OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Vihreä kusetus
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 110, 111, 112  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11227
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 19.01.2021 23:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

setteriforever kirjoitti:
Minusta Vihreät on paljon vaarallisempi yhteiskunnalle; se on asemoitunut hyvin valtarakenteisiin, koska sen jäsenistö on koulutettua. se on myös ideologisesti motivoitunutta. Pidin niitä hyvinä viestijöinä mutta en siitä enää ole niin varma. Kyllä siitä porukasta sammakoita pääsee.

Virheät ovat kyllä aivan käsittämätön poppoo mutta onneksi valtakunnan politiikassa pysyvät jotenkin kurissa. Mutta kun katsoo menoa Helsingissä missä taitavat nousta nyt suurimmaksi niin aivan järjetöntä se on jo nyt. Liikennejärjestelyt tuhotaan asiantuntijoidenkin varoitusten vastaisesti myös joukkoliikenteeltä ja uskotaan vakaasti että kaikki helsinkiläiset alkavat yhtäkkiä liikkumaan polkupyörillä. Myös talvisin. Kaikki järkevinä pitämäni jäsenet ovatkin jo jättäneet jo sen puolueen. Tai siis se yksi. Tai oikeastaan kaksi mutta se toinen poistui niinsanotusti luonnollisesti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 20.01.2021 07:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ilmeisesti tää vihreiden lähtenyt oli tuo yksi nainen jota dosentti haastatteli.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2107
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 20.01.2021 14:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Vihreillä/suojelijoilla" menossa kampanja ja kansalaisaloite, jonka tavoitteena metsästyskielto uhanalaisille lajeille-Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton ohjeet KIELTÄVÄT automaattiset kiellot.

Aloite kerännyt noin 30000 allekirjoitusta elokuun 20 päivästä lähtien ja se on allekirjoitettavissa helmikuun 20 päivään asti.
Asiasta oli mainontaa kai ainakin Iltalehdessä joku aika sitten.

Aloitteen tavoitteena on tehostaa uhanalaisten lajien suojelua.
Keinona esitetään, että metsästyslakiin lisättäisiin kirjaus, jonka mukaan Suomessa , Euroopassa tai maailmanlaajuisesti uhanalainen laji säädetään valtioneuvoston asetuksella aina rauhoitetuksi, jollei lajia ole muutoin lailla rauhoitettu.

Suomessa uhanalaisuusarviossa on 16 riista- tai rauhoittamattomiin lajeihin kuuluvaa lajia luokiteltu uhanalaiseksi: joko vaarantuneeksi, erittäin uhanalaiseksi tai äärimmäisen uhanalaiseksi.
Näistä 13 on lintuja ja 3 nisäkästä: Hilleri, ahma ja susi.
Ahma ja susi ovat riistalajeja, jotka on luokiteltu erittäin uhanalaisiksi, mutta ne ovat metsästyslain perusteella jo rauhoitettuja.

Aloitteen tekijät Kivi ja Lampila haluavat myös nostaa Euroopassa tai globaalisti uhanalaiseksi luokiteltuja lajeja tarkasteluun, jotka ovat meillä riista- tai rauhoittamattomia lajeja. Esim. tukkakoskelo on Euroopassa vaarantunut laji. Suomessa se ei ole uhanalainen, vaan silmällä pidettävä. Lajin metsästys on kielletty asetuksella heinäkuuhun 2021 asti.

Kiiruna on Suomessa luokiteltu elinvoimaiseksi, muualla vaarantuneeksi.
Alli on Suomessa luokiteltu elinvoimaiseksi, muualla vaarantuneeksi.
Alli on Suomessa silmälläpidettävä ja maailmalla vaarantunut.
Lajin metsästys on Suomessa sisämaassa kielletty ja merialueella on asetettu viiden linnun metsästäjäkohtainen kiintiö.

Suomessa rauhoittamaton ja elinvoimainen laji räkättirastas on Euroopassa vaarantunut.

Maa- ja metsätalousministeriön virkamiehet Vesa Ruusila ja Janne Pitkänen toteavat, että automaattinen kansainvälisen luonnonsuojeluliiton (IUCN) uhanalaisuusluokituksen mukaisen uhanalaisuuden perusteella asetettu metsästyskielto on VASTOIN IUCN:n omia ohjeita.

