OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

EU aikoo kieltää itselataavat aseet!
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 158, 159, 160  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Juego
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Jou 2004
Viestejä: 2598
Paikkakunta: Kuikkapanta

LähetäLähetetty: 15.04.2016 14:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä huolestuttavalta näyttää, asiasta mitään tietämättömät tekee kansakuntia koskevia päätöksiä vailla edes mitään omaisuudensuojaa!! Kädet kyynärpäitä myöden ristiin ja toivomaan, että järki vielä voittais!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 15.04.2016 16:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä EU Komissiolla on omaisuudensuoja ja aseistetut turvamiehet. He vain haluavat että muilla ei ole näitä koska orjille ei ole hyvä sallia aseita tai muitakaan oikeuksia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5524

LähetäLähetetty: 15.04.2016 21:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juego kirjoitti:
Kyllä huolestuttavalta näyttää, asiasta mitään tietämättömät tekee kansakuntia koskevia päätöksiä vailla edes mitään omaisuudensuojaa!! Kädet kyynärpäitä myöden ristiin ja toivomaan, että järki vielä voittais!


Ei kannata laittaa käsiä ristiin tai päätä pensaaseen. Noottia edustajille. Niille kaikille vaikke heitä ei äänestänytkään. Nimiä adressiin. yms. Alkaa olla EU tasolla aseiden omistajat saamassa rivit kasaan.
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RautaKoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hei 2014
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 19.04.2016 23:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:

Internetin ihmemaasta löytyi dokumentti, joka listasi LIBE:n muutosehdotukset komission direktiiviehdotukseen. Noin 250 (!!) muutosehdotuksen läpilukemisen jälkeen voimme tarjota teille parhaat palat:

- Hyvinkin moni kannattaa puoliautomaattien jättämistä rauhaan.
- Jussi Halla-aho ja Hannu Takkula ovat painaneet hommia ja valmistelleet parisenkymmentä parannusehdotusta, jotka oikeasti järkevöittävät komission ehdotusta ja ihan aikuisten oikeasti parantavat yleistä turvallisuutta.

Kävimme läpi myös Europarlamentaarikko Sarvamaan muutosesitykset, sillä hän on kirjoitustensa mukaan vastustanut tätä ehdotusta, mutta ne sisälsivät muutaman, ilmeisesti tahattoman lipsahduksen: Alla muutama sanamuoto, joita Sarvamaa ehdottaa muutettavaksi:

(Erityisen vaarallisista puoliautomaateista, mitä se sitten tarkoittaakaan)
Komissio: Sellaiset pitäisi kieltää siviileiltä:
Sarvamaa: Sellaisten rajoittamista voitaisiin harkita.

Sarvamaa A-kategorian kiellosta - lieventävänä asianhaarana: "Erityistapauksissa viranomainen voi myöntää A-luokan aseelle luvat, mikäli YTJ ei vaarannu". Samoin kohdan A7 Sarvamaa vetää ylitse, se ilmeisesti tarkoitti puoliautomaatteja joita oltiin kieltämässä. Samoin Sarvamaa vetää B7:n ylitse henkselit. Tässä voisi olla järkeä koska B7 kategoriana on täysin turha. Suurin miinus kuitenkin tulee turhasta byrokratiasta, sillä hän ehdottaa että lupia tarkisteltaisiin viiden vuoden välein. Meillähän on jo nyt lääkäreiden ilmoitusvelvollisuus, eli viittä vuotta ei tarvitse odottaa jos hallussapidon edellytykset eivät täyty.

Parasta viihdettä tarjoaa raportööri Bodil Valero Ruotsista, joka on aivan vakuuttunut siitä, että lippaiden rekisteröinnillä vaikutetaan rikollisten asehankintoihin:
- Irtolippaat ja "oleelliset aseenosat" mitkä eivät ole luvilla vielä, tulisi luvittaa kahden vuoden siirtymäajan puitteissa.
- Valero: Lippaat tulee sarjanumeroida.

