OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Voimankäyttö agressiivisia koiria kohtaan
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Koirat yleensä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Pohjola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Kes 2009
Viestejä: 26217

LähetäLähetetty: 24.12.2016 17:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En huomannu mitään tarjousta? Vajaa 35 ollu joka paikassa ... paljonko tarjous

Kannatee kurkata vipstoren sivuille Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tERÄsMIES
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2007
Viestejä: 849

LähetäLähetetty: 24.12.2016 22:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

19€ joulu tarjous.. taisi ollakin sitä ihmisille tarkoitettua.. no metholia molemmissa joten taitaa olla samaa tavaraa purkissa.
_________________
Nopeat syövät hitaat
eivät syö
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
veeteetee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tam 2005
Viestejä: 636
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 24.12.2016 23:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen vuosia pyöräillyt lähiseutujen teitä ja polkuja. Kolme kertaa on käynyt niin, että - täysin laittomasti - vapaana ollut koira on yrittänyt käydä päälle. Konstini on ollut aina sama: pyörä väliin, linkkuveitsi käteen ja KUULUVA ilmoitus siitä, että rakki päätyy pian kintaikseni. Susikoira lähti karkuun, labbiksen nouti omistajatar ja pystissekulin haki traktorillaan isäntä, joka itse oli tulla päälleni. Jälkimmäisestä tein ilmoituksen 112:een, mutta en tiedä, miten äijän kävi; tästä minä aiemmista viisastuneena otin kameraan videonkin Twisted Evil
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14739

LähetäLähetetty: 25.12.2016 11:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Potku on toimiva. olin ehkä 15-vuotias kun oman koiran kimppuun kävi karhukoira (kkk:t ovat oman kokemukseni mukaan kovimpia tappelemaan ns. isoista koirista). Odotin, että tuo piski oli poikittain ja potkaisin sitä täpöllä kylkiluille. Koira lähti ja mulkoili peräänsä henki vinkuen. Ei antanut sen jälkeen edes omistajalleen kiinni, mutta omistaja sai koiran pysähtymään .45 ACP:n kuulalla, jonka kanssa oli karkulaista pyytämässä.

Minä en ole kovin herkkä kajoamaan toisten koiriin, mutta jos metsillä hortoilee outo koira oman kimppuun, niin en epäröi ampua. Meillä on muutenkin toisinaan ongelmana irtokoirat jotka ovat koiranulkoiluttajilta karussa ja käyvät sitten porojen kimppuun. Koirat saattavat kadota, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Jos eivät anna kiinni, niin vaihtoehdot ovat vähissä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ajava
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Kes 2008
Viestejä: 1251

LähetäLähetetty: 25.12.2016 17:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Monella on usko,että koira/koirat voi omalla maalla räyhätä ja purra ihmisiäkin.Valitettavasti ei näin ole.Tuomiota ja raha kuluja omistajalle napsahtaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jbear
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 5519

LähetäLähetetty: 25.12.2016 18:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Erään kerrran olin tulossa koiran kanssa risteykseen jossa oli muutama naapuri seuran häiskä taukoo pitämässä ja niillä oma koira irti. Siinä kaks harmaata peuhas keskenään ei mitään ärhentelyä mutta ei antanu omistajalleen kiinni. Naapuri seuralaiset eivät minusta olleet saanu vielä mitään havaintoja. Sitte eräs vääräleuka heidän poruksata neuvo koiran omistajaa että potkase sitä niin lähtee menemään. Tällöin olin about 10m päässä ku karjasin takaa että "kuka Stana potkasee ja ketä" Twisted Evil jumaleisso ku patut säikähti. vääräleuka liukeni siitäpaikasta autoon ja muu porukka tuijotteli nolona toisiaa. Vinkkasin omalle sessulle että lähetään nuotiolle ja toisen koiran omistajaki sai omansa kiinni. Tiukkaa teki ku piti näyttää totiselta mutta nauratti niin Vtusti.
_________________
The worst Part of Cencorship is *** !
Ei kaikkien arvitse olla idiootteja. Riittää ku enemmistö o -> demokrtia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 25.12.2016 19:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Surullisinta on se, että varmaan 99% näistä rähisijöistä on omistajiensa laiskuuden ja välinpitämättömyyden aikaansaannoksia.
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Mörran
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2015
Viestejä: 136
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