Tämä perustuu siihen, että lajin uhanalaisuus voi johtua aivan muista syistä kuin metsästyksestä.
Uhanalaisuuden SYYT PITÄÄ siksi JOKAISEN LAJIN kohdalla SELVITTÄÄ ja PUUTTUA NIIHIN.
Metsästyksen rajoitettu salliminen ja siihen liittyvä riistanhoito eivät välttämättä ole lajin kannalta haitallisia, vaan ne voivat olla kannan elpymisen kannalta myös hyödyllisiä.

Metsästyslakiin on jo lisätty rajoituskeinoja v. 2017, jolloin rajoitus tai kielto voi olla alueellinen, ajallinen, saaliseläimen sukupuolta koskeva, metsästäjäkohtainen saaliskiintiö tai pyyntimenetelmää koskeva ja kielto tai rauhoitus voidaan säätää eneintään 3 vuoden määräajaksi kerrallaan.
Tämän muutoksen johdosta lajien kannan koon tai olosuhteiden muuttuessa tilanteeseen voidaan joustavasti reagoida.

WWF Suomi kampanjoi kansalaisaloitteen puolesta.
Tarkoituksena ei ole estää metsästystä.
Muutoksen tavoitteena on SUUNNATA METSÄSTYSPAINE ELINVOIMAISIIN LAJEIHIN ja mahdollistaa uhanalaisten lajien elpyminen.

Järjestö (WWF) julkaisi torstaina kyselytytkimuksen tulokset, joiden mukaan yli 60 prosenttia suomalaisista kieltäisi uhanalaisten lajien metsästyksen.

Tästä yllämainitun tekstin perusteella voidaan tehdä lukuisia mielenkiintoisia huomioita, päätelmiä ja kommentointeja.

Pitäisikö sitten vastaavasti metsästysjärjestöjen tehdä kansalaislakialoite, jolla SUUNNATTAISIIN METSÄSTYSPAINETTA ELINVOIMAISIIN LAJEIHIN, (TÄTÄ TUSKIN IUCN:n säännöt kieltää?) ?) jossa vaaditaan kaikkia ELINVOIMAISIA lajeja liitettäväksi metsästyslajeiksi, siis riistalajeiksi tai rauhoittamattomiksi lajeiksi (ja näitähän riittää), siis sillä perusteella, että ne ne ovat EUROOPASSA tai muualla MAAILMASSA elinvoimaisia, vaikka ne eivät olisikaan sitä Suomessa, kuten mm. SUSI, joka on IUCN :n mukaan elinvoimainen ja maailman toiseksi yleisin koiraeläin laji maailmassa.
Eli tämän mukaan susien metsästykseen ei tarvittaisi lakimuutoksen jälkeen käytännössä pahemmin rajoitteita jatkossa, kun susi olisikin näin elinvoimainen laji osana Venäjän suurta populaatiota sen länsireunalla.

Sitten kun lajien kohdalla pitää selvittää, miksi laji on taantunut tai muuttunut uhanalaiseksi, niin haahkan ahdingon yhtenä merkittävänä syynähän on mm. liian suureksi paisunut merikotkakanta, mikä on rokottanut haahkannan jyrkkään alamäkeen.
Pitäisikö ELINVOIMAISIA merikotkia alkaa vähentämään mm. ampumalla ?

Allin kannan taantumisen syynä ovat olleet ainakin pääasiassa laivojen öljyvuodot, kun ne talvehtivat runsain joukoin mm. Itämeren eteläalueilla.

Pitäisikö metsästyslaista poistaa kohta, joka kieltää (ELINVOIMAISEN) harmaalokkikolonioiden metsästyksen, kun niiden tiedetän aiheuttavan merkittävää TAANTUMAA mm. monille UHANALAISILLE saaristossa pesiville lintulajeille syömällä niiden poikasia ja syöttämällä niitä omille poikasilleen.
Tästä syystä reilu 20 vuotta sitten poistettiin harmaalokkeja 25 000 kpl häkeillä kaatopaikoilta, mistä ollaan oltu hissukseen julkisuudessa.

Lisäksi mm. elinvoimainen laji kyhmyjoutsen olisi hyvä laji lisätä metsästettäviin lajeihin myös sen takia, että se vie elintilaa muilta saman alueen lintulajeilta, joista osa on myös uhanalaisia lajeja.

Sitten lisäksi ihmettelen, että miten ovat voineet seuraavat lajit voineet "pudota" pois ELINVOIMAISISTA lajeista lähivuosina, kuten mm. harakka, närhi ja kanahaukka, jotka ovat rauhoitteja lajeja ja joiden TODELLISELLE vähenemiselle on vaikea keksiä kovin järkevää syytä ?
Itseni lisäksi aika moni on sitä mieltä, että nuo lajit ovat vain lisääntyneet, eivätkä vähentyneet ?

