OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kohti tyranniaa

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
fw71
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Maa 2006
Viestejä: 1270
Paikkakunta: pohjanmaa

LähetäLähetetty: 08.05.2016 14:22    Viestin aihe: Kohti tyranniaa Vastaa lainaamalla viestiä

Firearms United Finland
1 t ·
EESC - "EU:n tuliasedirektiivin tulee olla tiukempi yleisen turvallisuuden takia"
EESC, eli European Economic and Social Committee liputtaa vahvasti tiukemman asedirektiivin puolesta – jopa siinä määrin, että komission aiempaa ehdotusta luonnehditaan merkittäväksi mutta ei riittäväksi parannukseksi. [1]
EESC vaatii tuliasedirektiiviin seuraavia parannuksia:
- Merkintöjä aseissa ja aseiden osissa tulee parantaa ja yhtenäistä, samoin jokainen luoti tulee merkitä/numeroida.
- EESC vaatii ehdotonta aseiden takaisinosto- ja tuhoamisohjelmaa, jotta rekisteröidyt ja lailliset harrastusvälineet saadaan poistettua kierrosta. Tämä ei toki vaikuta luvattomiin aseisiin.
- 3D-tulostuksen tiimoilta vaaditaan toimenpiteitä jäsenmailta
- Pakollisia lääkärintarkastuksia ja kuntotestejä (sekä henkisiä, että fyysisiä) vaaditaan käyttöönotettaviksi, sekä määräajoin uusittavaa koulutusta sekä aseiden turvallista säilytystä.
Mutta mikä on EESC ja minkä ihmeen takia he ovat kirjoittaneet tälläisen vaatimuslistan?
EESC on EU:n rahoittama aivoriihi, jonka tehtävä on kehittää mielipide asioista sitä pyydettäessä - tai pyytämättä. Valopilkuksi voidaan luonnehtia sitä, että EESC saa yleensä kritiikkiä siitä, että sen mielipiteitä ei oteta huomioon: ”French council’s reports, one commonly-held view is that the EESC’s opinions remain largely unread.” [2]
Toinen yleinen kritiikin kohde on täydellinen yhteistyön puuttuminen eri järjestöjen kanssa, joita EESC:n tulisi edustaa ja joiden äänitorvena EESC:n tulisi mandaattinsa mukaan toimia. Tämä ei toki tule meille yllätyksenä, kilpistyihän Firearms Unitedin yhteydenotto ja lupaus tarjota tilastoja ja faktoja heidän toimintansa tueksi uhkailuun poliisille soittamisesta.
Tutkijamme vilkaisivat hieman EESC:n kokoonpanoa ja löydökset ovat varsin mielenkiintoisia, mutta eivät sinänsä yllättäviä. Kuusi seitsemästä henkilöstä ovat virkamiehiä, joilla ei ole mitään ymmärtämystä tuliaseista ja heidät ovat nimittäneet pääasiassa asevastaisten maiden hallitukset (Italia, Ranska, Portugali). Seitsemäs jäsen on Marta Sofia Moreira Da Costa, Portugalilainen ”asiantuntija”. Yritimme tutkia hänen taustojaan ja selvittää millä perusteella hänet luokitellaan asiantuntijaksi, mutta esimerkiksi toistuvat pyyntömme hänen CV:nsä saamiseksi on toistaiseksi hylätty. Ainoa todiste hänen ”asiantuntemuksestaan” on hänen raporttinsa, jossa hän kertoo, että laillisilla tuliaseilla on surmattu 63 000 ihmistä EU:n alueella viimeisen kymmen vuoden aikana – luku kuulostaa suurelta, ja itseasiassa se onkin suurempi kuin koko EU-alueella (millä tahansa tekovälineellä) surmattujen ihmisten määrä viimeisen vuosikymmenen aikana.
Tämän seurauksena eräs Firearms Unitedin tutkijoista yritti ottaa yhteyttä Saksan virkamiesliiton (dbb) "eurooppalaiset ja kansainväliset asiat" -osaston päällikköön ja EESC:n jäseneen Christian Moosiin, joka lausunnoillaan profiloitui erääksi äänekkäimmäksi lisärajoitusten vaatijaksi. Tutkijamme ehdotettua tapaamista ja keskustelua faktoista,sekä saadakseen lisätietoja ja selvennystä vallitsevaan tilanteeseen. Herra Moos reagoi välittömästi uhkailemalla usuttavansa poliisin kyseisen tutkijan perään. Tähän täytyy todeta, että tutkijamme on tässä tapauksessa ihan oikea akateemikko ja järein hänen käytössään oleva "ase" on nippu tilastoja. Samaa ei voida sanoa EESC:n tutkijoista, jotka eivät ilmeisesti anna faktojen tai niiden puuttumisen hidastaa työtään.
Herra Moosin päilyttävän käytöksen johdosta johdosta jatkoimme tutkimuksia ja yritimme kasata mahdollisimman faktoja EESC:n toiminnasta:
- EESC perustettiin vuonne 1957 ja edustaa ”kaikkia”. (ammattiliitot, liikeyritykset, maanviljelijät, käsityöläistet, perheet, kuluttajat ja niin edelleen – paitsi luonnollisesti aseenomistajat).
