OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Eduskuntavaalit 2015: Aivan sama miten käy?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 125, 126, 127  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20222
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 18.04.2015 07:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jmjarvi kirjoitti:
Katselin eilen puheenjohtajien vaalitenttiä, näytti jo Soinin touhu uskottavammalta...kunnes pariskunta Soini ja Räsänen keksivät alkamaan "homolakia" kaatamaan ensi kaudella. Smile Taitaapi Soinin energia mennä niiden juttujen miettimiseen seuraavat 4v, eikä aikaa (tai kiinnostusta) jää aselaille. Onhan siellä persuissa näitä metsästäjä myönteisiä tyyppejä, mutta kun Halla-Aho on EU:ssa, niin taitaa hautautua "metsästäjän asiat" homostelu ja Kreikka asioiden alle.


Itse ihmettelin, että jonkun aikaa sitten Soini otti Aamulehden haastattelussa aselakiasiat erittäin näkyvästi esille. Kyllähän PS:ssä on tämä ”aseellinen siipi” samoin kuin ”maahanmuuttovasteinen siipi” jne. Ja yleensä tuon linjan edustajat itse pitävät lippua korkealla, ilman että Soini itse heiluttaa lippua.

Pohdinkin siinä, että miksi Soini itse asettui noin selkeästi haastattelussa ”pyssymiesten leiriin”. Olisiko niin, että koska maassa on 600 000-700 000 aseluvan haltijaa ja PS:n johdossa on se käsitys, että edellisen jytkyn ”rungosta” aika suuri osa tuli aseharrastajien leiristä?

Mikä on totuus, sitä on varmasti vaikea mitata. Tuota taustaa vasten olisi ymmärrettävää PS:n aseharrastusmyönteinen toiminta ”koko puolueen tasolla”.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13015

LähetäLähetetty: 18.04.2015 13:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sehän on hienoa jos PS on ymmärtänyt aseharrastajien äänivoiman. Esimerkiksi Kokoomus ei ole edes rautalangasta vääntämisen jälkeenkään suostunut huomioimaan heitä positiivisesti. Ilmeisesti Kokoomusi laskee saavansa kaupunkilaisvihreiltä vasemmistolaisilta enemmän ääniä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34961

LähetäLähetetty: 18.04.2015 13:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä ainakin minulla ovat tulleet metsästys ja asepoliittiset asiat tärkeämmäksi valintakriteeriksi kuin muut yleisemmät politiikkaan ja talouteen liittyvät kannat.
Kaikilla puolueilla on jo vakiintuneet mielipiteet ja asenteet kaikkiin olennaisiin kysymyksiin joten vallan tasapaino säilyy vaalituloksesta huolimatta mutta metsästystä,ampumaurheilua sekä aseiden omistusta koskevat asiat ovat useimmille kansanedustajille,ministereille ja hallitukselle pelkkä sivuseikka.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wetzlar
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Elo 2008
Viestejä: 592
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 18.04.2015 15:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ensi vaalikausi on kiinnostava
http://www.hs.fi/kotimaa/a1429246698101

ja sama avattuna


Edessä historian vaikein vaalikausi? Nämä ongelmat odottavat uutta eduskuntaa
Sunnuntaina valittavalla eduskunnalla voi olla edessään yksi Suomen historian vaikeimmista vaalikausista. Sen aikana pitäisi panna uusiksi terveyspalvelut, lopettaa velkaantuminen ja kääntää talous nousuun. Myös Venäjä työllistää päättäjiä.
Kotimaa 18.4.2015 6:53

Sunnuntaina valittavalla eduskunnalla voi olla edessään yksi Suomen historian vaikeimmista vaalikausista. Uusiksi pitäisi panna terveyspalvelut, lopettaa velkaantuminen ja kääntää talous nousuun. Myös Venäjä työllistää päättäjiä.

1. Terveysuudistus

Uuden hallituksen ja eduskunnan tärkeimpiä tehtäviä on päättää sosiaali- ja terveysuudistuksesta, jota edellinen hallitus ei saanut aikaan.
Palkinnot onnistumisesta olisivat mittavat, samoin epäonnistumisen kustannukset.
Terveysuudistuksen toteuttaminen on vaikeaa, koska samalla on pakko uudistaa julkisen sektorin rakenteet ja rahoitus. Kuntien rahoista puolet menee sosiaali- ja terveysmenoihin. Kansanedustajista useimmat ovat myös kuntapoliitikkoja. Sote-päätösten teko on vaikeaa, koska uudistus veisi kunnilta valtaa.