Lisäksi elinvoimainen korppi tulisi lisätä rauhoittamattomaksi lajiksi myös KOKO SUOMESSA variksen tapaan.

Lisäksi, kun Suomessa on yllättävän monen lajin kohdalla tapahtunut taantumista (mm. sorsalinnut), niin julkisuudessa puhutaan mm. ilmaston muutoksesta, lintuvesien rehevöitymisistä ja särkikalojen lisääntymisistä johtuvista kamppailusta ravinnon suhteen.

Esitän lisäksi omia vaihoehtoja tähän "wiralliseen" ja ainoaan oikeaan tulkintaan, jota nämä suojelutaustaiset tahot tahtovat esittää, siis "totuutta", joka sopii vain niin hyvin heidän (suojelijoiden/lintujärjestöjen) tarkoitusperiin ja tavoitteisiin, kun julkisuuteen esitetään syitä jonkun lajin ahdinkoon ja tarvittavia TOIMENPITEITÄ eli lisää SUOJELUALUEITA tilanteen korjaamiseksi !

Ensinnäkin, on jo tehty tutkimustuloksia, joissa on tullut ilmi se tosiseikka, että suojelualueilla ON LUONNON MONIMUOTOISUUS LASKENUT, verrattaessa sitä ympäröiviin alueisiin, joilla ei ole suojelustatusta. Siis noilla viereisillä alueilla voi metsästää myös PIENPETOJAKIN, joiden tiedetään yleistikin myös lukuisien tutkimustulosten mukaan aiheuttavan hyvin merkittäviä tuhoja niiden elinympäristössäkin, mikä korostuu nimenomaan suojelualueilla, kun metsästys on niillä kielletty pääsääntöisesti.

Suomessa on suojelualueiden määrä lisääntynyt lähiaikoina 10 % noin 20 % ja tavoitteeksi halutaan nyt jo 30 % määrää Suomesta ja tämän johdosta myös ongelmat tulevat lisääntymään monissa kohdin myös vesilintujen suosimissa lintuvesissä, joissa pienpedot pääsevät tekemään tuhotöitään yhä laajemmin.
Voidaan esittää aiheelliseksi kysymys, lisääkö luonnonsuojelussa vallalla oleva trendi lisätä luonnonsuojelualueita luonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi vai käykö tässä juuri päinvastoin, luonnonsuojelualueiden LISÄÄMINEN HEIKENTÄÄKIN LUONNON MONIMUOTOISUUDEN YLLÄPITÄMISTÄ JA LISÄÄMISTÄ ?
Tästä väitöskirjaan hyvä teema ja koppi jollekin tutkittavaksi. (Toivottavasti ei ole suojelutaustainen vihrän kus..e..tuksen opetuslapsi)

Suomessa suojelutahot ovat ottaneet verkkokalastuksen hampaisiinsa ja verkkokalastuksen harrastajista on monin paikoin tehty jotakuinkin "rikollisia" ja sen harjoittamisesta on tehty "melkoisen" haasteellista monissa vesistöissä.
Tämän seurauksena mm. särkikalakannat on kasvaneet rajusti monissa vesistöissä verkkokalastuspaineen vähentymisen johdosta, mikä aiheuttaa taas ongelmia, kun vesilinnut joutuvat kamppailemaan samasta ravinnosta ns. kasvaneen roskakalakannan takia.

Tässä vain muutama raapaisu siitä, mitä kaikkea ihanaa nämä meidän "suojeluparhaimmistomme" oikeasti saavat aikaan luonnossamme, kun ne kohkaavat näitä asioita haluamallaan tavalla eteenpäin.

