Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 13.11.2016 19:03 Viestin aihe: |
|
|
On toi melkoinen seppä tuo fox66.
Onko keittiö taustaa vai kotikokki. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 14.11.2016 11:16 Viestin aihe: |
|
|
Ihan kotikokki _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20096 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 25.11.2016 10:41 Viestin aihe: |
|
|
Hirvihampparit |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 25.11.2016 11:16 Viestin aihe: |
|
|
Nyt on oikeeta mättö ruokaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34911
|
Lähetetty: 25.11.2016 11:20 Viestin aihe: |
|
|
On,pahus kun emäntä tilasi iltaruuaksi lasagnea,muuten olis pitänyt täräyttää hirvihampparit,no huomiselle tai pyhälle .
Tulee kuitenkin tuohon lasagneen puolet jauhelihasta hirveä niin ei mene riistaruuatta tämäkään päivä. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 25.11.2016 11:24 Viestin aihe: |
|
|
Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Oulun Kärpät Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Lok 2014 Viestejä: 35
|
Lähetetty: 25.11.2016 18:00 Viestin aihe: |
|
|
Jartsu kirjoitti: | Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h |
En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JapiTre Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Lok 2012 Viestejä: 2090 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 25.11.2016 18:54 Viestin aihe: |
|
|
Oulun Kärpät kirjoitti: | Jartsu kirjoitti: | Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h |
En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa. |
Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke. _________________ V*tuttaa, sano kettu pihlajanmarjoista... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 25.11.2016 19:15 Viestin aihe: |
|
|
JapiTre kirjoitti: | Oulun Kärpät kirjoitti: | Jartsu kirjoitti: | Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h |
En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa. |
Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke. |
Aattelin laittaa parit siivut pekonia myllyn läpi ja sit koneeseen taikinoitumaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16656 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 25.11.2016 21:57 Viestin aihe: |
|
|
jäävettä sekaan. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Oulun Kärpät Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Lok 2014 Viestejä: 35
|
Lähetetty: 27.11.2016 11:32 Viestin aihe: |
|
|
Jartsu kirjoitti: | JapiTre kirjoitti: | Oulun Kärpät kirjoitti: | Jartsu kirjoitti: | Ite aattelin tässä joku päivä hirvi kepapin tehä, ensin jauheliha taikinaksi mausteineen ja sit pötköksi folioon ja n, 100°C 3-4h |
En oo ihan mikään suvereeni asiantuntija tässä kebabin teossa, mutta muutaman kerran tehny ja suosittelen että laitat hirven joukkoon jotaki rasvasempaa lihaa. Ollaan tehty lammas ja nauta sekotuksella ja välillä tuntunut että sekin saattaa vähän kuivahtaa. Puhumattakaan että pelkkää hirveä laittaa. |
Ei rasvaa mukaan, vaan niin rasvatonta jauhelihaa kun vain mahdollista. Ei se kuivu tiukassa foliokääreessä.
Myllytys pitkään yleiskoneen taikinasauvoilla, tai sitten lihamyllystä läpi monen moneen kertaan että menee rakenne rikki eikä tule mureke. |
Aattelin laittaa parit siivut pekonia myllyn läpi ja sit koneeseen taikinoitumaan. |
Ok, jos kerta toimii noin niin pitää kyllä itekki kokeilla hirvikebabbia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jartsu Banned
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 30047 Paikkakunta: keski pohjanmaa
|
Lähetetty: 27.11.2016 15:42 Viestin aihe: |
|
|
En laittanu pekonia, hieman kuivahko. suolakin jäi vähille.
cheyenne chili laitoin melko vapaasti, aromaattia ja mustaa pippuria.
Ihan ok maku, mut toi ois sit kaivannu muut sörsselit.
Rasvaa ens kerralla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
älg Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 479 Paikkakunta: ruotsi
|
Lähetetty: 12.12.2016 14:05 Viestin aihe: |
|
|
näin nobellviikon kunniaksi, hirvenvasan maksaa,suolaa,valkopippuria vehnäjauhoiss pyärytettynä ja paljon sipulia.ihan hyvältä maistu pitkästä aikaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 13.12.2016 19:18 Viestin aihe: |
|
|
Hirven paahtopaistia sous vide ja punajuuria paistokastikkeella, porkkanaa ja yrttivoita
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 13.12.2016 23:47 Viestin aihe: |
|
|
Ja tulipas maisteltua myös palvipeuraa...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|