OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Tekniset alusasut
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Valto.
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Kes 2014
Viestejä: 2993

LähetäLähetetty: 04.01.2017 16:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omiksi suosikeiksi on nousseet kylmillä keleillä finsvalla verkkoasu ja siihen päälle merinovilla ja perinteisistä teknisistä asuista suosittelen ehdottomasti under armourin heat gear asuja jos on tarkoitus siirtää kosteutta eikä lämmittää. Esimerkiksi alkusyksystä goren alle en muita huolisi kuin under armouria. Verkkoasu oli muuten goren alla hyvä, mutta hirvikärpäset olivat valtava riesa kun puolet reijistä oli tukittu hirvikärpäsillä. Tuo verkkoasun koko on vähän sellainen, että tuntuu ettei ole juurikaan väliä minkä kokoisen ottaa kun kaikki passaa. Olen koittanut kokoa pienempää kuin normaalisti ja sitä normaalia kokoa enkä kyllä päällä juuri eroa huomannut. Venyy hyvin, eli ei kannata kauheasti murehtia että tulisi liian pieni. Toki kutistuukin aika reilusti kun ottaa pois päältä, eli en usko että jäisi löysäksi vaikka olisi pykälän normaalia suurempikin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EetuP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Syy 2010
Viestejä: 219
Paikkakunta: I-Suomi

LähetäLähetetty: 08.01.2017 10:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

RaakaRane kirjoitti:
Oli yhdessä K&K urheilukerrastossa lappu jäljellä. Selvisi sekin miksi kestää, eli 56% on puuvillaa ja loput "muovia". Kumminkin iso hyppäys tuo aikanaan oli kosteuden siirrossa ja suht hyvin toimi..

Minulla on vielä tuota em. mallia käytössä ja eniten sitä tulee metsällä käytettyä. Kaapissa on kalliimpaa merkkituotekerrastoa, mutta useimmat niistä muuttuvat kostuessaan ihoon tarrautuviksi tiskiräteiksi.
Vaikka ko kerrastossa on suurempi osaa puuvillaa, niin ilmeisesti neuloksen muoto vaikuttaa tuohon kostumiseen ja käyttömukavuuteen.
On kaapissa yksi Berghausin täysmuovinen t-paita, joka on yliveto hikiliikunnassa. Siitä toimivuuden tunnistaa, kun puristaa sitä kämmenessään. Samanlaista olen yrittänyt löytää kerrastorintamalta, mutta ei ole sattunut kohdalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Sivu 15 Yht. 15

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com