- EESC on neuvoa-antava elin, jonka tehtävä on tuottaa oikeita mielipiteitä päätöksentekijöille, mutta sen mielipiteitä ei ole pakko ottaa huomioon.
- EESC:ssä on 350 jäsentä jotka valitaan viideksi vuodeksi kerrallaan.
Tämän lisäksi EESC:tä luonnehditaan jopa EU:ssa aikansa eläneeksi organisaatioksi, joka tuo pöytään hyvin vähän – jos mitään – lisäarvoa oikeuttaakseen järjettömän suureksi paisuneen budjettinsa.
Esimerkiksi vuonna 2010 344 EESC:n jäsentä tuotti 181 mielipidettä, jolloin jokainen mielipide maksoi keskimäärin 660 000 euroa, mutta yksikään näistä mielipiteistä ei tiettävästi vaikuttanut lainsäädäntöön. EESC:n aivoriihen jäsenen vuosipalkka on minimissään 123 890 euroa ja kuusi jäsentä joka komiteassa ansaitsee vuodessa yli 180 000 euroa – eli moninkertaisesti suomalainen keskivuosipalkka joka on noin 45 000 euroa. Tämän lisäksi EESC:n jäsenten keskimääräiset matkakulut olivat 49 000 euroa vuodessa ja sen lisäksi heille maksettiin kertaluontoisia kokouspalkkioita, joiden suuruudesta emme päässeet selvyyteen. Todettakoon vielä, että EESC:n budjetti on noussut viimeisten kahdeksan vuoden aikana noin 50% eli nykyään vuotuinen budjetti on noin 130 miljoonaa euroa. Tämäkin summa maksetaan osittain sinun verovaroistasi. [3]
Koska kaikki tämän "riippumattoman aivoriihen" rahoitus tulee yhdestä ja samasta lähteestä niin ainoa syy EESC:n olemassaoloon lienee kyky toimia kumileimasimena ja edistää komission mielipiteitä – ja tämä lienee syy myös siihen miksi tämä aivoriihi julkaisi mielipiteensä komission ehdotuksesta uudeksi EU:n tuliasedirektiiviksi.
Alta löydätte muutaman verenpainetta kohottavan katkelman [3] EESC:n suosituksesta:
”EESC ehdottaa, että ammusten merkitsemisessä voitaisiin keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä mennä vielä vähän pidemmälle ja harkita mahdollisuutta saada teollisuus varustamaan ammukset merkinnöin, joita ei voi poistaa ja jotka on sijoitettu paikkaan, joka ei voi tuhoutua käytön yhteydessä, esim. ampumatarvikkeen sisään.”
”Australia tarjoaa malliesimerkin aseiden valvonnasta. Sen jälkeen, kun eräs mies oli mennyt kahvilaan ja tappanut kahdella aseella 35 ihmistä ja haavoittanut 23:a muuta, Australiassa käynnistettiin vuonna 1997 yksi kaikkien aikojen suurimmista aseiden käyttöä ja omistusta koskevien sääntöjen uudistuksista, ja ampuma-aseiden käytöstä aiheutuneet kuolemat ovat sen ansiosta vähentyneet tuntuvasti. Maassa on kielletty tietyntyyppiset aseet, säädetty velvoitteesta esittää legitiimi peruste aseen omistamiselle (pelkkä itsepuolustus ei riitä) ja rahoitettu ohjelmaa, jonka turvin valtio ostaa aseita takaisin. Aloitteen ansiosta markkinoilta on saatu poistettua lähes 700 000 asetta ja yhdessä uusien rajoitusten kanssa se on vähentänyt ampuma-asein tehtyjen henkirikosten määrää on jyrkästi.”
”Yhdistynyt kuningaskunta päätti 15 ihmisen kuolemaan ja 15 loukkaantumiseen johtaneiden ampuvälikohtausten jälkeen ottaa Australiasta esimerkkiä ja kieltää tietyntyyppisten aseiden käytön, velvoittaa aseiden omistajat rekisteröimään aseensa ja rahoittaa takaisinosto-ohjelmaa. Näillä toimenpiteillä ei ole ollut samaa vaikutusta ampuma-aseilla aiheutettujen kuolemien määrään kuin Australian ohjelmalla”
Alta löydätte myös suomenkielisen version EESC:n mielipiteestä kokonaisuudessaan sekä englanniksi [4] että suomeksi [5]. Linkeistä löydätte vielä FESAC:in vastineen EESC:n mielipiteeseen.
Kuvitus: Firearms United - ilmeisesti meidän meemituottajallamme meni kuppi lopullisesti nurin hänen lukiessaan EESC:n mielipidettä...
[1] http://www.eesc.europa.eu/?i=portal.en.press-releases.39195
[2] 26 Mariton : “Il faut supprimer le Conseil économique et social”
[3] "Cutting costs at the EESC and CoR: Recommendations to the European Parliament", Michael Wells December 2011 / Updated January 2012
[4] http://toad.eesc.europa.eu/viewdoc.aspx… [EESC opinion - English]
[5] http://toad.eesc.europa.eu/viewdoc.aspx… [EESC opinion – Finnish]
[6] http://fesac.eu/…/uploads/FESAC-POSITION-PAPER-30-11-151.pdf [FESAC – asekeräilijöiden järjestön vastine EESC:n kirjoitukseen]

