OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

ROMUTTAISIKO LAKIALOITTEEN LÄPIMENO VALKOHÄNTÄPEURAKANNAT?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Hirven ja peuran metsästys
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
siru8
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tou 2004
Viestejä: 2903
Paikkakunta: merikarvia

LähetäLähetetty: 27.08.2016 12:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos nyt kuitenkin kävis niin, että peuralahti vähenis lupapolitiikan poistumisen myötä.
Ei tarttis porukoiden jauhaa sitä iänikuista jokasyksyistä juttua. "Kyllä TARVII kaikki luvat käyttää..... muuten ei saada ens syksyksi niin montaa lupaa"
Embarassed
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
xyxy
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Elo 2007
Viestejä: 2548

LähetäLähetetty: 27.08.2016 12:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jäi Larsen tuolla avauksessa ollut esityksesi metsästysasioiden siirrosta ympäristöministeriön hallinnonalaan. Voisitko perustella vähän seikkaperäisemmin ajatuksesi taustoja.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 27.08.2016 14:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vastustan ehdottomasti jokaista Kari Kulmalan aloitetta. Jo pelkästään siitä syystä, että sama mies on puuhamiehenä ja puheenjohtajana Saimaan Lohikalojen Ystävät ry:ssä.
http://www.ita-savo.fi/uutiset/lahella/yhdistys-vahvistamaan-saimaan-lohikantoja-336752

Saimaan Lohikalayhdistys pyrkii vahvistamaan kalakantoja luontaisen lisääntymisen kautta. Saimaan Lohikalojen Ystävät on trolliyhdistys, joka perustettiin minun näkemykseni mukaan "markkinahäiriköksi" tukemaan istarimafian hyvävelibisnestä. Ihan avoimesti ovat sitä mieltä, että kalojen kuuluukin tulla hyväveliverkoston tankkiautosta - osittain verorahoilla tottakai.

Kari Kulmala toimii nyt tässä aloitteessa samantapaisena bulvaanina. Siis eihän P-Karjalassa ole edes valkohäntiä - miksi olet laittanut lusikkasi soppaan? Onko hyväveliverkosto luvannut mukavan eläkeposition hyvällä verorahoin rahoitetuilla etuuksilla ja nollatehtävillä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 27.08.2016 14:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

PorinMatti kirjoitti:
Kyllä noita valkohäntäpeuroja saisi Huittinen/Punkalaidun/Loimaa(Alastaro)/Pöytyä/Oripää alueella poistaa suuria määriä. Noita jää päivittäin autojen alle. Kanta on niin vahva, että ei taida äijät/akat ampua niin paljon peuroja, että nuo saataisiin vähiin.

Jos ihmiset tekisivät ratissa edes osittain sitä mitä pitäisi eli seuraisivat tilannetta, kolarit vähenisivät puoleen. Suuri osa meidänkin seuran alueen kolareista tapahtuu riista-aidan päissä. Ei ole ihan liikaa vaadittu, että osaisi katsoa seisooko siinä aidan päässä joku neljällä jalalla. Aidan päättymisestä myös ilmoitetaan liikennemerkillä, mutta sitäkään ei yleensä nähdä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hollio
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 16 Elo 2013
Viestejä: 89

LähetäLähetetty: 31.08.2016 15:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aloittajan toiveen kanssa siirtää riista-asiat YM:n alaisuuteen en enää enempää eri mieltä voisi olla. Tuo olisi totaalinen lähtölaukaus koko suomalaisen metsästyskulttuurin alasajolle. Jos kuitenkin kävisi niin, ettei lainsäädännöllisesti aivan kaikkea metsästystä voitaisiinkaan kieltää, tehtäisiin siitä byrokratian voimin niin vaikeaa, kuin vain suinkin mahdollista.

Kannattaa tiedostaa, että YM virkamiehistö on aatemaailmaltaan erittäin metsästyksenvastaista sekä heillä on hyvin tiiviit ja läheiset suhteet näihin äärivihreisiin suojelujärjestöihin. Birdlife, Luontoliitto, Animalia, entisiä opiskeluTovereita löytyy joka pumpusta nykyisellään YM:ssä vaikuttavien kanssa. Se että likimain jalat maassa metsästykseen suhtautuva riistakeskus heitettäisiin tuon ministeriön ohjaukseen tarkoittaisi todennäköisesti melkoisia sopeutumisongelmia sekä ristiriitoja. No nämä ristiriidathan tultaisiin toki korjaamaan hoitamalla ko. puulaakin johtoon riittävän punavihreää aateveljeä, jolloin lausunnot ja näkemykset riista-asioista olisivat niin sanotusti ohjaavan tahon näkemysten kanssa sopivia ja "oikeita".

Se että metsästäjiä viedään nykyään kuin pässiä narussa ja kaikki muutokset menevät aina vain kehnompaan suuntaan, johtuu käsittääkseni totaalisesta sinisilmäisyydestä ja siitä, ettei löydy yhteistä säveltä asioiden hoitamiseen. Kukaan muu ei monestikaan ole yhtä halukas kusemaan naapurimetsästäjän puurokulhoon, kuin juuri toinen metsästäjä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Hirven ja peuran metsästys Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com