OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Poliisi etulinjassa marsilaisia vastassa
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
mart
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Tam 2005
Viestejä: 887

LähetäLähetetty: 13.03.2017 20:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
mart kirjoitti:


No työttömyyttä voi tutkailla vaikka täältä: http://www.findikaattori.fi/fi/34

Pahimillaan 90-luvulla valtakunnan tasolla noin 20 %.

Ja BKT:tä vaikka täältä: http://www.findikaattori.fi/fi/2

Nuppia kohti 1993 alle puolet siitä, mitä tällä hetkellä.

En toki epäile yhtään, etteikö Suomesta löydy kulmakuntia, joissa työnsyrjään ei pääse helposti kiinni. Monessa tapauksessa muuttoauto auttaisi asiassa.

Ei se muuttoauto nykyään mitään ratkaise,aika iso osa työttömistä,ja etenkin nuoret hakevat töitä läpi maan eikä niitä silti löydy,kolmenkin tutkinnon työnhakija hakee tyhjää,tällaista toivottomuutta ei ollut edes -90 luvun lamassa.


PKS:ltä löytyy työkykyiselle ja -haluiselle töitä muutaman kuukauden kurssin jälkeen esim. bussikuskina, vartijana, siivojana jne... Se on totta, että kaupan kassat on tradenomeja ja AMK-insinöörit taksikuskeja, mutta jos oikeasti suostuu tekemään ns. sisäänheittoduuneja taulukkopalkoilla ahkerasti, niin onnistuu. Asumiskulujen jälkeen ei jää mitään käteen, mutta ompahan töitä ainakin.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ohimeni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tou 2012
Viestejä: 262

LähetäLähetetty: 13.03.2017 21:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Larsen kirjoitti:

Laughing ruotsalaiset on kyllä yksi vakava uhka, johon pitää myös varautua.

Turkki kampanjoi jo alueella, Saksa, Hollanti kielsivät touhun. Turkin "pakolaispato" on oiva kiristyskeino EU:n ostetulle omatunnolle. Sisäinen levottomuus tuo suuremman uhkan vihreistä miehistä kuin Putleri. Ulkoruotsalaiset alkavat päästä sisään Ruotsin politiikkaan ja sitä kautta vaikuttavat tulevaisuuteen. Touhu on Venäjän,USAn, Turkin ja EU:n pokeria. Sapelit kalisee ja kansa on kauhuissaan. Venäjä käveli Krimille osin sen sisäisen sekamelskan turvin. Ukrainan pakan taisi sekoittaa Merkel EU:n äänenä ja Putleri ei oikein tykännyt takapihalla pullistelevasta Merkelistä. Islamofobia on jo lausuttu Turkin suulla. Milloin puolikuunpalvojat kysyy: Missä jaetaan kiväärit? JEF sopimus taitaa pyrkiä nopeaan vastaukseen poliisin huolesta "vihreät miehet", kun saattoivat jo olla lauantaina torilla. Valtatyhjiöllä on tapana täyttyä ja liikaväestön harvennuksista on kirjoitettu kilometreittäin historiaa. Jotenkin vain https://fi.wikipedia.org/wiki/Paasikiven%E2%80%93Kekkosen_linja tuntuu yhä paremmalta vaihtoehdolta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34786

LähetäLähetetty: 13.03.2017 21:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei sellaisiin töihin kannata muuttaa,eri asia jos asuu jo valmiiksi seudulla mutta kuka hullu muuttaisi omakotitalosta kitupalkkatöihin tai alkaisi maksamaan kahta asuntoa?
Onhan noita rakennushommiakin saatavana pääkaupunkiseudulla mutta firmat eivät enää ole halukkaita järjestämään majoitusta ja palkatkin ovat aika heikkoja (yleensä tarjotaan TES perus) joten työpaikat jäävät täyttämättä.
Selkeä johtopäätös onkin ettei siellä mitään pulaa ole,jos olisi niin firmoilla olisi vuosituhannen vaihteen malliin myöskin majoitusjärjestely kunnossa.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
makuyl
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 670