Myös äärivasemmisto lunastaa jälleen odotukset:
MEP kolmikko Marina Albiol Guzmán, Barbara Spinelli, Kostas Chrysogonos ehdottavat (ilmeisesti asiaa ollenkaan tuntematta):
- Aseet ja patruunat on haittaverolle pantava, toki ilman mitään lisäperusteluja.
- Jäsenmaat voivat halutessaan kieltää tyystin tuliaseiden hallussapito siviileiltä. Niin kuin ne voivat halutessaan vaikka jo tänäkin päivänä.
- Aseen ja aseen osien lisäksi myös PATRUUNAAN on merkittävä valmistusajankohta, valmistusmaa, sarjanumero mikäli niitä ei ole niissä valmiiksi EU-alueelle tuotaessa.
- Sarjanumeron tulee olla näkyvissä myös luodissa.
- Ylijäämäaseita ei saa myydä siviileille.
- 18 vuoden ikäraja ampumaharrastukselle - mukaanluettuna metsästys.
- Luvan voimassaoloaika maksimissaan 3 vuotta.
Vaikka olemme tässä listanneet lisäysten pahimpiä "töräyksiä" niin valtaosa noista kahdesta ja puolesta sadasta ehdotuksesta ovat oikeasti parannuksia. Valeron ja "voimakolmikon" muutama lisäys edustavat enemmänkin todellisuudesta irtautunutta äärilaitaa...

https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/?refid=52
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 20.04.2016 17:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Suomelle kannatusta asedirektiivin lievennysesitykseen - aseharrastajien kohtalo silti täysin auki

Keskiviikko 20.4.2016 klo 15.49

Reserviläisten aseiden kohtalo on edelleen auki EU:n asedirektiivin valmistelussa. Eduskunnan hallintovaliokunta käsittelee uusinta ehdotusta keskiviikkona.

Suomi on saanut kannatusta esityksilleen lieventää asedirektiiviä siitä, mitä EU:n komissio aluksi vaati, arvioidaan sisäministeriössä. Mitään ei kuitenkaan ole vielä ratkaisu.

EU:n komissio käynnisti unionin asedirektiivin muuttamisen viime syksynä. Suomen kannalta kriittisin kohta oli alusta alkaen komission tavoite kieltää kaikki puoliautomaattiset niin sanotut pitkät aseet, kiväärit ja haulikot. Se käytännössä lopettaisi ammunnat reserviläistoiminnasta. Suomen maanpuolustus nojaa reserviläisarmeijaan, jonka koulutustason ylläpitämisen direktiivi estäisi. Siksi Suomi on vastustanut direktiivin tärkeimpiä kohtia.

Muunnettu vai ei?

Juuri valmistuneessa, EU:n puheenjohtajamaa Hollannin laatimassa neuvotteluasiakirjassa kiellettyihin aseisiin luettaisiin automaattiaseet, jotka on muunnettu puoliautomaattisiksi. Ongelma on, mitä tarkoittaa "muunnettu". On eri asia, onko tietty ase ollut automaattiase ja muunnettu myöhemmin puoliautomaatiksi, vai onko se alun perinkin valmistettu puoliautomaatiksi.

- Alun perin komission esityksessä kaikkia sotilasaseita muistuttavia, puoliautomaattisia kivääreitä käsiteltiin muunnettuina aseina. Ikään kuin automaattiaseita olisi muunnettu puoliautomaateiksi, ja niitä taas voitaisiin muuntaa takaisin automaateiksi. Se ei pidä paikkaansa, sanoo Suomen asehistoriallisen seuran lakiasiantuntija Jussi Peltola.

- Esimerkiksi yhdysvaltalaista AR-15 kivääriä, joka on suosittu reserviläisten ja yleensäkin urheiluampujien keskuudessa, valmistetaan puoliautomaattisena versiona. Sen muuntaminen automaattiaseeksi on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvittaisiin tiettyjä osia, mutta niille ei puoliautomaatissa ole tilaa. Niitä ei pysty asentamaan. USA:sta ei saa edes viedä siviilikäyttöön muita kuin puoliautomaatteja.

Sisäministeriössä asedirektiivin kanssa painiskellut poliisitarkastaja Seppo Sivula näkee asian hieman toisin.

- Tässä asiakirjassa puhutaan nimenomaan muunnetuista aseista. Siis entisistä automaattiaseista, Sivula sanoo. Toisaalta hän kuitenkin huomauttaa:

- Auki on, kuinka suhtaudutaan esimerkiksi AK-47 ja AR-15 -kiväärien klooneihin, joista osa on muunnettu, osa on valmistettu suoraan puoliautomaateiksi.

Juuri näitä käyttävät suomalaiset ampumaharrastajat, erityisesti reserviläisammunnasta innostuneet. Näiden kohtalo on siis yhä auki.

