OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Perussuomalaiset on nyt suosituin puolue
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 343, 344, 345  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 17.09.2018 10:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

""Mistä Greenpeace saa toimintaansa varat?
Olen monasti asiaa kysynyt, muttei siihen kukaan vastaa.
Saksassa yleinen mielipide "tietää", mistä kyseisen organisaation rahat tulevat. Minä en tiedä."""

No mitä Saksa tietää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 17.09.2018 11:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

vekev kirjoitti:
""Mistä Greenpeace saa toimintaansa varat?
Olen monasti asiaa kysynyt, muttei siihen kukaan vastaa.
Saksassa yleinen mielipide "tietää", mistä kyseisen organisaation rahat tulevat. Minä en tiedä."""

No mitä Saksa tietää.

Sakemannit tuumaavat, että Greenpeacen rahat tulevat Suuresta Lännenmaasta.
Ketkä perustivat Greenpeacen? Mitä tarkoitusta varten se perustettiin?
Greenpeace perustettiin ilman muuta poliittista tarkoitusta varten ja järjestö verhottiin ympäristönsuojelun kauniin ja kannatettavan aatteen alle.
Erilaisia aatteita piisaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 12965

LähetäLähetetty: 17.09.2018 22:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Suomen Greenpeacen rahoituksesta virallinen versio löytyy täältä: http://www.greenpeace.org/finland/fi/greenpeace/Greenpeacen-rahoitus/

Mainittakoon että Suomen Poliisihallitus on antanut heille rahankeräysluvan ja yhdistysrekisteri vahtii että rahoja ei nyt ainakaan kaikkia kupata yhdistyksen johdon porsasteluihin.

Jos Baikalia kiinnostaa soluttautuminen Saksan Greenpeacen sisälle mädännäisyyksien paljastamiseksi niin sen voi tehdä näppärästi netissä täällä: https://www.greenpeace.de/spenden?BannerID=061400000001678

Todella kova spion laittaa ison kuukausilahjoituksen niin voi saada kutsun Kotkanpesään ja pääsee salaliittojen alkulähteille. Kysymys kuuluu: Uskaltaako lähteä pedon suuhun vai vetääkö vaan foliohattua tiukemmalle päähän Smile

Rauhanjärjestöt ja ydinvoiman vastustajat ovat oma ryhmänsä joilla on osin samoja jäseniä kuin Greenpeacellä mutta kyllä ne 1980-luvun "Keine Atomwaffen nach Deutschland"-ryhmät olivat täysin Stasin perustamia ja ohjauksessa. Taustalla KGB tuki rahallisesti. En oikein jaksa uskoa että USA olisi jaksanut samoja hihhuleita tukea kaatamaan Saksan valtiota keskellä kylmää sotaa. Voin kyllä olla väärässäkin. Kaikenlaisia false flag operaatioita kun ovat hekin tehneet siellä sun täällä.


Viimeinen muokkaaja, Solifer pvm 29.10.2018 18:45, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 20.09.2018 14:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Larsen kirjoitti:
Tönöttäjä kirjoitti:
Supe kirjoitti:
Toivotaan, että tilanne rauhoittuu pian syyriassa niin saa ihmiset palata siivoamaan romukasaa ja rakentamaan. Öljymaat saavat sponssata uskonveljiä. Sama koskee libyaa ja niitä afrikan maita mistä väkeä vyöryy italiaan.


Toivotaan toivotaan.. Laughing
Ei siihen mene enää kauaa kun rauha maassa ja ihmisillä hymy huulilla Laughing Laughing Laughing
Kumivene turismi jatkuu niin kauan kun niitä ei käännytetä takasin lähtöpisteeseen. Tämmöstä tapahtu nyt juhannus sunnuntaina täällä Jyväskylässä eräässä kerrostalossa : Mamu perhe löi asunnossa kaiken irtaimen tuleen kun olivat saaneet häädön talosta. Talon ylimmät kerrokset joutu evakkoon savun takia ja kyseinen perhe oli tehny tahallaan vesivahingon edellisessä asunnossa mistä olivat myös saaneet häädön häiriö käyttäytymisen takia...ja me veronmaksajat maksamme tälläistä sirkusta. Evil or Very Mad


Onpa oikein suuren luokan kansainvälinen ja sisäisen turvallisuuden uhka. Kyllä nyt pelottaa. Suomessa tappaa ampiaiset ihmisiä enemmän kuin yksikään ähläm terroristi nyt ja tulevaisuudessa. Jos viinalakiehdotus menee läpi, niin meillä kasvaa terveyskulut 300 miljoonaa ja poliisien menot kasvaa = ihmisiä kuolee enemmän. Tätä sitten persut kyllä haluaa Laughing Enemmän minua täällä maalla pelottaa känniääliöautoilijat.


tapsakansa kirjoitti:
Tönöttäjä kirjoitti:
liki kirjoitti:
Lainaus:
Vuosina 2010–2014 ampiaiset ovat tappaneet keskimäärin 2,6 henkilöä vuodessa, kun vuosien 1998–2002 keskiarvo oli 1,2 henkeä.

