin kotipäivää. Ruuaksi oli villisian niskaa ylikypsänä ja ranskalaisia.
Lisukkeena itsetehtyä kurkkusalaattia, ketsuppia ja majoneesia. Jälkkäriksi leipäjuustoa ja itsetehtyä kuningatarhilloa.
Hyvin upposi lapsille niin kuin itsellekkin, piti sitä sit emännällekkin vähän jättää vielä.
_________________
Save a tree - eat a beaver
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
metsiäinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Tam 2014
Viestejä: 173

LähetäLähetetty: 15.11.2014 19:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään olis tämä emäntä tehnyt ukolleen kyyhkypataa. Smile Nam!
Että...kuhan se ukkonen sieltä vielä kotiutuisi, niin päästäis herkuttelemaan.. :/

Aikaisempiin maksakeskusteluihin palatakseni.. On muuten hirvenvasan maksasta tehty kasti mielettömän maukasta!! NAM! Mutta mutta kypsää sen olla pitää. Eikä maksaa liotella tarvi. Riistan maut sellaisinaan, eikä lioteltuina, eikä liikaa maustettuina..ehkä.. Saan kuulema vielä joskus sitä liekitettynäkin maistaa. Mikäs siinä!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 15.11.2014 19:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lasagnea hirvestä, vihreää salaattia ja chileläistä cabernetia. Ei hassumpaa evästä...
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 15.11.2014 19:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ampua riistaa ja poistaa sen maku, perin metkaa tenavat.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pudejovicky
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Elo 2011
Viestejä: 1433
Paikkakunta: Syrjäinen

LähetäLähetetty: 15.11.2014 20:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tein pitkällä kaavalla tänään vh-peurasta pataa ja valkosipuliperunoita.

Haeskelin valkosipuliperunoiden ohjetta kun muistelin kaverin joskus pitkällä kaavalla tekemiä perunoita, joissa oli naurettavan paljon työvaiheita, mutta niissä oli maku niin kohdallaan kuin maku voi olla.

Ajattelin niitä peuran ulkofilepihvien kaveriksi, jotka olisin vetäissyt pannulla rosepippurin ja suolan kans, konjamiinit ja tikku perään ja sillä selevä.

Törmäsin kuitenkin yhtä naurettavan monimutkaiseen patareseptiin samasta blogista kuin löysin nuo valkosipuliperunoidenkin ohjeet:

http://ruokasurffausta.blogspot.fi/2013/11/pitkaan-haudutettua-poropataa.html?m=1

http://ruokasurffausta.blogspot.fi/2013/11/maailman-parhaat-valkosipuliperunat.html?m=1

Tehdessä mietin et mahtaa kuitenkin peuran liha mennä hukkaan tällaisella reseptillä kun tulee kaikennäköistä, mutta voi !&%¤#"! et oli hyvää ja peuran maku hienosti vielä tallessa! Nyt on maha pönöllä ja suu messingillä Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 15.11.2014 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Perunoita ei tarvii laittaa uuniin eikä kermaa.

Paistaa voissa/valkosipulis, viipaleet ja vaikka mustapippurin tilalle rosepippuria ja lopussa persiljaa kun ottaa pois pannulta.

Homma on hieman työläämpi mut loppu tulos on erittäin hyvä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 19.11.2014 11:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirveä yllätäen, sic.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34924

LähetäLähetetty: 19.11.2014 18:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvisäilykkeellä ja Koskenlaskijalla tukevoitettu perunapurjokeitto.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
metsiäinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Tam 2014
Viestejä: 173

LähetäLähetetty: 19.11.2014 18:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kermaperunoita (uunissa!) ja piffiä hirvestä...salaatit ja höysteet kuuluu asiaan. Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Stance
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Kes 2007
Viestejä: 701
Paikkakunta: Etelä

LähetäLähetetty: 23.11.2014 13:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pulled porkia villisiasta, oli 12h 90 asteisessa uunissa yön ylitse. Patongin väliin salaatin kanssa laiteltiin.
_________________
Sovittiin seisojan kanssa työnjaosta: se käyttää nenäänsä ja minä haulikkoa. Näin yhteiselo on leppoisampaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hietala
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Kes 2004
Viestejä: 2541
Paikkakunta: Pohojanmaa

LähetäLähetetty: 23.11.2014 16:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven paahtopaistia paistoliemikastikkeella, perunaohukaisia(raastettu, pannulla paistettu) ja vihersalaatti. Toimi!
_________________
Laiskuuttaan tingan häviää
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mc-manteli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2007
Viestejä: 3606
Paikkakunta: Länsirannikko

LähetäLähetetty: 23.11.2014 17:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voiko lihan jättää mediumiksi jos elukalla on ollut loisia?
Esim. Jäniksellä lapamato. Ainakin itseä arvelluttaa tuosta sisäfileitä mediumiksi jättää..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 100 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com