Gallupjohdossa olevan keskustan ykkösvaihtoehto järjestelmän pyörittäjäksi ovat nykyisten sairaanhoitopiirien pohjalle rakennettavat maakunnat. Toinen vaihtoehto olisivat kuntien liittoutumiin perustuvat kuntayhtymät.

Maakuntamalli olisi järeä muutos, koska se voisi viedä kunnilta myös muita, esimerkiksi liikenteeseen, maankäyttöön ja toisen asteen koulutukseen liittyviä tehtäviä. Erimielisyyttä puolueiden välillä on muun muassa siitä, millainen rooli annetaan yksityisille palveluntuottajille.

2. Ulko- ja turvallisuuspolitiikka

Ulko- ja turvallisuuspolitiikka korostuu vaalikaudella Venäjän uhmakkuuden takia.
Puolueet eivät silti ole kampanjoissaan tehneet merkittäviä eroja toisiinsa. Näköpiirissä ei ole, että riitely ulko- ja turvallisuuspolitiikan linjoista ryöpsähtäisi vaalien jälkeenkään.
Puolustusliitto Naton osalta vedetään presidentti Sauli Niinistön sanelemaa linjaa, jonka mukaan Suomi ei ole hakemassa Natoon. Hallitusohjelmaan kirjataan mahdollisuus Natoon hakemisesta, mikä nykyisessä hallitusohjelmassa oli suljettu pois.
Puolustusmäärärahojen nostamisesta vallitsee laaja yhteisymmärrys, vaikka valtiontalous kyntää syvällä.

3. Valtiontalous

Valtiovarainministeriö laski kuukausi sitten, että valtion ja kuntien menoja pitäisi karsia kuusi miljardia euroa seuraavalla vaalikaudella. Valtiovarainministeriön laskelmien mukaan julkisten tulojen ja menojen epätasapaino on revennyt vain lisää vaalikauden aikana, vaikka tarkoitus on ollut kuroa umpeen tätä niin sanottua kestävyysvajetta.

Kokoomus ja Rkp ovat säästökilpahuudon johdossa kuuden miljardin euron säästöillä. Säästöjen toteuttamisen aikataulusta on erimielisyyttä. Sen sijaan varsin yhteinen näkemys on, että päätökset säästöistä pitäisi tehdä heti hallituskauden alussa, koska säästöt määrittelevät hallituksen toiminnan rajat. Edellinen hallitus sopeutti jo taloutta seitsemän miljardin euron leikkauksilla ja veronkiristyksillä, joten seuraavat miljardit ovat vielä vaikeampia.

Varmaa on, että leikkauksia tehdään. Varmaa on myös, että Suomen köyhtyminen tulee tuntumaan satojentuhansien suomalaisten elämässä rajummin kuin tähän asti.

4. Työttömyys

Työttömyyden puolittaminen veisi maan pitkälle muidenkin ongelmien ratkaisussa.

Kokoomus haluaisi lisätä joustavuutta siinä, miten työnantajat ja työntekijät voivat keskenään sopia palkoista ja työehdoista. Kokoomus myös pidentäisi työsuhteiden koeaikaa ja lisäisi mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Sdp korostaa ohjelmassaan julkisia hankkeita ja niiden työllistävää vaikutusta. Perussuomalaisen teema on työllisyyden edistäminen pk-yrittäjiä tukemalla.

Keskusta on sanonut tavoittelevansa huimaa 200 000 uutta työpaikkaa seuraavan kymmenen vuoden aikana ja korostanut yhteiskuntasopimuksen luomisen merkitystä.

Jos maailman talous ei piristy ja suomalaiset yritykset eivät pärjää kilpailussa, pelkillä Suomen poliitikkojen päätöksillä työpaikkoja ei synny.

5. Yhteiskuntasopimus

Keskustan Juha Sipilä haluaa tehdä työmarkkinajärjestöjen kanssa yhteiskuntasopimuksen heti vaalien jälkeen.