LähetäLähetetty: 13.03.2017 21:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos oikeasti haluaa nähdä miten työttömyys ja hyvinvointi on kehittynyt niin kannatta työttömyystilastojen sijaan vilkaista asumistukien ja maksuhäiriöiden tilastoja. Niitä on astetta vaikeampi vääristellä.
_________________
I don't have to be careful, I've got a gun! - Homer Simpson
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34786

LähetäLähetetty: 13.03.2017 21:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ne tilastot ovatkin jo aika karuja.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11225
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 13.03.2017 22:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuhola kirjoitti:
Pidän uskottavana. Eihän venäjä sitä kiistä etteikö se olisi liittänyt krimiä itseensä ja etteikö tukisi ukrainan itäisiä joukkoja. Krimin liitos oli käsittääkseni krimiläisten tahto ja itä ukrainassa sotii ukrainalaiset. En osaa sitten sen paremmin ottaa kantaa. Tiedot sieltä hyvin ristiriitaisia. Mutta siis ukrainalaiset siellä tappelee keskenään ja Venäjä vain tukee ukrainan venäläisiä. Näin olen lukenut ihan meidänkin mediasta. Ja näin putin on asiaa kommentoinut.

- Venäjään liittymisestä kysyttiin Venäläisten sotilaiden miehitettyä alueen täysin järjestetyissä vaaleissa. Vaalituloksesta ei voi pitää mitenkään luotettavana, verkosta löytyy aivan riittämiin todisteita eri lähteistä mm. miten vaalivirkailijat sujauttelvat lappuja uurniin.
- Venäläisiä sotilaita palkittiin Krimin valtauksesta. Tästä voi miettiä kapinoivatko siellä "paikalliset militantit" vai valtasiko Venäjä alueen.
- Riippumattomista lähteistä löytyy aivan kiistattomat todisteet että venäläiset joukot sotivat Ukrainat. Siis eivät pelkästään tue paikallisia ryhmiä. Näitä löytyy alkaen venäläisten sotilaiden some-tileistä Bellingcat-ryhmän tutkimuksiin.
- Vastaavasti eri julkisista ja riippumattomista lähteistä koottu Bellingcatin tutkimus osoittaa varsin uskottavasti että venäläiset joukot ja venäjältä tuotu it-ohjuslavetti ovat vastuussa lennon MH17 alasampumisesta.

Anteeksi vain, mutta pelkästään näidenkin perusteella katson hyvin kieroon kenen tahansa näkemystä että Venäjän rajanaapurin pitäisi pitää ystävällisiä suhteita ja luottaa naapuriinsa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tuhola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2004
Viestejä: 20276
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 13.03.2017 22:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Varmasti venäjän sotilaita ukrainassa jokunen on. Mutta ei tuo nyt mitään venäjän käymää sotaa sen suuremmin ole vaan nimenomaan tukea. Lapsikin tuon tajuaa. Jos suuria määriä kalustoa ja joukkoja siirretään niin siitä löytyisi todisteet. Nyt tällaisesta ei löydy. Joku lavetti ehkä joo, jokunen ukko. Kukaan ei kiistä, ei edes venäjä etteikö venäjä olisi tukemassa ukrainan venäläisiä sisällissodassa. En aio menettää yöunia venäjän takia. Enempi pelkään mitä pskaa Eu meille saa aikaan.

Putin on ollut vastaan lännen toilailuja arabimaissa. Länsi on sekoittanut pakan tyystin ja tehnyt meille tämän pakolaisongelman sekä saanut jumalattoman sekasorron aikaan. Ei pitäisi mennä sörkkimään sinne. Sitä ei voi kukaan kieltää etteikö Putin ollut tässä täysin oikeassa. Itsekkin olin jenkkimielinen ja olin näiden "demokratian pakkovientien" puolestapuhuja. Naureskelin putinille. Myönnän olleeni täysin väärässä. Totaalisen väärässä. Lännen ei olisi koskaan saanut mennä sinne härkkimään. Olemme kuulkaa kusessa. Ja ruumiita tulee vielä paljon. Saatte nähdä. Tulee suomessakin. Eikä niitä tee vihreät miehet vaan tiedätte kyllä mikä porukka.. Se porukka mitä lännen halinallehöttömaailma pitää uppoavan elämäntapamme pelastajina. "Lääkärit ja koneinsinöörit". Ja tämän sanon ilman mitään rasismia. Rasisti en ole mutta näen mitä tapahtuu ja mitä sotaa käydään. Ja kun tähän "sotaan" yhdistetään meidän taloudellinen syöksykierre niin en voi muuta sanoa muutakuin että tulee kuulkaa vielä kovat ajat.. En osaa sanoa koska mutta aika pian.
_________________
Varoitus!!! Älä anna yläpuolella olevalle kommentille mitään painoarvoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11225
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 13.03.2017 23:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2016/08/31/russias-war-ukraine-medals-treacherous-numbers/
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2016/12/21/russian-artillery-strikes-against-ukraine/
Ja tässä vain pintaraapaisu varmistetusta osuudesta
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
AnttiSn
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Tam 2010
Viestejä: 2120

