OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

joko joko joko ootte laittaneet "kuivatlihat" roik
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Sämpy
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 6210
Paikkakunta: Uleåborg

LähetäLähetetty: 10.03.2014 22:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On varmaan Laparillakin ruvenneet lihat kuivamaan?
_________________
"Susi syö sunnuntaina ja mato pistää maanantaina"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pohjola
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Kes 2009
Viestejä: 26217

LähetäLähetetty: 14.03.2014 19:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

muutama pala roikkuun, toivottavasti pakkastaa,,,,
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lapari
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Tam 2014
Viestejä: 64
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 17.03.2014 19:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sämpy kirjoitti:
On varmaan Laparillakin ruvenneet lihat kuivamaan?


Juu eli toissa viikonloppuna siirsin lihat alemmas seinälle mihin paistoi päivällä aurinko. Tuuli oli silloin aika reipasta ja kosteus päivällä siinä 60% kieppeillä. Tulin sitten reissusta puolessa välissä viikkoa ja nehän oli pienimmät lihat osittain jo muuttuneet harmaaksi.

Nyt on yli puolet syöty ja peukalo havoja täynnä kun pikku päissään niitä riekonpyynti reissulla tuli vuoltua.

Eli 6 viikkoa sinä meni kaikkiaan. Vedessä suolasin. Ei olis varmaan valmistuneet jos en olis pakastin rallia lauhojen aikaan pitänyt...

Nythän näyttää kelit lupaavilta, saattais ehtiä toinen satsi?
_________________
Mitä se tyhjä hyvejää!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lapari
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Tam 2014
Viestejä: 64
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 02.03.2016 18:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikku satsi lähti suolaan. Saa nähä miten kelit suosii.
_________________
Mitä se tyhjä hyvejää!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
VeeMu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2016
Viestejä: 178
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 26.03.2017 18:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

19.3 laitoin lihat roikkumaan ja tänään jo päässyt ensimmäiset maistelemaan, melkosen täydelliset kelit sattunut lihan kuivaamiseen tänne.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Klpr
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Tam 2011
Viestejä: 532
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 26.03.2017 20:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

VeeMu kirjoitti:
19.3 laitoin lihat roikkumaan ja tänään jo päässyt ensimmäiset maistelemaan, melkosen täydelliset kelit sattunut lihan kuivaamiseen tänne.


Missä päin VeeMu lihoja kuivailee? Ite laitoin kans 19.3. ja meinasin vielä ensi viikon malttaa oottaa ennen kuin otan maistijaiset. Poronsyäntä roikkumassa
_________________
sole mikhän.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Havumetsä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Syy 2012
Viestejä: 1091
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 26.03.2017 21:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuten myös viikko sitten lihat roikkumaan, kelit on kyllä suosineet
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
VeeMu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2016
Viestejä: 178
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 27.03.2017 09:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Klpr kirjoitti:
VeeMu kirjoitti:
19.3 laitoin lihat roikkumaan ja tänään jo päässyt ensimmäiset maistelemaan, melkosen täydelliset kelit sattunut lihan kuivaamiseen tänne.


Missä päin VeeMu lihoja kuivailee? Ite laitoin kans 19.3. ja meinasin vielä ensi viikon malttaa oottaa ennen kuin otan maistijaiset. Poronsyäntä roikkumassa


Suomineidon kainalon paikkeilla. Itellä on kuivumassa sydäntä, paistia, lapaa ja selkäfilettä, ei sen enempää eikä vähempää kuin kahen poron lihat Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tauhka
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Kes 2008
Viestejä: 404
Paikkakunta: Salla

LähetäLähetetty: 27.03.2017 14:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meinasin jo etten laita ollenkaan tänä vuonna, kun on poron sydämmen hinta niin taivaissa, mutta tänään kuiten nakkasin 10kg hirven paistia roikkumaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mc-manteli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2007
Viestejä: 3606
Paikkakunta: Länsirannikko

LähetäLähetetty: 30.03.2017 01:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itekki meinasin etten laita ollenkaan..

Vaan tänään ripustelin vajaa 10kg hevosta roikkumaan. Ensimmäistä kertaa pollea kokeilussa, saapa nähdä mitä tulee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
-mk-
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 23 Maa 2011
Viestejä: 86

LähetäLähetetty: 03.03.2018 20:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taitais olla aika toimia.??
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 03.03.2018 21:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä se varmaan aika lähellä niitä aikoja on.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jaatinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Maa 2017
Viestejä: 1003

LähetäLähetetty: 03.03.2018 22:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jatkuvasti riippuu. Viimeisimpänä korkkasin eilen tulisen lonzinon joka oli n. pari kk riippumassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jaatinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Maa 2017
Viestejä: 1003

LähetäLähetetty: 03.03.2018 22:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuommoinen. Olisi pitänyt kai muodon vuoksi ystävänpäivänä avata.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
antsa6
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Lok 2014
Viestejä: 726

LähetäLähetetty: 14.03.2018 11:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jaatinen kirjoitti:
Tuommoinen. Olisi pitänyt kai muodon vuoksi ystävänpäivänä avata.



Mikämikä se tuommonen lontsiino on?
Mie oon aina luullu, että se kuivalihan teko ei onnistu sydäntalvella, kun lämpötilat on koko ajan pakkasen puolella. Mutta justiin tässä viikolla annoin itselleni kertoa, että tapoja on monia ja luuloni on hyvinkin väärä. Embarassed
Pitänee ruveta testailemaan...
_________________
"Apinat syö banaania, Tarzan ei syö."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55  Seuraava
Sivu 51 Yht. 55

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com