LähetäLähetetty: 25.12.2016 19:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vielä kun asustin taajamassa, niin kerran kävi pihasta toinen uroskoira (Bernin paimen tms) oman päälle. Oma pannasta kiinni, etupää ylös ja 47 Jalasta kohti koiran rintakehää. Ei lopulta uskaltanut tulla loppuun asti, kun tehosti kevätjuhlaliikkeitä äänellä. Pari ukkoa, pienessä hönössä tietenkin, tuli siihen sitten meuhkaamaan. Koiran omistaja selitti kuinka olisin voinut tappaa koiran, miten kuvittelin että hän asian selittää tyttärelleen(?!). Minun koirani (käyttömaliuros) oli kuulemma myös niin paljon vahvempi, että olisi yksinkin voittanut tappelun Rolling Eyes. Toinen uhkasi hakata tällaisen koiranpotkijan ja samassa lauseessa oltiin kuitenkin menossa isoista ovistakin. Todellinen Mensan paikallisosasto paikalla siis. Noh, selitin siinä lyhyesti, että tiedän kyllä mitä teen, eikä ole kumpikaan tainnut nähdä mitä tapahtuu, kun kaksi urosta (koiraa) ottaa tosissaan yhteen. Vein koiran kotio, hengittelin hetken ja kävin sitten selvittelemässä koiran omistajalle jälkikäteen, mitä tapahtui ja mitä olisi todella voinut tapahtua. Ymmärsi lopulta yskän ja oli ihan kiitollinen lopputulemasta.

RiUDE kirjoitti:
Surullisinta on se, että varmaan 99% näistä rähisijöistä on omistajiensa laiskuuden ja välinpitämättömyyden aikaansaannoksia.

+1

Erittäin harva koira on ns. sairas/luonnevikainen tms, että sen takia tulisi ihmisen päälle. Näille oikea vaihtoehto on piikki tai kuula. Suurimmat syyt on kuitenkin siellä remmin/tutkan toisessa päässä, tai koirat ovat epävarmoja pelkopurijoita. Näihin auttaa useimmiten koulutus ja tapakasvatus. Kummankin.

Henk.koht. ei ole yksikään (kopkop) koira vielä purrut, ellen ole itse niin halunnut. Koira on eläin ja useimmiten väistää, jos vastus on tarpeeksi itsevarma ja myös käyttäytyy kehonkieleltään niin. Potku rinnuksille, nivusiin on hyvä hätäkonsti, tähän vielä vähän desibeliä till, niin aika monesta tilanteesta selviää. Ampumista tms. ei ole tarvinnut harkita, mutta en epäile, etteikö sellaisiakin tilanteita ihmisille ole eteen tullut. Syystä tai toisesta. Koirien välisiin tappeluihin väliin meneminen onkin useimmiten aika paljon haastavampaa ja yhden immeisen kädet on monasti kovin riittämättömät...

edit: Lainaus mukaan, samaan aikaan näemmä samoja aatoksia.
_________________
Luonto, onko sinne menemistä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wata
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Mar 2012
Viestejä: 2033
Paikkakunta: North carelia

LähetäLähetetty: 25.12.2016 21:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei ilmeisesti ole vastaan tullut riittävän agressiivista koiraa, kun ei tekstiiliin asti ole tullut ikinä. No oman koiran päälle on kerran vain sattunut tulemaan yks pystäri, mutta kesken kahinan sain oman autoon laitettua. Ja ilmeisesti riittävän vakuuttavasti lupasin kyseiselle hauvalle et henki menee jos rupeaa tarttelehtimaan muhun ku älys irvistelyn lomassa luikkia paikalta pois Wink

No kylällä aikanaan ol noita irto koiria jotka ol vähä hunossa maineessa, mut eivät kyllä uhittelun lisäks purreet.. Yleensä olen yrittänyt vältellä oman koiran kanssa liikkuessa että mitään tilannetta sattuis. Ja sitä oon miettinä et miten ne ongelmakoirat ol ennen muinoin suomenpystäreitä, kaitpa se määrä mitä niitä ol koti kylällä ennen.
_________________
”Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pohjola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Kes 2009
Viestejä: 26217

LähetäLähetetty: 25.12.2016 22:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

nyt on kymmenkertanen määrä isoja koiria ja mikä surkeinta useampien porukoissa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
joku vaan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tou 2016
Viestejä: 443

LähetäLähetetty: 26.12.2016 00:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On se jännä juttu kun mun ei oo koskaan potkia tarttenu kenenkään koiriä missään yhteyksissä ja niitä oikiasti näihin ikävuosiin mennessä on tullu nähtyä, koirat ku rähjää keskenään nii siinä on enee ääntä ku vammoja, pitäskös näiden potkijoiden mennä itteesä ja tutkia onko koirat pelkopurijoita vaiko ukot pelkopotkijoita,tuossa joku tuttu virkamies on ja hällä koiruus, karhia vähän vieraalle kuulemma ku on koirallaki virka, sano mulle joskus ku otettiin kuppia että koira haistaa pelon ja että sinä et pelekää enkä oo koskaa pelännykkää paitsi aikonaa minkkejä tarhalla ku niitä tapettiin käsin, väännettiin niskat nurin, !&%¤#"! ku ne ppäsi purreen kinttaan läpi sormeen nii nei aukassu leukoja ennen ku henki oli pois, sattu kerran sellanenki tappaus että urosminkki lipsahti jonku ukon käsistä ja puri ohkasien haalarien läpi kiveksiin, lääkärireissu ja pitkä sairasloma, ja tämä tarina on tosi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pohjola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Kes 2009
Viestejä: 26217