Lisäksi, tutkikaapa noita lintulajeja, mistä he nostavat nyt meteliä suojelutarpeisiin vedoten tai yleensäkin heidän perusteitaan ja lisäksi kiinnostusta herättää myös tuo heidän kyselytytkimuksensa.
Kenelle se on tehty ja tarkat tiedot kyselyn pohjaksi esitetyille asioille, joiden avulla on saatu tuo tulos tutkimuksesta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 20.01.2021 14:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ramiwolfilta jälleen asiaa! Kiitän tiedoista mitä parhaimmin.
Baijeriin tulee susia Tsekinmaalta ja Puolan/Slovakian kautta ja Tatralla niitä riittää. Sataan vuoteen ei susia ollut Baijerissa. Nyt on.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12154

LähetäLähetetty: 20.01.2021 15:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ramiwolf kirjoitti:
Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton ohjeet KIELTÄVÄT automaattiset kiellot
Tää ois nyt hyvä juttu, jos vaan vielä löytyisi joku hyvä lähde tai linkki IUCN:n omille sivuille tästä.
Kivi ja kumppanit kutenkin aloitteessa ja etenkin siitä käydyssä keskustelussa vahvasti nojaa IUCN:n paneelien auktoriteettiin ja asiantuntemukseen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11227
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 20.01.2021 15:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cd08cd78-5ec9-4aae-b598-c5dcee473119
Viherutopia liihottelee vaihteeksi omissa korkeuksissaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2107
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 20.01.2021 20:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuosta kansalaislakialoitteesta vielä.

BirdLife kandalaisaloite: Uhanalaisten lajien metsästys kiellettävä.

Suuri osa metsästettävistä lajeista on uhanalaisia ?

Suomessa TAI KANSAINVÄLISESTI uhanalaisiksi luokiteltuja lajeja (lintuja) on Suomessa 13 kpl.

Haapana, metsähanhi, jouhisorsa, heinätavi, tukkasotka, punasotka, alli, haahka, tukkakoskelo, pyy, riekko, kiiruna, nokikana.

Näistä ? 47 % on luokiteltu SUOMESSA uhanalaisiksi ja 65 %? uhanalaisiksi tai silmällä pidettäviksi !??

Eli suurin osa (53%) näistä UHANALAISISTA lajeista on siis MUUALLA kuin Suomessa uhanalaisia lajeja eli taas on tätä suomalaista suojeluku..s..etusta liikkeellä ja julkisuuteen syötettynä, siis kuten normaalisti muulloinkin.

Ja eihän SILMÄLLÄ PIDETTÄVÄ laji ole mikään uhanalainen laji eli tässäkin taas saadaan kaikki näyttämään suojelijoiden näkulmasta dramaattisemmalta kuin asia on todellisuudessa, vihreää ku.s.e.tusta tyypillisimmillään.

Väitän täysin aiheellisesti, että härskit luonnonsuojelijat saavat agressiivisella ja systemaattisella valehtelulla ja asioiden vääristelyllä paljon enemmän aikaiseksi metsästyksen vaikeuttamiseksi kyseenalaisin keinoin kuin meidän oikeamieliset, mutta liian nössöt ja passiiviset riistavirkamiehet, jotka uskovat tai tietävät olevansa oikeassa, mutta kun se ei vain riitä tai toimi tässä "uskonsodassa", jossa on kyse uusiutuvien luonnonvarojen kestävästä käytöstä.
Johon suojelijoilla on täysin omat tulkintansa ja toteuttamistapansa päämääriin päästäkseen.

Väitän perustellusti, että Suomessa jos verrataan suojelijoiden ja metsästäjien kohtelua päätöksenteossa ja toteutuksessa, niin suojelijat saavat perusteetonta etua monin eri tavoin.

Esimerkiksi nyt tässä kohdin, kun jonkun lajin status laskee esim. Elinvoimaisesta silmällä pidettäväksi, vaarantuneeksi tai uhanalaiseksi niin suojelijat alkavat pitämään kovaa meteliä ja vaativat lajin metsästyksen kieltämistä tai rauhoittamista.

Mutta jos jonkin lajin kanta nouseekin suuremmaksi kuin aiemmin on ollut ja Elinvoimaiseksi, niin suojelijat rupeavat KEKSIMÄÄN heti perusteita, että tätä tai tuota lajia voi mitenkään alkaa metsästämään tai pyytämään.
Otetaan nyt esimerkeiksi vaikkapa valkoposkihanhi tai merimetso.

Tässä on kyse täysin härskistä Perustuslai 6 pykälän mukaisesta Yhdenvertaisen kohtelun toteuttamisesta vesittämisestä, jota voi hyvällä syyllä sanoa metsästäjien syrjinnäksi ilman ASIANMUKAISIA perusteita, kun eläinlajien kantojen muutosten suhteen HALUTTAISIINKIN toteuttaa Suomessa vain suojelijoiden vaatimusten mukaisia toimintamalleja, jolla pyritään estämään Elinvoimaisten ja uusien lajien saamiseksi metsästyksen tai pyynnin mukaisiksi lajeiksi, vaikka siihen olisi täysin hyväksyttävät perusteet.