Vähän saavat vielä kiriä, jos tätä voidan lopulta edes terrorismiksi laskea.


Toivotko oikein kiriä?

Toivomme ampiaisten määrän runsasta kasvua.


Tapsakansahan on ennustanut runsasta ampiaisten määrän kasvua ja menneenä kesänähän ampiaisia oli valtava määrä. Very Happy Lol.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/b05c9b80-c677-4474-bf2a-96efbce536b0_u0.shtml
Lainaus:
Porin Itäpuistossa viime sunnuntaina paljastuneesta henkirikoksesta epäilty Irakin kansalainen (s. 1990) on turvapaikanhakija, joka kuuluu Porin Teljän seurakuntaan ja on myös ehdokkaana seurakuntavaalissa sitoutumattomien listalla.

Eli 2015 Suomeen Juha Sipilän Al-Jazeeralla esitetyn kutsun siivittämänä saapunut parhaassa taisteluiässä oleva nuori mies on saapunut Suomeen pakoon sotaa ja vainoa ja murhaa keski-ikäisen naisen. Mites se nyt noin?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Huh 2014
Viestejä: 2278

LähetäLähetetty: 20.09.2018 15:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikö tuo kun yhden vaan murhaa niin ole yksittäistapaus.
_________________
Eksyvä ei tietä kysy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11213
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 20.09.2018 22:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/09/20/skripal-suspects-confirmed-gru-operatives-prior-european-operations-disclosed/

Venäläiset eivät enää itsekään usko hallituksen valeita ettei Venäjällä ole mitään osaa tapauksessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
setteriforever
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tou 2015
Viestejä: 1428

LähetäLähetetty: 27.09.2018 08:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Terveisiä Ruotsista. Lintuja oli ihan vaivaksi saakka ja kelit ekalla viikolla ihan (kohtuu) ok ja loppu sitten pelkkää vettä ja räntää. Onneksi oltiin pois avotunturista ja köllöteltiin yöt kämpässä.

Täällä sitä politikoidaan heti kun silmänsä kääntää Embarassed

Pari kommenttia noin pikaisesti:
-Kaikenlaisten puolueiden/järjestöjen rahoitus ja rakentelu on ihan arkipäivää näissä kansainvälisen politiikan harmaissa kulisesissa. CIA tunnetusti rahoitti Suomen SDP:tä sodan jälkeen jotta se voisi paremmin pitää kommunistit kurissa. Soppaan liittyi myös SYT niminen yhdistys joka toimi demarien tiedusteluorganisaationa. Alla hyvä juttu aiheesta (ja muidenkin puolueiden kuvioista hieman) :

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vaaliraha-sarja-kun-suurvaltojen-rahaa-virtasi-suomen-poliittisille-markkinoille/

Saksan vihreät olivat Stasin luomus jota on kyllä yritetty peitellä kovasti, myös Suomessa. Samoin oli Saksasta levinnyt rauhanliike.

Tällä hetkellä Venäjä toimii mitä suurimalla todennäköisyydellä samalla tavalla. Se rahoittaa suoraan, tai usein välikäsien (kuten oligarkien) kautta Euroopassa toimivia äärioikeiston ja joissakin tapauksissa myös äärivasemmiston toimia, Ukrainan jäätynyttä kriisiä jne. (Ukrainassa muuten alkuvaiheessa separatistien palkkasotilaiden viulut maksoi venäläinen pankkiiri "omasta pussistaan". Vai maksoiko?
Rolling Eyes

Amerikkalaiset ovat rahoittaneet vähän sitä sun tätä. Contrien rahoitus taisi olla se kaikkein surkuhupaisin episodi. Sen typeryyden maksumiehinä toimivat myös oman maan (USA) narkkarit.

DT:n mukaan se toinen myrkyttäjistä on kuulemma tunnistettu :
https://yle.fi/uutiset/3-10424941

Juttelin muuten noista "spessunatseista" (joiksi niitä ystävällisesti kutsutaan tietyissä piireissä) kaverin kanssa, jonka työ on pitää "pojat aisoissa" täällä kotomaassa. Hänen mukaansa Suomessa on tälläkin hetkellä noin 100 -200 vesseliä joilla on muutakin mielessä kuin pelkät rakennushommat. Ja piilotettuja kalustopisteitä ihan riittävästi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 27.09.2018 08:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

setteriforever kirjoitti:

Tällä hetkellä Venäjä toimii mitä suurimalla todennäköisyydellä samalla tavalla. Se rahoittaa suoraan, tai usein välikäsien (kuten oligarkien) kautta Euroopassa toimivia äärioikeiston ja joissakin tapauksissa myös äärivasemmiston toimia, Ukrainan jäätynyttä kriisiä jne.

