Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Kimi Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Syy 2013 Viestejä: 129 Paikkakunta: P-Häme
|
Lähetetty: 12.07.2020 18:28 Viestin aihe: Reseptit purkkilihasta? |
|
|
Mitäs ootte laittanut purkitetuista lihoista? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MikaS Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 3985
|
Lähetetty: 12.07.2020 18:55 Viestin aihe: |
|
|
Leivänpäälle, hernekeittoon. Eilen tuli mieleen kun söi ranskalais/nyhtövuokaa, että se sopisi siihenkin. Eli ranskalaiset lähes kypsiksi pellillä/airfryerillä, siirretään vuokaan lihan kanssa+mausteet. Jos on klaseerausta tai jotain muuta kastiketta, niin sekaan+ ketsuppia ja paljon cheddaria, joko koskenlaskijana tai sitten ihan viipaleina sekoitetaan keskenään ja vielä uudestaan uuniin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JokuUkko Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Jou 2007 Viestejä: 8759 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 12.07.2020 19:03 Viestin aihe: |
|
|
Yks toimiva ja helppo on tehdä lapinmiehen porokeittotyyppinen soppa. Sen lisäksi tulee käytettyä makaronisalaatissa ja pitsantäytteenä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35436
|
Lähetetty: 12.07.2020 20:49 Viestin aihe: |
|
|
Keitellään peruna purjokeitto pohjaksi ja siihen koskenlaskijaa ja purkkilihaa, soseeksi sauvasekoittimella, pakkaspäivän herkku.
Hernekeittoon, lihaperunakeittoon, kiusausta, pizzaa, makaroonilaatikkoa ja niin edelleen. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17102 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 12.07.2020 21:27 Viestin aihe: |
|
|
Itse todennu parhaaksi reseptiksi olla ottamatta yhden yhtä purkkia.
-hirmu hinta vaikka liha itteltä ja semmosta mössöä lopputulos mitä väkisin koittaa soveltaa monella lailla.
-kun on noi kylmälaitteet keksittu ja käytössä enkä harrasta mitään missä pitäisi olla säilyvyys tuotaluokkaa niin en ota purkkia itselle.
Ennemmin makkaraa joskohta en sitäkään paljon huoli, liha lihana ja sillä selvä. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35436
|
Lähetetty: 13.07.2020 05:17 Viestin aihe: |
|
|
Omista lihoista 2,60 purkkeineen plus hiukan sikaa paikalliselta jalostamolta, minusta jo melko halpaa ja vastaavaa laatua ei kaupasta saa.
Joka syksy tulee joku 50-60 purkkia hirveä teetettyä. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kyrätulli Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Syy 2014 Viestejä: 698
|
Lähetetty: 13.07.2020 09:12 Viestin aihe: |
|
|
Itseä tökki purkkilihassa "armeijan noppasoppa" -maisuus. Isäni testasi purkkilihan ajamista lihamyllyn läpi ja sitten soppaan tahi kastikkeeseen. Tällä on ruvennu meilläkin uppoomaan peurapurkkia ihan mukavasti. Toinen suosikki on purkki pöytään ja puukko viereen, muksut tyhjentää purkin vartissa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kimmo Kossila Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Syy 2004 Viestejä: 315
|
Lähetetty: 13.07.2020 09:12 Viestin aihe: |
|
|
En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...
Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.
Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17102 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 13.07.2020 09:19 Viestin aihe: |
|
|
Kun tuo jauheliha on keksitty......
Täällä muistaakseni joku 3.5e per purkki ollu hintana... Eli sikaa osa... _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35436
|
Lähetetty: 13.07.2020 09:23 Viestin aihe: |
|
|
Kimmo Kossila kirjoitti: | En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...
Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.
Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen. |
Tuota kokeilen jo tänään.
Mitä on pankojauho? _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Voitt0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Kes 2013 Viestejä: 1205 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 13.07.2020 09:54 Viestin aihe: |
|
|
Tulee hyviä hampparipihvejä, melkein jauhelihan veroisia Panko on karkeeta korppujauhoo, jaappanilaistyyppistä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35436
|
Lähetetty: 13.07.2020 11:15 Viestin aihe: |
|
|
Oukkei, kiitos. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 379
|
Lähetetty: 13.07.2020 11:22 Viestin aihe: |
|
|
Kimmo Kossila kirjoitti: | En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...
Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.
Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen. |
On se hyvää! Helposti saa kokonaisena lihat pois purkista kun leikkaa sekä kannen että pohjan auki ja työntää koko "patruunan" ulos. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VeeMu Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2016 Viestejä: 178 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 20.07.2020 12:18 Viestin aihe: |
|
|
paloiksi pannulle sipulin kera ruskistumaan, sitte nostellaan lihat syrjään ja jäljellejääneiden rasvojen päälle jauhoja ruskistumaan ja kun ovat sopivasti saaneet väriä niin vettä ja lihat takasi pannulle.
lisukkeeksi makaroonia ja pottuja.
nirsommallekkin kelpaa kun vasta jälkiin paljastaa että on tehty purkkilihasta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|