- Kyllä me yritämme pitää suomalaisten harrastajien puolta, ja olemme saaneet monilta valtioilta tukea. Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, ennen kuin prosessi on käyty loppuun. Sivula sanoo.

- Näyttäisi kuitenkin siltä, ettei direktiivi tule koskemaan suurinta osaa metsästäjien aseista, hän arvioi.

Myös metsästyksessä käytetään paljon puoliautomaatteja, erityisesti puoliautomaattisia haulikoita. Kun puoliautomaatteja lähdetään kieltämään, kuten komissio alun perin tavoitteli, tulilinjalla ovat myös pistoolit. Yhtä lukuun ottamatta kaikki pistoolilajit ammutaan puoliautomaattisilla aseilla.

- Komission lähtökohtana olivat pitkän aseet, eivät pistoolit. Neuvottelut ovat kuitenkin kesken, EU:n parlamentin näkemykset eivät vielä ole tiedossa. Siellä on merkittäviä asevastaisia ryhmiä. Mikään ei siis tässäkään ole vielä varmaa, Sivula painottaa.

Kielletään ja sallitaan


Hollannin laatimassa kompromissiesityksessä siis kiellettäisiin tiettyjä aseita. Toisaalta näille samoille aseille voitaisiin antaa erityisistä syistä lupia. Erityisiä syitä ovat esimerkiksi kansalliseen puolustukseen liittyvät tarkoitukset, koulutukselliset, kulttuuriset, tutkimukselliset ja historialliset perusteet.

Asiakirjassa esitetään myös, että kielletyille aseille voitaisiin myöntää lupia vain metsästystä ja ampumaurheilua varten.

Juuri näillä perusteilla Suomessa aseluvat myönnetään, joten jos nämä hyväksytään perusteiksi, onko yleensä ongelmaa?

- Aivan oikein. Jos nuo olisivat perusteet, asia olisi selvä. Esityksessä on kuitenkin paljon ristiriitaisuuksia ja päällekkäisyyksiä, eikä sitä voida tuossa muodossaan hyväksyä. Tässä kohdin lienee takana se, ettei lupaehtoja ole EU-tasolla säädelty. Ajatuksena on ilmeisesti luoda unionin yhteiset lupaperusteet, arvioi sisäministeriön johtava asiantuntija Johanna Puiro.

Neuvottelut jatkuvat Brysselissä virkamiestasolla jo ensi viikolla. EU:n komission ja puheenjohtajamaa Hollannin tavoite on, että oikeus- ja sisäasioiden neuvosto hyväksyy kesäkuussa yleisnäkemyksen direktiiviehdotuksesta. Myös EU:n parlamentin tavoitteena on muodostaa kantansa direktiiviehdotukseen kesäkuussa.

Komission osalta kiirehtimiseen vaikuttanee se, että laajaa asekieltoa ajavan Hollannin puheenjohtajuus päättyy kesäkuussa. Puheenjohtajuus siirtyy Slovakialle, joka on alusta lähtien jyrkästi kritisoinut komission esitystä.

MIKKO NISKASAARI

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042021443835_uu.shtml
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
late2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2004
Viestejä: 15356

LähetäLähetetty: 20.04.2016 19:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toiminta-ampujissa on aktiivista seurantaa tämän aiheen osalta, tänäänhän oli ameeba-aloitteesta taas jutustelua jossain EU:n elimessä. Lainaus yhdestä kirjoituksesta:
Lainaus:
Tsekkien hallitus ilmeisesti pyyhki uudelleen takapuoltaan tällä ehdotuksella:

“When you look at the situation around Europe, when you look at the terrorist attacks, they were conducted with illegally-held weapons. In the Czech Republic we already have very tough laws and we do not want to limit gun-holders who respect the law. Czech gun legislation is among the best in the EU and we don’t think there is any reason to change it… The number of crimes committed in the Czech Republic with legally-held firearms is minimal.”

Tuntuis aika paljon paremmalta jos Tsekin tilalla lukisi Suomi, faktat on kuitenkin ihan samaa. Tai siis Suomessa ei voi sanoa että hallitus ei haluaisi rajoittaa lainkuuliaisia aseen omistajia mutta noin suurin piirtein.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bokmal
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Jou 2004
Viestejä: 920
Paikkakunta: Inkoo

LähetäLähetetty: 20.04.2016 19:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

late2 kirjoitti:
Tuntuis aika paljon paremmalta jos Tsekin tilalla lukisi Suomi, faktat on kuitenkin ihan samaa. Tai siis Suomessa ei voi sanoa että hallitus ei haluaisi rajoittaa lainkuuliaisia aseen omistajia mutta noin suurin piirtein.


