Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 04.01.2017 18:07 Viestin aihe: |
|
|
Lasketaanko HK:n jahtimakkara riistaruoaksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34918
|
Lähetetty: 04.01.2017 18:15 Viestin aihe: |
|
|
Soon kasvis,hiukan lihanhajua jauhon kylessä . _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
joku vaan Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tou 2016 Viestejä: 443
|
Lähetetty: 04.01.2017 21:01 Viestin aihe: |
|
|
Joku vaan junior soitteli illanpäivällä et hällä on pakkasvapaata
tuu syömään syksyllä saatuja kyyhkyjä, oli tehny niistä sellasen risottotyyppisen sapuskan, mentiin daamin kaa ja hyvää oli, melkein heitti ryypyn päälle. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
napakymppi Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Mar 2007 Viestejä: 1370
|
Lähetetty: 18.01.2017 20:04 Viestin aihe: |
|
|
Sain kaverilta maistiaiseksi purkitettua saksanhirvenlihaa sekä saksanhirvi makkaraa joka oli meetvurstin tyylinen koostumukseltaaan.
Purkin avasin ja maistoin tuotetta,eihän siinä mitään perunoita ehtinyt enää keittelemään,oli sen verran hyvää
Makaronilaatikon sekaan heitin viimeiset rippeet ja hienosti sopii maku siihenkin.Siihen kylkiäiseksi vaaleaa leipää juustolla ja siihen sitä meetvustin tyylistä makkaraa reilu siivu päälle.Oli kyllä erinomainen makuelämys. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14775
|
Lähetetty: 18.01.2017 21:54 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristystä ja tuppipotut. 1,5-vuotias tyttökin söi mukisematta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 22.01.2017 19:44 Viestin aihe: |
|
|
Hunajaiset uunijuurekset, pikaisesti marinoitua ja kokonaisena paistettua hirven filettä, kantarellikastike ja yrttivoi
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1177 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 22.01.2017 20:43 Viestin aihe: |
|
|
Oliko fileks sous fide ja kuinka kauan? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 22.01.2017 23:34 Viestin aihe: |
|
|
Ei ollut tällä kertaa kun tuli vähän kiire kokkailla. Ihan kokonaisena pannulla ja hetki uunissa mittarin kanssa. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tönöttäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2011 Viestejä: 2818 Paikkakunta: K-S
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pikku Poika Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Syy 2013 Viestejä: 439
|
Lähetetty: 04.02.2017 17:22 Viestin aihe: |
|
|
Hirviötä purkista |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34918
|
Lähetetty: 04.02.2017 17:35 Viestin aihe: |
|
|
Peruna-purjo sosekeitto purkkihirvellä ja Koskenlaskijalla,plus kotitekoinen ruisleipä,hyvää vaikka itte sanonkin,aikoinaan kämppäkeittiössä tuunattu kasvis"vaihtoehto" .
Syö niin kauan kuin käsi jaksaa suuhun nostaa. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10076 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 17.02.2017 21:09 Viestin aihe: |
|
|
Peura-bataattiburgerit, homemade guacamolella ja salsalla. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Repesorsa ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 9356 Paikkakunta: Sieltä
|
Lähetetty: 18.02.2017 01:08 Viestin aihe: |
|
|
Borussia Pool kirjoitti: | Kauriin ulkofilettä pottumuusin kera ja ruokajuomanu kesän Champagnen matkan tuliaisia Roger Manceaux Brut Grande Réserve |
Näyttää siltä, kuin joku olisi oksentanut lautaselle.
_________________ I'm back! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kankkunen Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Huh 2004 Viestejä: 615 Paikkakunta: savo
|
Lähetetty: 28.02.2017 13:06 Viestin aihe: Kokkailua |
|
|
Hirveestä jauhelihasta muunnelma vorschmackista leivinuunissa hautumassa kyytipojaksi valkosipuli potaatit. Uunissa kun muhivat sen 5h, niin eiköhän ole potut pehmenneet ja liha hautunut. Saattais olla kypsää aiemminkin, mutta emannuus on töissä ja piäsöö vasta iltapäiväsellä.
Vorschmackkiin tykästyin erräässä Kuopiolaisessa pubissa ja ollaan sillointällöin emännän kanssa einehitty ko. paikassa, tosin viime kaapunti retkellä kävimmä Kuopiolaisessa kalaravintelissa syömässä paistetut muikut muusin kera, suosittelen jos on kaapunnissa kääntiä. (kaapunti siis Kuopio ja ravintel on Sampo, jos mainos sallittais) _________________ Kyllä koira kova saa olla, mutta tyhmä ei. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 28.02.2017 21:20 Viestin aihe: |
|
|
Emäntä teki mehtoa ihan ite ensimmäisenkerran. Jollai itetehdyllä yrttivoilla mausto ja paisto rintafileen uunissa jättäen sopivan punakaksi. Yks parhaista syömistäni mehto aterioista. Saapi kokata toistekkin. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|