LähetäLähetetty: 13.03.2017 23:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuhola kirjoitti:
Varmasti venäjän sotilaita ukrainassa jokunen on. Mutta ei tuo nyt mitään venäjän käymää sotaa sen suuremmin ole vaan nimenomaan tukea. Lapsikin tuon tajuaa.
Voisitko tulla selittämään tämän noille muutamalle kollegalle, joiden perheet asustaa edelleen Ukrainassa keskellä sotaa? Ja nimenomaan sitä sotaa, jota ei todellakaan käy ne, jotka siellä asustaa vaan nimenomaan täysin tunnistettavissa olevat venäläiset. Heidän mielestään tämä on melko tavalla ollut yksipuolista menoa siellä heidän maassaan. Voivat toki olla huonommin asiasta perillä kuin sinä sieltä E-P:ltä käsin. Itse en tiedä asiasta juuri mitään, mitä nyt vähän vahingossakin kahvipöydistä aina kuulee, kun siellä ja täällä on muutamia ukrainalaisia töissä...

Se joka näkee EU:n asian ytimenä on mielestäni kyvytön katsomaan peiliin. En todellakaan väitä, etteikö tuossa puljussa olisi mitään korjattavaa tai etteikö asiat voisi olla paremmin ilman koko puljua. Väitän sen sijaan vakavasti, että asiat voisi olla huomattavasti paremmin myös ihan EU:n kanssa, jos oltaisiin tehty asioita eri tavalla kotimaassa. Aina on helppo syyttää jotain ulkopuolista versus tunnustaa itse tekemänsä virheet, asiassa kuin asiassa näin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
makuyl
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Tam 2006
Viestejä: 670

LähetäLähetetty: 14.03.2017 00:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eihän sitä voi kiistää, että Venäjä miehitti Krimin sen vähempää kuin sitä, että jenkit yritti saada Ukrainan (ja Krimin kaasuvarannot) hallintaansa. Kuka tuossa sitten oli enemmän väärässä onkin vaikeampi kysymys johon varmaan tältä foorumilta ei löydy vastausta.
Tässä kohtaa voi muistella miten kävi kun neukut vei Kuubaan ohjuksia. Ei jenkit oikein tykännyt. Miksi se on niin väärin kun Venäjä toimii kuten USA?
Ei, en ole kummankaan puolella. Ehkä vähän jenkkien kuitenkin kun pelastivat Eurooppaa kommunismin kynsistä toisessa maailmansodassa (vaikka rahoittivatkin Hitlerin alkuun pääasiassa Rockefellereiden rahoilla kuten Rotschildit rahoittivat ensimmäistä maailmansotaa). Saivat tietty Saksan talouden hallintaansa eli maksoivat halvan hinnan.
Ei nämä ole musta-valkoisia asioita.
_________________
I don't have to be careful, I've got a gun! - Homer Simpson
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12154

LähetäLähetetty: 14.03.2017 07:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuhola kirjoitti:
En. Olen varma että meidän media syöttää meille tarkoituksella venäjäpelkoa. Huom. Olen VARMA. En edes vain epäile vaan olen varma. Minun on tällä puolueellisella tiedolla mahdoton luoda oikeaa kuvaa venäjästä. Se mitä Putinin haastatteluja olen lukenut ja katsonut missä saan tulkita sen mitä hän sanoo minusta hän vaikuttaa pitkään matkaan järkimieheltä. En sano että se olisi näin mutta minusta fiksumpaa puhetta kuin monesta muusta tuutista. Ja jos hän jotain väittää niin yleensä on lyödä myös faktat tueksi.