LähetäLähetetty: 26.12.2016 00:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

niinpä niin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mörran
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2015
Viestejä: 136
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

LähetäLähetetty: 26.12.2016 01:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

joku vaan kirjoitti:
ja niitä oikiasti näihin ikävuosiin mennessä on tullu nähtyä, koirat ku rähjää keskenään nii siinä on enee ääntä ku vammoja,


Nomutsehänonkiva.
_________________
Luonto, onko sinne menemistä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jarpe
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 25 Mar 2008
Viestejä: 84
Paikkakunta: Taajaman_tuollapuolen

LähetäLähetetty: 27.12.2016 01:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Moit!
Siitä on tovi kun luin tätä ketjua, mutta komppaan Mörrania tuomita ylempää,
Kaikenlaisilla "valopäillä" sitä onkin koiria...
Ketjun onkelma on siinä, että osalle on sattunut Tilanne ja sitten me Joilla On Lääke..

..Kun sen koiran ottaa kannattaa myös miettiä ajan käyttöä koiran kanssa...Metsästyksen ulkopuolella..
Aiempien koirien kanssa se oli liikuntaa, viimeisen kahden kanssa jotka vielä ovat, olen käynyt kotikoira tapa harjoituksissa, mutta esim näyttelyistätreenit, (mulla ei ole mitään jalostustavoitteita vain hauska harrastus) jo muutaman käynnin jälkenn koira muuttuu täysin ensimmäiset 3-5 kertaa ontuskaa sitten koira huomaa alkaa keskittymään Äijään... Näkyvät jättävän (2 koirasta ) siis seurustelupuolen... Pari kaveria on hirvikoirien kanssa kokeillut samaa ja yllättynnet iloisesti. Suosittelen teillekin joilla se "otteleva" on seuraavan kanssa, tai vaikka kysyvät naapurin koirasta tällaista treeniapua. Pentuselleen, yv:llä onnistuu täälläkin.

Parin KKK jälkeen sain 1. 1/2 - vuotiaan lapinkoira-kkk kotio joka oli huonolla pidolla joskus -80 luvulla kesä meni tiikerikakku ja hk-sinisen palojen kanssa, että narttu ei pelännyt miehiä, mutta sillä oli vaivana että omalle pihalle se ei suvainnut mitään toista koiraa, ikävä kyllä kuoli rotanmyrkkypussin nuolemaan.

Se on vaikeaa arvioida, johtuuko koiran aggressiivinen käytös omistajasta vai "toimimattomasta yhdistelmästä" olen taipuvainen jälkimmäiseen ajatukseen, koska tiedän mm. Lauhkeasta harmaasta tulleen riistan omaavia väärällä yhdistelmällä...

...Päälle käyvän koiran omistaja tulee aina puhutella, taajamissa paras on poliisi,
Jos sitä koiraa tilanteen ollessa kuuma pitää potkaista tehokkainta on potku sukupuoli elimiin..
Nimim. Kerran koira ranteessa kiinni
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
maqe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Tam 2010
Viestejä: 265
Paikkakunta: qsamo

LähetäLähetetty: 27.12.2016 22:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

joku vaan kirjoitti:
On se jännä juttu kun mun ei oo koskaan potkia tarttenu kenenkään koiriä missään yhteyksissä ja niitä oikiasti näihin ikävuosiin mennessä on tullu nähtyä, koirat ku rähjää keskenään nii siinä on enee ääntä ku vammoja, pitäskös näiden potkijoiden mennä itteesä ja tutkia onko koirat pelkopurijoita vaiko ukot pelkopotkijoita,tuossa joku tuttu virkamies on ja hällä koiruus, karhia vähän vieraalle kuulemma ku on koirallaki virka, sano mulle joskus ku otettiin kuppia että koira haistaa pelon ja että sinä et pelekää enkä oo koskaa pelännykkää paitsi aikonaa minkkejä tarhalla ku niitä tapettiin käsin, väännettiin niskat nurin, !&%¤#"! ku ne ppäsi purreen kinttaan läpi sormeen nii nei aukassu leukoja ennen ku henki oli pois, sattu kerran sellanenki tappaus että urosminkki lipsahti jonku ukon käsistä ja puri ohkasien haalarien läpi kiveksiin, lääkärireissu ja pitkä sairasloma, ja tämä tarina on tosi.


Sulla on lykästäny.. oma koira monttuun vieraan koiran jäljiltä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Koirat yleensä Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Seuraava
Sivu 10 Yht. 11

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com