Amen! Crying or Very sad
_________________
Kertalaakiyhdistys ei r.y.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RautaKoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hei 2014
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 22.04.2016 08:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Uusi viikko(kohta) ja uudet ehdotukset. Huhun mukaan maanantaina Hollanti esittää uuden "kompromissiehdotuksen". Samojen itselataavien aseiden perässä vielä ovat eli siinä suhteessa ei juurikaan parannusta. Huhun mukaan kriteerit olisivat:

-Kaikki yli 20 patruunan lippaat.
-Kaikki aseet mihin voi saada kiinni yli 20 patruunan lippaan (jälleen kerran taitaisi koskea melkein kaikkia irtolippaallisia itselataavia vain vähän eri sanan kääntein).
-Kieltää alle 600 mm pitkät aseet.
-Aseet missä on taittoperä.
-Puolariksi muutetut entiset automaatit.

Uutena ideana olisi laittaa kaikkiin aseisiin RFID-siru, jotta niiden jäljitys olisi helpompaa. Shocked Jälleen kerran uusi huono kompromissiehdotus. Länsirintamalta ei mitään uutta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
late2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2004
Viestejä: 15356

LähetäLähetetty: 22.04.2016 09:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ameeba muuttaa jälleen muotoaan. Hauska juttu oli se että kun EU:n itäpuolella pidettiin pari päivää tiukempaa rajakontrollia niin löytyi kaiken mailman röpöttimiä ja vähän exploa. Toiminta-ampujissa on enempi juttua, mutta jos ei jaksa tai kiinnosta niin tässä vähän linkkivinkkiä http://www.interpol.int/News-and-media/News/2016/N2016-051. Ja täytyy taas siis muistuttaa että EU:n alueella ongelmana on luvalliset aseet.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Arijuhani77
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Huh 2014
Viestejä: 246

LähetäLähetetty: 22.04.2016 09:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aikas reipas määrä luvallisia aseita ja lisätarvikkeita 48h aikana
😂😂😂😂
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 22.04.2016 14:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

RautaKoira kirjoitti:
Huhun mukaan maanantaina Hollanti esittää uuden "kompromissiehdotuksen". Samojen itselataavien aseiden perässä vielä ovat eli siinä suhteessa ei juurikaan parannusta. Huhun mukaan kriteerit olisivat:

-Kaikki yli 20 patruunan lippaat.
-Kaikki aseet mihin voi saada kiinni yli 20 patruunan lippaan (jälleen kerran taitaisi koskea melkein kaikkia irtolippaallisia itselataavia vain vähän eri sanan kääntein).
-Kieltää alle 600 mm pitkät aseet.
-Aseet missä on taittoperä.
-Puolariksi muutetut entiset automaatit.

Uutena ideana olisi laittaa kaikkiin aseisiin RFID-siru, jotta niiden jäljitys olisi helpompaa. Shocked Jälleen kerran uusi huono kompromissiehdotus. Länsirintamalta ei mitään uutta.

Slovakian puheenjohtajakausi lähenee päivä päivältä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
äRPee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2563

LähetäLähetetty: 22.04.2016 19:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hollannikkailta itseltään juu tulisi kieltää kaikki mistä nousee haiku, ekana ne pilvenpössyttelyvehkeet. Luistelkoot kanavia ja pyöräilkööt turvallisesti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RautaKoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hei 2014
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 03.05.2016 10:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
GENVAL jatkaa asian käsittelyä ja sattuipa jostain tipahtamaan (alkuperäiskielestä, saksan kautta englanniksi käännetty) pöytäkirja eilisestä kokouksesta. Joitain asioita on saattanut hukkua käännöksessä, mutta suurin piirtein ymmärrettävää tekstiä on enemmän kuin tarpeeksi nostamaan verenpainetta:

- Sopivaa kompromissia kategorian A7 aseiksi (kiellettävät puoliautomaatit) ei ole löydetty. Tavoitteena on edelleen kieltää "erityisen vaaralliset puoliautomaattiaseet".