No ohoh. Putinin haastatteluja olet katsonut ja vaikuttaa järkimieheltä? Että jos jotain väittää niin hänellä on lyödä faktat tueksi? Et usko suomalaiseen valtamediaan, mutta uskot Putinin faktoihin?

Just joo. Putin saanoo juuri sitä mikä on hänelle eduksi. Ei hän välitä totuudesta tuon taivaallista. Ja se on tuolla suunnalla tapana. Kuten myös Trumpilla. Järkimies Putin saattaa olla, mutta ei häntä pidä missään nimessä mennä uskomaan missään asiassa.

Puolustat Putinia, että onhan hänkin tunnustanut että joku venäläinen Ukrainassa on venäläisiä puolustamassa. No eipä siitä ole kovin kauaa kun kiisti kaiken.

Samalla kun luottaa venäläiseen vallanpitoon, kannattaa muistaa miten he ovat kohdelleet aina naapureitaan. Ja omiaan. Ei Putin Ukrainan venäläisiä ole mennyt suojelemaan, vaan Venäjän etuja Ukrainassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mart
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Tam 2005
Viestejä: 887

LähetäLähetetty: 14.03.2017 07:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

makuyl kirjoitti:
Jos oikeasti haluaa nähdä miten työttömyys ja hyvinvointi on kehittynyt niin kannatta työttömyystilastojen sijaan vilkaista asumistukien ja maksuhäiriöiden tilastoja. Niitä on astetta vaikeampi vääristellä.


Jos vääristelynä pidetään koulutuksiin, työkokeiluihin jne patistamimista, niin sitten kai niitä "vääristellään". Mutta ao. toimenpiteiden tarkoitushan nimenomaan on saada ihmisiä pois kortistosta johonkin puuhaan, eli pois työttömän statukselta. Minun mielestäni kyse ei ole vääristelystä.

Jos taas joku väittää, että lukuja muuteltaisiin tilastoihin siitä mitä ne oikeasti kyseisen määritelmän mukaisina lukuina ovat, niin foliohattu on kyllä painunut liian syvälle päähän. Asumistukien kasvun yksi keskeinen syy on asumismenojen kasvu. PKS:llä asumistuensaajaperhe voi olla vallan mainiosti VVO:lla 4h+k+s vuokralla oleva kolmilapsinen perhe, jossa isä on bussikuski ja äiti kodinhoidontuella. Eli asumistukea menee myös työssäkäyville.

Maksuhäiriömerkintöjen osalta merkittävä osa aiheutuu suoraan tai välillisesti sikahintaisten vippien käytöstä jonkin muun kuin kaurapuuroainesten ostamiseksi.

Sellaista aikaa ei kyllä näköpiirissä näy, että selkosten kirkonkyliltä nuoret miehet revittäisiin isopalkkaisiin töihin. Mutta aikuisten oikeassa lamassa edes PKS:ltä ei meinaa saada edes matalapalkkatöitä. Nyt niitä työkuntoisille ja -haluisille löytyy, jos aluksi malttaa käydä muutaman kuukauden kurssin.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12154

LähetäLähetetty: 14.03.2017 08:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mart kirjoitti:
Maksuhäiriömerkintöjen osalta merkittävä osa aiheutuu suoraan tai välillisesti sikahintaisten vippien käytöstä jonkin muun kuin kaurapuuroainesten ostamiseksi.

