Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
slapshot- Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hel 2011 Viestejä: 1063 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 06.12.2017 21:24 Viestin aihe: |
|
|
Metsopaistosta, teerikäristystä, perunamuusia ja puolukoita itsenäisyyspäivän kunniaksi perheen kanssa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12154
|
Lähetetty: 12.12.2017 08:44 Viestin aihe: |
|
|
Itsenäisyyspäivänä meni isommalla porukalla hirvitartaria. Joku paistin osa oli mistä kalvot tarkasti ensin pois. Töisevää mutta hyvää. Ainakin osan porukasta mielestä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1840 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 12.12.2017 11:42 Viestin aihe: |
|
|
Itsenäisyyspäivänä töissä, ja tuli tarjottua työkavereille hirvikäristystä, muusia, palvipeuraa, kylmäsavulohta, puolukkahilloketta, karjalanpiirakoita ja tuorejuustolevitteitä. Kylläpä oli kaverit haltioissaan, ja tuo omatekemä kylmäsavulohikin sai osakseen kehuja.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 12.12.2017 11:59 Viestin aihe: |
|
|
Ootko kokki. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1946 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 12.12.2017 12:42 Viestin aihe: |
|
|
Tämähän on selvä tapaus: Sulo Kokki, Konginkangas. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1840 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 12.12.2017 13:22 Viestin aihe: |
|
|
No enpä oo muuta kun kotikokki _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 12.12.2017 13:41 Viestin aihe: |
|
|
Melkoinen asettelija kuitenkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 729
|
Lähetetty: 13.12.2017 15:28 Viestin aihe: |
|
|
Mä haluun foxin työkaveriksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1840 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 13.12.2017 16:34 Viestin aihe: |
|
|
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Mörran Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2015 Viestejä: 136 Paikkakunta: Varsinais-Suomi
|
Lähetetty: 15.12.2017 21:54 Viestin aihe: |
|
|
Fox66: Palokunnan sisustus??
Peuran SF, punkkukastike meni tänään. Luista lähtien tein soosin pitkästä aikaa, aika soivaa tuli taasen. _________________ Luonto, onko sinne menemistä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
viisasverneri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2008 Viestejä: 1313
|
Lähetetty: 15.12.2017 22:35 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä nuo foxin ruoat, asettelut ja vielä kyky kuvata ruokansa hatunnoston ja kumarruksen ansaitsevat.
Itse kokkailin tänään vedenviljaa. Ei taida täyttää riistaruoan kriteereitä. Itse pyydettyä siikaa kuitenkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
äRPee Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2545
|
Lähetetty: 15.12.2017 22:45 Viestin aihe: |
|
|
viisasverneri kirjoitti: |
Itse kokkailin tänään vedenviljaa. Ei taida täyttää riistaruoan kriteereitä. Itse pyydettyä siikaa kuitenkin. |
Ihan täysin täyttää np. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jaatinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2017 Viestejä: 1003
|
Lähetetty: 16.12.2017 00:36 Viestin aihe: |
|
|
Fox66 tekee kyllä perinteistä ruokaa omalla twistillä kadehdittavalla tasolla.
Loppu vuodatus ei liity Foxiin millään tavalla
Vaan otsikkoon keskustelua riistaruoista.
Omasta mielestä näitä kotimaan kaavoja olisi jo aika järisyttää reilusti. Eniten lyö hapoille nämä iänikuiset ei siihen tarvita kun suola ja pippuri, muu on pyhäinhäväistys -jutut. Hohhoijjaa. Voihan se olla hyvää, mutta miksi sitä pitää syödä 40v putkeen? Häh?
Esim hirvi hotpotissa on ihan hirveen hyvää, ja sen liemen voi oikeasti maustaa vaikka kuinka stydiksi, kyllä se pyhä lehmä sieltä maistuu.
Kannattaa kokeilla. Monesti nämä pippuri-suolamiehet ei ole ihan siellä kotikokkien kärkikymmenikössä. Tai jos olivat, niin olivat 70-luvulla.
Tulipa sanottua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
viisasverneri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2008 Viestejä: 1313
|
Lähetetty: 16.12.2017 00:44 Viestin aihe: |
|
|
Jaatiselta osin oikein sanottu. Kyllähän ruokaan saa maun muullakin kuin suolallla ja pippurilla. Mutta mielestäni, jos pihveistä puhutaan, niin pihvi itsessään ei tarvitse kuin nuo kaksi. Loppumaku lautaselle tulee kastikkeesta, pihvin lisukkeista sekä juomasta.
Toki makuja kannattaa kokeilla ja eri reseptejä samoin. Jos vielä omaa visuaalista silmää, niin sillä loput mausteet ruokaan.
Mutta mitä se musti sanoikaan makuasioista... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jaatinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2017 Viestejä: 1003
|
Lähetetty: 16.12.2017 00:55 Viestin aihe: |
|
|
Kyllähän suolalla ja pippurilla on paikkansa, esim hyvä jiilihapihvi omaan makuun medium miinuksena oikein kunnon hiilloksella, niin avot. Eipä se juuri muuta tarvitse.
Tuolla inttermeilin oudossa maailmassa kuitenkin jormat ja pekat ovat sitä mieltä että on aika hinttiä jos siihen pyhälehmäjiilihaan lisää vaikkapa hyppysen La Chinataa, koska sattuu pitämään siitä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|