Työmarkkinoilla odotetaan tulevan pääministerin kutsua. Vasta sen jälkeen selviää, mitä mahdollinen sopimus voisi sisältää. Esille tulevat kolmikannassa sovittavat työelämän joustot kuten työaikapankit, työntekijöiden koeajan pidentäminen ja työeläkemaksun väliaikainen alentaminen kahdella prosentilla. Palkansaajapuolella yhteiskuntasopimus ei kuulosta kovin houkuttelevalta, sillä oikeastaan kaikki esille tulleet osaset näyttävät ay-puolen silmissä heikennyksiltä. Sopimukseen tarvittaisiin myös parannuksia, joilla heikennykset voisi ostaa.

Tuli yhteiskuntasopimusta tai ei, työmarkkinajärjestöt neuvottelevat kesäkuun 15. päivään mennessä nykyisen keskitetyn palkkaratkaisun vuoden jatkosta. Palkkaratkaisua ei synny ilman, että ostovoima pysyy vähintään ennallaan. Se merkitsisi ansioverotuksen keventämistä. Hallitukselta loppuvat nopeasti paukut, jos se haluaa ostaa yhteiskuntasopimuksen veroalennuksilla, sillä veropaukut kuluvat jo palkkaratkaisuun. Työmarkkinoilla suhtaudutaan yhteiskuntasopimukseen epäillen. Valistunut arvio on, että jonkinlainen hyvää tarkoittava julistus on ainakin luvassa.

6. Energia- ja ilmastopolitiikka

Euroopan talousongelmien keskellä huoli ilmastonmuutoksesta on vaipunut taustalle, mutta ei kadonnut. Maailman valtiot kokoontuvat loppuvuodesta Pariisiin ilmastohuippukokoukseen, jossa tavoitteena on sitova ja laaja ilmastosopimus.

Suomi hakee kunnianhimoista sopimusta. Tiukka päästöjen vähennystahti voisi lisätä myös Suomen puhtaan teknologian vientimahdollisuuksia.

Kotimaassa energiapolitiikan käsiteltäväksi nousee – jälleen kerran – ydinvoimapäätös. Tällä hallituskaudella pöydälle tulee Loviisan ikääntyvien ydinvoimaloiden jatkolupa.

-------
Huom!
Varmaa on, että leikkauksia tehdään. Varmaa on myös, että Suomen köyhtyminen tulee tuntumaan satojentuhansien suomalaisten elämässä rajummin kuin tähän asti.
_________________
- näillä mennään -
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
veetee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 5938

LähetäLähetetty: 18.04.2015 16:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Wetzlar kirjoitti:


-------
Huom!
Varmaa on, että leikkauksia tehdään. Varmaa on myös, että Suomen köyhtyminen tulee tuntumaan satojentuhansien suomalaisten elämässä rajummin kuin tähän asti.


Tää on ihan totta. Ja kiittää saa Kataista, joka viime hallituksen kokosi, sekä Kataisen Kokoomus sekä hallitukseen liittyneet puolueet - jotka eivät lunastaneet vaalilupauksiaan eivätkä tehneet niitä itsestään selviä päätöksiä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20222
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 18.04.2015 18:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

veetee kirjoitti:
Wetzlar kirjoitti:


-------
Huom!
Varmaa on, että leikkauksia tehdään. Varmaa on myös, että Suomen köyhtyminen tulee tuntumaan satojentuhansien suomalaisten elämässä rajummin kuin tähän asti.


Tää on ihan totta. Ja kiittää saa Kataista, joka viime hallituksen kokosi, sekä Kataisen Kokoomus sekä hallitukseen liittyneet puolueet - jotka eivät lunastaneet vaalilupauksiaan eivätkä tehneet niitä itsestään selviä päätöksiä.


Eihän valtionvelka mikään ongelma ole. Olenko ymmärtänyt oikein, että velkaa olisi jokaista työikäsitä kohden noin 25 000 euroa?

Hallitukselta vaan kova päätös, että jaetaan valtion velka jokaiselle työikäiselle. Siitä sitten vaan pohtimaan, että tehdäänkö "tasajako" vai jaetaanko velkapotti vaikka varallisuuden taikka verotettavien tulojen mukaan. Siinä "vähän" elintaso putoaa ja pistää harkitsemaan sitä "kakkosauton hankintaa", mutta maasta tulee ennepitkää velaton.

Vai mitenkähän tuo velka ajateltiin oikeasti maksaa joskus pois, onko jotain muuta keinoa kuin "repiä se kansalaisten selkänahasta"?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13015

LähetäLähetetty: 18.04.2015 19:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miksi velkapotti pitäisi jakaa vain työikäisille ? Kyllä eläkeläiset ja lapsetkin sitä velkapotin hyvää saavat.