Ja tässäkin jopa isompana syynä perintäkulut, eikä niinkään välttämättä ne vipit tai vippien hinta. Vipeissä toki on suhteellisen iso korko, mutta kun vipit on pieniä ei iso korkokaan välttämättä nosta mahdottomuuksiin kuluja. Vaan perintä.
Joka tosin on samojen omistajien näpeissä monesti kuin itse vipitkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Enkeksimtn
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Mar 2016
Viestejä: 286

LähetäLähetetty: 14.03.2017 09:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hienoa derailausta. Asumistuet, pikavipitmaksuhäiriöt jne. Jos nyt jostakin pitäisiolla huolissaan: valtamedia on menettänyt luotettavuutensa (poliittiset tarkoitusperät jne.), Internet aikakaudella kaikki voivat olla "mediaa", vaihtoehto mediat ovat erityisen vaarallisia kun vaatii todella hyvää medialukutaitoa, että saa oikean tiedon poimittua(faktat valheesta), punaviherideologian jyllääminen valtamediassa on mahdollistanut vaihtoehto medioiden nousun (journalismin kivijalka kansalaisten neutraali/puolueeton informoiminen on hukattu vuosia sitten). Nämä kaikki nakertaa luottamusta yhteiskuntaan, virkavaltaan jne. Sitten on Kaiken näköiset trollit ja muu propaganda.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34786

LähetäLähetetty: 14.03.2017 09:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mart kirjoitti:
makuyl kirjoitti:
Jos oikeasti haluaa nähdä miten työttömyys ja hyvinvointi on kehittynyt niin kannatta työttömyystilastojen sijaan vilkaista asumistukien ja maksuhäiriöiden tilastoja. Niitä on astetta vaikeampi vääristellä.


Jos vääristelynä pidetään koulutuksiin, työkokeiluihin jne patistamimista, niin sitten kai niitä "vääristellään". Mutta ao. toimenpiteiden tarkoitushan nimenomaan on saada ihmisiä pois kortistosta johonkin puuhaan, eli pois työttömän statukselta. Minun mielestäni kyse ei ole vääristelystä.

Jos taas joku väittää, että lukuja muuteltaisiin tilastoihin siitä mitä ne oikeasti kyseisen määritelmän mukaisina lukuina ovat, niin foliohattu on kyllä painunut liian syvälle päähän. Asumistukien kasvun yksi keskeinen syy on asumismenojen kasvu. PKS:llä asumistuensaajaperhe voi olla vallan mainiosti VVO:lla 4h+k+s vuokralla oleva kolmilapsinen perhe, jossa isä on bussikuski ja äiti kodinhoidontuella. Eli asumistukea menee myös työssäkäyville.

Maksuhäiriömerkintöjen osalta merkittävä osa aiheutuu suoraan tai välillisesti sikahintaisten vippien käytöstä jonkin muun kuin kaurapuuroainesten ostamiseksi.

Sellaista aikaa ei kyllä näköpiirissä näy, että selkosten kirkonkyliltä nuoret miehet revittäisiin isopalkkaisiin töihin. Mutta aikuisten oikeassa lamassa edes PKS:ltä ei meinaa saada edes matalapalkkatöitä. Nyt niitä työkuntoisille ja -haluisille löytyy, jos aluksi malttaa käydä muutaman kuukauden kurssin.

Nykyään tuodaan maahan mieluummin ulkomaista halpatyövoimaa kuin palkataan kotimaista,jokaisessa isommassa projektissa on ulkomaista työvoimaa tuhansin kun samaan aikaan kotimaassa on puolimiljoonaa työtöntä ja mitä noihin pääkaupunkiseudun halpapalkkatöihin tulee niin niihin sitä -90 luvun lamassakin mentiin ja monet ovat niissä yhä ja aivan samalla tavalla siellä oli raksahommaakin tosin sillä erolla että töihin otettiin virolaisten ja venäläisten sijaan suomalaisia.
Eikä Helsingin seutu enää houkuta samalla tavalla persaukisia koska asuminen ja liikkuminen on jo liian kallista,siinä -90 luvun lamassakin palkan ostovoima oli aivan toista kuin tänäpäivänä,pikkupalkasta jäi jopa säästöjä ja nyt joudutan turvautumaan tukiin,jos liksa ei riitä elämiseen niin samahan se on olla toimeentulotukiasiakkaana maalla ja elää muutenkin laadukkaampaa elämää kuin pienessä h..tin kalliissa kerrostalokämpässä lähiössä.
Olosuhteet ovat hiukan muuttuneet eikä siitä voi moittia yksin työttömiä.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Sivu 4 Yht. 5

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com