- Ranska taputtaa pieniä karvaisia käsiään ja on tyytyväinen asioiden etenemiseen. Vaikka lippaat eivät ole luvanvaraisia aseen osia, ovat ne niin tärkeitä aseen toiminnan kannalta että niiden kokoa ja saatavuutta tulee rajoittaa.

- Starttipistoolit tulee saada direktiivin piiriin, kategoriaan D2.

- Tsekin (virkamiesedustaja) ehdotti kompromissina "helposti automaattiaseiksi muunnettavissa olevien" aseiden rajoittamista (avoimelta lukolta ampuvat) kategoriaan A6.

- Tsekin (virkamiesedustaja) oli myös nyreissään tsekkiparlamentin suhtautumisesta aserajoituksiin. (vahvan kielteinen)

- Tsekki, Itävalta, Britit, Belgia ja Suomi kritisoivat että jos puoliautomaatteja ruvetaan rajoittamaan lipaskapasiteetin perusteella niin se tarkoittaa defacto puoliautomaattikieltoa.

- Itävalta nosti esiin kysymyksen "siirtymäajasta" ja siitä kuinka ihmeessä lippaat voisi saattaa valvonnan alle koska ne ovat tähän asti olleet lupavapaita.

- Britit haluavat rajoittaa vain keskisytytteisiä aseita, sillä heillä ne ovat jo kiellettyjä.

- Italia, Irlanti ja Tanska kritisoivat epäselviä määritelmiä kiellettävistä puoliautomaateista.

- Belgia kannattaa puoliautomaattikieltoja ja vaatii samalla "suurikaliiperisten" aseiden kieltämistä. Heittona tekstissä näkyy .50 eli 12.7 mm

- Espanja näkee ongelmana urheilijoiden ja metsästäjien oikeuden, mutta vaatii lipaskapasiteetin rajoittamista.

- Suomi toivotti kategorian A7.c tervetulleeksi, mutta A7a ja A7b:hen suhtauduttiin kriittisesti. Artiklaa 1 tulisi selventää, mitä tulee deaktivoituihin aseisin jotka olivat dekottu ennen deaktivointimääritysten voimaantuloa.

"FIN welcomed Category A.7c, saw A.7a and b but critical. In regard to the recording disabled weapons and its definition should be clarified in Article 1, which applies to weapons that were disabled before the date of deactivation implementing regulation according to national standards. "

- Komissio on sitä mieltä, että tätä tarvitaan joukkosurmien estämiseksi ja erityisesti puoliautomaattiaseet tulee kieltää, koska ne ovat tarkempia kuin automaattiaseet ja aseen koko ja kätkettävyys ovat tärkeitä asioita. Samoin kalipeereja tulee rajoittaa ja on selvää että tietyt sotilasaseet (AK-47 ja AR15) eivät kuulu siviilimarkkinoille koska ne ovat suunniteltu ihmisten tappamiseen.

"COM expressed that the text is developing in a good direction. Prohibitions were intended to prevent massacres. For the commission of particular semi-automatic machines are suitable because they were shooting more accurate than fully automatic. The size of the weapon, and thus their potential to be kept hidden and are important. Also on caliber limitations could be considered, wherein the caliber does not define solely on the deadly potential. It was clear that certain military weapons (AK-47, AR 15) did not belong to the civilian market, because they had been designed for killing people."

- Belgia Ranska ja Ruotsi kannattavat lippaiden luvanvaraistamista.

- Tsekki on lippaiden luvanvaraistamista vastaan.

- Belgia, Suomi, Tsekki, Italia ja Saksa kannattavat ajatusta yhteiseurooppalaisesta "asekeräilijän määritelmästä".

- Italia ja Komissio kannattavat "pakkokeinoja". Ilmeisesti tällä viitataan takavarikointiin.

https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/posts/651589481674186:0
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 03.05.2016 11:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rajatarkastukset ja muut muodollisuudet takaisin, sillä estettäisiin paaaljon tehokkaammin terroritekoja.
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
RautaKoira
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hei 2014
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 03.05.2016 12:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

RiUDE kirjoitti:
Rajatarkastukset ja muut muodollisuudet takaisin, sillä estettäisiin paaaljon tehokkaammin terroritekoja.


Toisaalta komissio on itse sanonut, että asedirektiivillä ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa, vaan sen tarkoituksena on vähentää itsemurhia. Asedirektiivin perustelut vaihtelee tilanteen mukaan Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 158, 159, 160  Seuraava
Sivu 67 Yht. 160

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com