‪#‎EUgunban‬
_________________
Ihiminen jokei tunnusta juuriansa ei oo mistää kotoosin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 12961

LähetäLähetetty: 08.05.2016 16:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei tarvitse kuin lukea Rooman valtakunnasta tai muista imperiumeista niin ymmärtää jo nyt miten tulee käymään.

Keskusjohto alkaa keskittymään keskinäisene nahisteltuun ja elämästään nauttimiseen. Pikkuhiljaa keskusjohto unohtaa realiteetit ja reuna-alueilla alkaa mennä herne nenään jatkuvien veronkorostuen ja muun asioihin puuttumisen johdosta.

Lopulta systeemi hajoaa joko rauhanomaisesti tai väkivaltaisesti. Mutta se hajoaa. Todennäköisimmin se hajoaa kun hohhailuun ja juopotteluun keskittynyt keskusjohto rypee mammonassa ja joku ulkoinen voima tulee ja iskee ennen kuin keskusjohto oikein edes tajuaa mitä tapahtui.

Visoina vaikkapa Turkin hyökkäys Kreikkaan ja samaan aikaan Venäjän aikaansaama hässäkkä Puolan ja Tsekin rajoilla. Siinä voisi Komissaari Malsmströmillä ja muilla sosialisteilla mennä sormi suuhun että mitäs nyt kielletään kun meitä ammutaan ydinaseilla ja kukaan ei välitä mistään säännöistä mitään.


Viimeinen muokkaaja, Solifer pvm 08.05.2016 21:12, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5519

LähetäLähetetty: 08.05.2016 17:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Poiminta eesc suomenkielisestä versiosta.

Lainaus:
Vaikka liikkeellä olevien aseiden määrän ja rikosten määrän välillä ei ole osoitettu olevan suoraa yhteyttä, on kuitenkin tilastollisesti todennäköistä, että tällöin rikoksia tehtäisiin vähemmän, onnettomuuksia sattuisi harvemmin ja aseita päätyisi vähemmän rikollisten käsiin.


Eipä muuten avaudu jostain syystä tuo suomenkielinen liite. Confused Confused
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5519

LähetäLähetetty: 08.05.2016 17:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Selvis. Facessa liite toimii mutta ei tuossa erälle.netin kopiossa.
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 12961

LähetäLähetetty: 08.05.2016 21:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näissä panos-tuotos -keskusteluissa pitäisi huomioida myös laillisten ampuma-aseiden tuomat hyödyt yhteiskunnalle. Vegaanit jopohörhöt eivät välttämättä ymmärrä että sellaisia voisi edes olla olemasa mutta onhan niitä:

- Mielekkäät harrastukset ja niiden parissa puuhaaminen pitävät mielen virkeänä ja ihmiset pidempään työkykyisinä. Myöskin itsemurhat vähenevät ja muu sekoilu. Jos siis ihmiset saavat osallistua itseään kiinnostaviin harrasteisiin. Vastaavasti jos eivät saa niin kaikenlainen häiriökäyttäytyminen varmuudella lisääntyisi.
- Ampumaharrasteiden ympärillä on varsin merkittävää teollisuutta ja palveluliiketoimintaa (asetehtaat, patruunatehtaat), vähittäiskauppa, varustevalmistajat (muut kuin aseet ja patruunat), metsästysmatkailu, urheiluammuntaan liittyvät matkailutoiminta jne.
- Metsästyksen puolella riistanhoitotoiminta sekä hyödyttää kansantaloutta (metsät kasvavat paremmin) että pitävät ihmiset paremmassa kunnossa terveellinen riistaliha pitää ihmisiä poissa teollisten ruokien kimpusta ja kannustaa terveelliseen reippailuun maastossa.

Jos siis hyötyjä ja haittoja haluttaisiin objektiivisesti arvioida ja valita optimiratkaisu joka tuottaisi maksimaalisesti hyötyjä minimaalisin yhteiskunnallisin kuluin.

Ongelma on siinä että asekieltäjät eivät halua keskustella uskontonsa vastaisista opinkappaleista koska opinkappaleiden kyseenalaistaminen nyt vaan ei käy. Jos kävisi, niin kyseessä ei olisi uskonto eikä sitä harjoittavien fundamentalisten hyökkäys muuta yhteiskuntaan vastaan.

Tosiasiassa nämä fundamentalistit hoilaavat "Ase on paha paitsi meidän oikeamielisten poliisien ja sotilaiden kädessä" -mantrojaan ilman että niillä on mitään yhteyttä siihen reaalimaailmaan missä loput 98% maailman väestöstä asuu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com