Jaetaan vaan reilusti velkapotti kaikille Suomessa kirjoilla oleville. 20000e/hlö. Voidaan jakaa myös maahan asumaan muuttaneille aikansaviettäjille. Vaihtoehtoisesti voivat muuttaa maahan jossa heille ei lapioida valtionvelkaa henkilökohtaiselle vastuulle.

Sitten voidaan miettiä mitä tehjdään jos joku ei pysty tai halua maksaa.

Valtiojohto eli poliitikot ovat ajatelleet hoitaa valtionvelasta seuraavat ongelmat seuraavin konstein:
- taikatemppu
- henkilökohtainen katoamistemppu Brysseliin
- uskoontulo ja siirtyminen pois politiikasta
- kolmas maailmansota nollaa velat
- pandemia joka tuhoaa ihmisikunnan ja velat noollautuvat
- inflaatio syö velan jo 500 vuodessa käytännössä nollaan
- ei makseta velkaa vaikka pitäisi, ei Kreikkakaan ole maksanut
- vaihdetaan valuuttaa ruplaan, kruunuun tai markkaan eikä makseta eurovelkoja, vedotaan siihen että ei ole euroja
- otetaan lisää velkaa, niin kaikki muutkin tekevät
- löydetään alkuperäinen Sampo jolla tehdään Suomesta maailman vaurain maa
- toivotaan ihmettä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11243
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 18.04.2015 21:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
veetee kirjoitti:
Wetzlar kirjoitti:


-------
Huom!
Varmaa on, että leikkauksia tehdään. Varmaa on myös, että Suomen köyhtyminen tulee tuntumaan satojentuhansien suomalaisten elämässä rajummin kuin tähän asti.


Tää on ihan totta. Ja kiittää saa Kataista, joka viime hallituksen kokosi, sekä Kataisen Kokoomus sekä hallitukseen liittyneet puolueet - jotka eivät lunastaneet vaalilupauksiaan eivätkä tehneet niitä itsestään selviä päätöksiä.


Eihän valtionvelka mikään ongelma ole. Olenko ymmärtänyt oikein, että velkaa olisi jokaista työikäsitä kohden noin 25 000 euroa?

Hallitukselta vaan kova päätös, että jaetaan valtion velka jokaiselle työikäiselle. Siitä sitten vaan pohtimaan, että tehdäänkö "tasajako" vai jaetaanko velkapotti vaikka varallisuuden taikka verotettavien tulojen mukaan. Siinä "vähän" elintaso putoaa ja pistää harkitsemaan sitä "kakkosauton hankintaa", mutta maasta tulee ennepitkää velaton.

Vai mitenkähän tuo velka ajateltiin oikeasti maksaa joskus pois, onko jotain muuta keinoa kuin "repiä se kansalaisten selkänahasta"?


Makrotaloudelle velka ei ole samalla tavalla ongelma, eikä sitä tulla koskaan maksamaan de facto takaisin. Itseasiassa se olisi jopa typerää.

Valuutan luottamuksen, ja samalla myös arvon, säilyttämiseksi jonkinlaiset rajat velkaantumisasteelle ja -vauhdille on pidettävä. Mutta viime kädessä valtio voi hoitaa velkaantumisongelmansa valuutan arvon kautta. Eurojärjestelmässä tätä helppoa varoventtiiliä ei ole ja siksi velkaantumisongelma on poliittisesti lähes mahdoton korjattava, kuten nähdään nyt Kreikasta.

Eurojärjestelmä vaatii kurinalaisempaa taloudenpitoa ja talousjoustoja muuta kautta, koska helpot ratkaisut valuuttakurssin ja korkotason kautta eivät ole käytettävissä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.04.2015 07:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miksi pankkien/sijoittajien velkoja maksaa kansalaiset.

Jos liki tekee miljardi laita ja ei sitä maksa, ni muiden pitää se maksaa.

Ihan sama asia tässä kreikka paketeissa on ollu kyse.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 19.04.2015 07:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
Miksi pankkien/sijoittajien velkoja maksaa kansalaiset.

Jos esim, liki tekee miljardi lainan ja ei sitä maksa, ni muiden pitää se maksaa.

Ihan sama asia tässä kreikka paketeissa on ollu kyse.

