OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Poliisin asetietojärjestelmä vaikeuksissa
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 10321

LähetäLähetetty: 12.02.2020 09:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Homma ilmeisesti siirtyy 4v, lyijyhaulien osalta voi tulla vuoden loppuun jotain EU:lta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 806
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2020 12:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Poliisin uuden asetietojärjestelmän uusimisen ja siihen pyydettyjen lausuntojen osalta, voisi ihmetellen kysyä seuraavien tahojen osalta, ovatko nämä oikeasti asianosaisia tai onko näillä lisäksi edes asiantuntijuutta tässä kohdin ?

-Aseistakieltäytyjäliitto
-Suomen Sadankomitea
-Suomen Rauhanpuolustajilta
-Demla ry

Hieman taustaa mm. tästä Demla ry:stä.

Demla on oikeuspoliittinen "puolueisiin sitoutumaton" yhdistys, jonka tavoitteena on Suomalaiseen oikeus- ja yhteiskuntapolitiikkaan vaikuttaminen.

Tarja Halonen nimitti mielellään Demlaisia korkeisiin virkoihin. (Jonka niin moni muistaakin hänen presidenttiaikanaan.)

Demla oli alunperin kansandemokraattiseen liikkeeseen ja kommunistiseen puolueeseen liittynyt aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena oli Suomen oikeus- ja yhteiskuntapolitiikkaan vaikuttaminen.
Se oli alunperin Neuvostoliiton luomus.

Demla oli pitkään IADL:n maatason järjestö.
IADL taas oli kansainvälisesti poliittisesti vasemmistolaisten juristien järjestö ja myöhemmin täysin kommunistien peitejärjestö, jota KGB ohjasi.
Vielä vuonna 1990 Neuvostoliitto rahoitti sitä 100 000 dollarilla.

Sitten tuosta asianosaisuudesta, yleensähän siihen on vaatimuksena, että asia koskee jonkin etua, oikeutta tai velvollisuutta ja yleensä päätös vaikuttaisi välittömästi näihin asianosaisiin.

No, tässä kuten niin monessa muussakin asiassa, Demlavetoisessa "objektiivisuudessahan" näille erilaisille "puolueettomille" kommunistivetoisille kökköyhteisöille kyllä tuntuu löytyvän ymmärrystä järjestää lausunnonantajan rooli ja tarve, koska näin halutaan ja päästään vaikka väkisin vaikuttamaan Suomalaiseen oikeus- ja yhteiskuntapolitiikkaan.

Sitä minä ja varmasti moni muukin ihmettelee, miksi sitten lausunnonantajina ole kuitenkin myös Suomen Lakimiesliitto, vaan "toisenlainen vastaava orgaanisaatio" Demla, joka on perustettu kuitenkin myöhemmin ja jonka perustamisen yhtenä syynä oli mm. se, että kun tuo Suomen Lakimiesliitto on "liian eriarvoinen".

No Suomessa entiset kommunistit ovat nykymuodin mukaisen viherpesun jälkeen muuttaneet nimeään tai toimintatapojaan, mutta kyllä nuo samat änkyrätoverit vaikuttavat meillä edelleen voimiensa tunnossa erityisesti mm. luonnonsuojelussa, etenkin tietyissä lakivalmisteluissa mm. ase-, metsästys-, luonnonsuojelu-, ympäristö-, maahanmuuttolakiasioissa jne. sekä pyrkimällä vaikuttamaan päätöksen tekoon pyrkimyksenään sijoittua kaikilla mahdollisilla keinoilla erilaisiin avainpaikkoihin ja vaikuttamaan tällä tavoin yhteiskuntapolitiikkaan sekä vaikuttamiseen yleisessä mielipideajattelussa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com