OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Valuvikainen T3:n?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Ekohippi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Hel 2015
Viestejä: 3778

LähetäLähetetty: 09.03.2017 00:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Millä holkilla supistat? Kovasti suitsutettu Redding kokosupistusholkki, irtonaisella kaularenkaalla, voisi pelata? Mikähän body die, type-s nyt sitten nimeltään olikaan. Mielelläni kehuisin, mutta testaamatta tuo on vieläkin Embarassed
_________________
"Älä valita verojen korkeutta vaan iloitse siitä, että ne ovat nyt alhaisemmat kuin koskaan vastaisuudessa"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Honkila
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Mar 2012
Viestejä: 2637
Paikkakunta: Kainuu

LähetäLähetetty: 09.03.2017 10:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos oikein ymmärsin niin kyse on ylisupitamisesta? Normaalisti vaan hakea supistusaste asekohtasesti aina supistamalla 1/4 kierros ja holkkia alaspäin kokeillen pesään meneeko pienellä vastuksella sulku kiinni..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 22.03.2017 11:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

TAK85 kirjoitti:
Berkele kirjoitti:
TAK85 kirjoitti:


Mutta kun teräs antaa periksi eli myötää niin seuraavalla kerralla se on siitä kohtaa entistä heikompi eikä tarvitse edes samanlaista voimaa särkyäkseen. Toista on esim kupari jota voi muokata vaikka kuinka.


Pakko korjata sen verran, että teräs(kin) lujittuu plastisessa muodonmuutoksessa (tiettyyn rajaan asti). Vaatii siis entistä suuremman jännityksen muokkaantuakseen.


Nyt puhumme eri asioista. Toisessa tapauksessa muokkauslujitetaan toisessa tehdään hilavirheitä toisessa aiheutetaan plastinen deformaatio. Mutta tässä voidaan kyllä upota aika syvälle jos vielä jatketaan. Joku vielä erehtyy luulemaan että nuo tietävät jotain. Very Happy

Mutta mihin on joutunut Baikkalipappa. Olisi vissiin alan miehiä. Question

TAK85, minulle vihjaistiin tästä säikeestä. Koetan ottaa kopin, mutta äsken tuli vikkaa liitoskoneen ohjaimeen, jossa on kaksivaiheinen keskitin. Täytyy selevittää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
KHaivula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Kes 2013
Viestejä: 2882

LähetäLähetetty: 22.03.2017 15:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mokailin jotain ja menikin edittinä tonne vanhaan viestiin 1. yritys.

No nyt on korjailtu värkkiä. Em. lisäksi piti oikaista ja tiltata picatinnytkisko, jäykistää ja pedata tukki, säätää laukaisu ja päädyiin siihen että uusi pesäkin tehtiin samalla.

Nyt sitten 1. kohdistusreissu takana. Vähän säätämistä oli ja kaikenlaista tarpeellista olis sitten tietysti jäänyt kotiin mutta jonkinlainen kohdistus ja korotornin nollaus saatiin aikaiseksi. Sitten lopuksi vielä 3 laakia 150 metriin, ilman änkkäriä kun kävi jo niin kuumana. Paukkuna halvin Norma mitä rahalla saa. Eihän 3 laakin perusteella paljon mitään voi sanoa, mutta 13 mm kasa kuitenkin antoi toivoa tulevasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
rum
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Maa 2009
Viestejä: 2100

LähetäLähetetty: 23.05.2017 22:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

overkill kirjoitti:
Kyllä suosittelen ottamaan yhteyttä Sakoon ennen kuin teette mitään muutoksia aseeseen. Jos sulkuväli on liian pitkä niin se on kyllä helposti huomattavissa jos se on ollut niin jo alusta alkaen. Jos alkuperäistä piippua lyhennetään 3-4cm ja luonnollisesti tuo pala otetaan peräpäästä tässä tilanteessa tulee piipun ja tukin sovituksesta aika tehdyn näköinen jota ainakaan itse en suostuisi katselemaan.

Joten minun suositus on että ehdottomasti Sakoon yhteys tälläisessä asiassa. Niin ja en yhtään yllättyisi jos saisit tehdas uuden piipun takuuna aseeseen jos todella tilanne on se että sulku on jo tehtaan jäljiltä ollut liian pitkä.


Samaa mieltä, ite sain Jefferyyn uuden piipun uuteen Aseeseen kun oli syöpynyt, seppäkin ihmetteli. Mutta vaihtoivat korvausten kera.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com