OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 13.11.2016 19:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On toi melkoinen seppä tuo fox66.

Onko keittiö taustaa vai kotikokki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 14.11.2016 11:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan kotikokki Smile
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20070
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 25.11.2016 10:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Hirvihampparit
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.11.2016 11:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt on oikeeta mättö ruokaa. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34894

LähetäLähetetty: 25.11.2016 11:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On,pahus kun emäntä tilasi iltaruuaksi lasagnea,muuten olis pitänyt täräyttää hirvihampparit,no huomiselle tai pyhälle Very Happy .
Tulee kuitenkin tuohon lasagneen puolet jauhelihasta hirveä niin ei mene riistaruuatta tämäkään päivä.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.11.2016 11:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Oulun Kärpät
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 13 Lok 2014
Viestejä: 35

LähetäLähetetty: 25.11.2016 18:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h


En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JapiTre
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Lok 2012
Viestejä: 2090
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 25.11.2016 18:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oulun Kärpät kirjoitti:
Jartsu kirjoitti:
Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h


En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa.

Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke.
_________________
V*tuttaa, sano kettu pihlajanmarjoista...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 25.11.2016 19:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

JapiTre kirjoitti:
Oulun Kärpät kirjoitti:
Jartsu kirjoitti:
Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h


En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa.

Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke.


Aattelin laittaa parit siivut pekonia myllyn läpi ja sit koneeseen taikinoitumaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16647
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 25.11.2016 21:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jäävettä sekaan.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Oulun Kärpät
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 13 Lok 2014
Viestejä: 35

LähetäLähetetty: 27.11.2016 11:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
JapiTre kirjoitti:
Oulun Kärpät kirjoitti:
Jartsu kirjoitti:
Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h


En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa.

Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke.


Aattelin laittaa parit siivut pekonia myllyn läpi ja sit koneeseen taikinoitumaan.


Ok, jos kerta toimii noin niin pitää kyllä itekki kokeilla hirvikebabbia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 27.11.2016 15:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En laittanu pekonia, hieman kuivahko. suolakin jäi vähille.

cheyenne chili laitoin melko vapaasti, aromaattia ja mustaa pippuria.

Ihan ok maku, mut toi ois sit kaivannu muut sörsselit.

Rasvaa ens kerralla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
älg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2008
Viestejä: 479
Paikkakunta: ruotsi

LähetäLähetetty: 12.12.2016 14:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

näin nobellviikon kunniaksi, hirvenvasan maksaa,suolaa,valkopippuria vehnäjauhoiss pyärytettynä ja paljon sipulia.ihan hyvältä maistu pitkästä aikaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 13.12.2016 19:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven paahtopaistia sous vide ja punajuuria paistokastikkeella, porkkanaa ja yrttivoita Smile


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 13.12.2016 23:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja tulipas maisteltua myös palvipeuraa...




_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 121 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com