Kreikan kansaa tää ei oo hyödyttänyt metriikää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 19.04.2015 10:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
Miksi pankkien/sijoittajien velkoja maksaa kansalaiset.

Jos liki tekee miljardi laita ja ei sitä maksa, ni muiden pitää se maksaa.

Ihan sama asia tässä kreikka paketeissa on ollu kyse.


Näinhän se valitettavasti on. Suuri osa kreikan avuksi syydetystä rahasta on mennyt rahan lainaajien pelastamiseksi. Se on ihan puhtaasti poliitikkojen tekemä päätös. Puhutaan että saksalaiset ja ranskalaiset pankit lainasivat paljon kreikalle. Niiden pankkien omistajuus olisi pitänyt vaihtua pelastusoperaation myötä. Nyt on tehty poliitikkojen toimesta iso puhallus jota historioitsijat tulevat vielä joskus hämmästelemään. Jostain syystä sitä ei tällä hetkellä vielä juurikaan hämmästellä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14819

LähetäLähetetty: 19.04.2015 11:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Valtion velka johtuu siitä, että valtion ja kuntien työllistämän väen kustannuksia ei saada muuten katettua. Samaten rahaa kuluu kiinteistöihin jne.

Ongelma on mielestäni se, että monikaan ei kyseenalaista valtion ja kuntien roolia riittävästi. Aina puhutaan, että näiden kautta saadaan järjestettyä köyhille jeesiä ja terveydenhuoltoa, mutta samaan aikaan valitetaan jatkuvasti sitä, että jeesiä ja terveydenhuoltoa ei saada julkiselta. Työikäinen väestö on käytännössä siirretty yksityiselle puolen ja homma toimii siellä. Samaan aikaan kuitenkin maksetaan valtava summa julkiselle systeemistä joka ei toimi ja tämän lisäksi otetaan vielä velkaa.

Mielestäni kuntatalous on Suomessa se suurin ongelma. Kuntia on liikaa ja kunnallista hallintoa on liikaa. Kunnat ovat liian pieniä väestömäärän ja pinta-alan suhteen ja asioita hoitaa liian suuri määrä tyhjäntoimittajia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Anttiman
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2004
Viestejä: 2647

LähetäLähetetty: 19.04.2015 12:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nimrod kirjoitti:
Valtion velka johtuu siitä, että valtion ja kuntien työllistämän väen kustannuksia ei saada muuten katettua. Samaten rahaa kuluu kiinteistöihin jne.


Tulonsiirrot ja terveydenhoito haukkaavat verovaroista suuren siivun.

Nimrod kirjoitti:
Ongelma on mielestäni se, että monikaan ei kyseenalaista valtion ja kuntien roolia riittävästi. Aina puhutaan, että näiden kautta saadaan järjestettyä köyhille jeesiä ja terveydenhuoltoa, mutta samaan aikaan valitetaan jatkuvasti sitä, että jeesiä ja terveydenhuoltoa ei saada julkiselta. Työikäinen väestö on käytännössä siirretty yksityiselle puolen ja homma toimii siellä. Samaan aikaan kuitenkin maksetaan valtava summa julkiselle systeemistä joka ei toimi ja tämän lisäksi otetaan vielä velkaa.


Valtion rooli sosialistisessa mallissa on tunkeutua kansalaisen elämän joka osa-alueelle raskaasti verottaen, säädelleen ja rajoittaen. Malli on sellainen että muut päättävät puolestasi miten sinun tulee elää ja ennen kakkea miten varallisuuttasi kannattaa käyttää. Valtion roolista ja suhteesta yksilöön tulisi keskustella enemmän. Valitettavasti vaaleissa menestyvät ne jotka lupaavat jakaa "valtion" (=veronmaksajien) rahoja ja etuuksia äänestäjilleen kaikkein eniten.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
umpikortto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2008
Viestejä: 713

LähetäLähetetty: 19.04.2015 15:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Käytimpä kansalaisoikeuttani. tällä kertaa helppo valinta. Tyvär joka uskaltaa vaalimainoksessaki olla haulikko kätösissä. Eikä oo feikkiä ku pevot vie sen lampaita. Istuva kansanedustaja ja tomera tyvär muutenki....pijetään peukkuja.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11243
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 19.04.2015 16:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

http://hannuvisti.com/blog/files/e41ea8ed74471ed90e8b6c9f0489ed2b-1474.php
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 125, 126, 127  Seuraava
Sivu 44 Yht. 127

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com