Sanoin aiheesta kaverilleni tasan 2 vuotta sitten 2016 syksyllä, että ryssä pitää hallussaan molempia korttipakkoja ja pelaa aina voittavalla kädellä: jakaa rahaa molempiin äärilaitoihin, koska siinä on paras value-for-the-money. Noille työttömille fasistinkirkujille ei tarvitse montaa euroa päivässä syöttää lapaan ja huuto jatkuu. Kun antaa pari euroa myös sinne toiseen äärilaitaan, syntyy kohde, jota Totuusmediassa voidaan sitten päivitellä ja kaupunkilaisten liberaalitärähtäneistö kauhistelee maitolatten äärellä Rööperin hipsterikaffilassa, kunhan taiteilija-apurahaltaan joutavat (eli aina). Esimerkiksi Helsingin Sanomat on vaan valitettavasti hieman pilannut tämän strategian nimeämällä kaikki normaalit täyspäiset nettomaksajatkin kamaliksi fasistinatsisteiksi.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005815718.html
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 27.09.2018 09:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tottsa turiset tapsakansa. Samoin toimivat USA, EU, Kiina, Etelä-Afrikka, Intia, Brasilia ja kansainväliset suuryritykset.
EU rahoittaa mm. Kiinan kansalaisliikkeitä ja ammattiyhdistysliikettä. Steve Bannon aikoo perustaa Brysseliin äärioikeistom toimintaa tukevan toimiston ja koulutuskeskuksen. Kieltämättä Euroopan äärioikeisto on ollut etupäässä olutta kittaavaa huonosti koulutettua nettomaksajien elättämää mölinäporukkaa ja toisella laidalla lattekaffetta imevää partaradikaalia, jotka eivät ole koulutuksestaan huolimatta saaneet aikaan nettomaksamista.
Steve Bannon aikoo kupata EU:n nettomaksaja Saksalta vielä enemmän, joten siinä suhteessa kumpikin äärilaita toimii samoin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11213
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 29.10.2018 09:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005880594.html

Kuulostaapa narratiivi tutulta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 21.11.2018 10:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kattos vaan, Impivaaran aikaan halajava PS:n nuorisoliike ahkerana vaatimassa Karjalaa takaisin:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005906215.html
Mistäs PS:n nuoriso meinaa ottaa sinne asukkaat, kun Suomessa asutus on keskittymässä 1300-luvun tapaan rannikolle? Aris60 siitä mainitsi joskus 10 vuotta sitten.
Kas-kas, saipa PS:n nuoriso aikaan Venäjällä medianäkyvyyttä. Ei huonosti ollenkaan!
Puttee tää nytten järisyttää varmaan aika lailla. "Täytyypä ottaa puheeksi Saulin kanssa. Sillä on niin tyylikäs nuori emäntäkin, katsokaapas sihteeri hyvä, mitä voisimme Suomen tasavallan presidentin rouvalle antaa lahjaksi. Saulille viedään olutta ja Champagnee. Niin ja käydään saunassa. Suunnitellaan maakaasun lisäputkia siinä samalla Saksan suuntaan."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pikkuhornet
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2008
Viestejä: 2524

LähetäLähetetty: 21.11.2018 11:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joo, helv.tin tunarit. Kiinnostaako tuollainen 100 vuotta jäljessä oleva saastutettu, sotkettu alue. Ja jossa asuu venäläisiä. Hohhohoijaa vaan...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapsakansa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Hei 2010
Viestejä: 1931
Paikkakunta: Gone America

LähetäLähetetty: 21.11.2018 11:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pikkuhornet kirjoitti:
Joo, helv.tin tunarit. Kiinnostaako tuollainen 100 vuotta jäljessä oleva saastutettu, sotkettu alue. Ja jossa asuu venäläisiä. Hohhohoijaa vaan...

Saastutettu? Lähde?

Hyvä aloite. Raja takaisin Rajajoelle ja heti. Ryssä maksakoon 70 vuoden vuokrarästit lähtiessään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34779

LähetäLähetetty: 21.11.2018 11:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitä h...ttiä sitä sodassa hävittyä itkemään.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Projakt
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Lok 2016
Viestejä: 2051

LähetäLähetetty: 21.11.2018 12:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
Mitä h...ttiä sitä sodassa hävittyä itkemään.

Sodassa sitä ei hävitty vaan rauhanneuvotteluissa... Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 343, 344, 345  Seuraava
Sivu 136 Yht. 345

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com