Tähän seikkaan meidän riistaviranomaisten pitäisi tarttua ponnekkaasti ja ajaa tällaista toimintatapaa vahvasti eteenpäin ja rummuttaa sitä julkisuudessa yhtä tehokkaasti kuin suojelupuoli.

Sama käytäntö pitää ottaa käyttöön mietittäessä ja pyrittäessä uudistamaan lainsäädäntöä koko ajan nykyistä huomattavasti ripeämmin, jotta metsästyskulttuuriamme voidaan kehittää vastaamaan paremmin nykyajan haasteisiin.
Jos metsästyslakiin tai asetukseen on tarve tehdä muutoksia, niin kova lobbaus päälle ja laitetaan homma toimimaan ja lopetaan nysväily, ei ne suojelijatkaan mitään häpeile tai anteeksi pyydä.
Ne tekee kaiken voitavan maaliin pääsemiseksi, sama asenne kehiin eräväellekin, niin päässään jossain vaiheessa takamatkalta ehkä rinnallekin ja ohikin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9371

LähetäLähetetty: 20.01.2021 20:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei nyt varsin kusetusta, mutta miksiköhän viheriöt & ES-aktiivit ovat hiljaa moisesta olleet:

"Poliisi tutkii poikkeuksellisen laajaa eläinsuojelurikosta Pohjanmaalla. Keski-ikäisen miehen epäillään teurastaneen neljän vuoden aikana mahdollisesti jopa 1 300 lammasta tainnuttamatta."

"Samankaltaisia tapauksia on ilmennyt aiemminkin, mutta nyt tutkinnassa oleva kokonaisuus on poikkeuksellisen laaja."

https://yle.fi/uutiset/3-11742735

Ihme että YLE edes uutisoi! Shocked

Olisikohan syy hiljaa olemiseen lainaus myös samaisesta artikkelista:

"Osa muslimeista suosii kuitenkin perinteistä halal-menetelmää, jossa eläimen kaulavaltimot avataan sen ollessa vielä tajuissaan. Tämä menetelmä on Suomen eläinsuojelulain vastainen."? Evil or Very Mad
_________________
Lukutaidoton sukupuolineutraali sateenkaareileva metroseksuaali sinivihreä metropoli kasvispiiperö. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Projakt
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Lok 2016
Viestejä: 2054

LähetäLähetetty: 21.01.2021 09:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pekka autoilee!
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ulkoministeri-Pekka-Haavisto-torttoili-autollaan-poliisitutkinta-kohuvideosta/1157160?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sigamees
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Mar 2008
Viestejä: 11045

LähetäLähetetty: 21.01.2021 09:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Projakt kirjoitti:
Pekka autoilee!
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ulkoministeri-Pekka-Haavisto-torttoili-autollaan-poliisitutkinta-kohuvideosta/1157160?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget Laughing

Autoilusta en tiedä, mutta miksi Pekalla on oma auto, eikö noi vihreet mene yleensä taksilla?
_________________
Running target!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 21.01.2021 09:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koska taxia ei tarvii tankata, niin saatto olla löpö loppu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12154

LähetäLähetetty: 21.01.2021 10:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Projakt kirjoitti:
Pekka autoilee!
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ulkoministeri-Pekka-Haavisto-torttoili-autollaan-poliisitutkinta-kohuvideosta/1157160?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget Laughing

Liikennerikollisuus on suurelta osin piilorikollisuutta. Tarvitaan lisää valvontaa. Puolueeton valvoja pitäisi saada vänkärin paikalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 21.01.2021 10:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Missä oli heidän kimppakyyti ehdotus.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 25.01.2021 15:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://sarastuslehti.com/2020/05/10/fanaatikon-muotokuva/?fbclid=IwAR2sizx4L43vQMLTxpaov0OdruLxPxfpMQtYLkG8P36KddyyF9wEsPQSTqA
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Niskahikinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Syy 2019
Viestejä: 358
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 25.01.2021 18:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mielenkiintoinen teksti. En usko vihreiden kannattajia häiritsevän tämä fundamentalismi. Ja liikkuvia on vähän lopulta, pikemminkin nykytoimet karkottaa ihmisiä. Toivon.. tietty osa kannattaa vaan ja edustavat mainittuja arvoja. Tästä maasta noin 10% .
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 110, 111, 112  Seuraava
Sivu 33 Yht. 112

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com