OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 188, 189, 190  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.09.2021 17:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Versio ampujan leivästä eli shooter's sandwich. Tämä on siis aivan superhyvä reissueväs! Tämä versio tehty isoihin sämpylöihin. Täytteenä chilihilloketta, haudutettua hirven lapapaistisuikaleita, pannulla paahdettua sipuli-paprikasekoitusta ryyditettynä worchesterilla ja soijalla, sulatejuustoa, raastettua piparjuurta ja kannessa ohut sipaisu dijonsinappia. Sämpylöistä hattu pois, koverretaan sisus, täytteet sisään ja muutamaksi tunniksi painon alle. Tuloksena on helposti nautittava, maukas, ruokaisa ja täyttävä aivan loistava reissueväs! Suosittelen. Kyllä nimittäin maistui matkalla Savukoskelle...

Edittinä: Velipoika tuumasi että aivan järjettömän hyvää!


_________________


Viimeinen muokkaaja, fox66 pvm 15.09.2021 01:28, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Mikle
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 04 Lok 2019
Viestejä: 41

LähetäLähetetty: 13.09.2021 16:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teerivelliä jossa kuivattuja suppilovahveroita makua antamassa sekä paahdettuja kauraleipäsiä. Kahden linnun ropista ja koivista tulee pariin syöntikertaan kun suurustaa ja laittaa lopuksi kermaa. Fileet paistelin lauantaina tuoreeltaan mediumiksi, suppikovahvero soosia ja rapeat lohkoprunat uunissa raaoista perunoista.

Oli hyvvää
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 15.09.2021 01:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuva olis kiva... Laittakaahan kuvia kehiin etten oo ainut...
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
tee667
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Jou 2015
Viestejä: 729

LähetäLähetetty: 15.09.2021 08:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Foxi on nostanut ton kynnyksen kuvien laittamiseen aika korkeaksi Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 18.09.2021 23:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vuosittainen kaveritapaaminen yhden mökillä.

Alkupalaksi paahtoleipä, päällä sipaisu voita, ruohosipulituorejuustoa, pannulla paahdettua herkkutattia, sipulia, hanhen ja sorsan sydämiä sekä hanhen maksaa. Kyljessä tuoresalaatti, salaattia, sipulia, omenaa ja sitruunainen vinegretti.

Pääruoaksi halusin tarjota jo aiemmin mainitsemaani ahvenrisottoa kuullakseni kavereiden mielipiteet. Molemmat ruoat upposi kettuilematta ja ahvenrisotosta seurueen nuorin 16-vuotias poika tuumasi että tämä on taivaallista! Ihan hyvä palaute kokille.




_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14739

LähetäLähetetty: 19.09.2021 21:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven vasan maksaa mediumina, kiillotettua sipulia ja pottuja.

Ja kun pakastimeen katsoo, niin taas mennään vuosi melko vahvasti hirvilinjalla... Poroa, kaurista ja peuraa sitten välipalaksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Niskahikinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Syy 2019
Viestejä: 358
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 20.09.2021 16:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kauriin jauhelihaa pihvinä, kunnolla ruskeaksi paistettua perunaa, Parsakaalia esikeitetty ja puolikkaana paistettu pannulla, sienikastike viherpippurilla ja Brocollia. Päälle punaviini. Maun mukaan. Itse otin Espanjalaista Hombros Mencia 2019, liian voimakas, mutta sitä nyt sattui kaappiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Shawn
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2013
Viestejä: 420
Paikkakunta: PKS/Häme

LähetäLähetetty: 26.09.2021 20:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuranvasan niskasta tehtyä pataa. Tulee muuten syötyä toistekin. Sen niskan nyhertäminen leikkuuvaiheessa suht puhtaaksi jauhelihatavaraksi on melkoista vasenniplaamista, mutta hommalta välttyy kun pistää koko niskan parina pätkänä noin 7 tunniksi pataan lihaliemen, porkkanan, sellerin, lantun, sipulin ja mausteiden kanssa. Tuosta ei enää liha mureammaksi muutu.
_________________
"When you have to shoot, shoot! Don't talk!"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1286
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 26.09.2021 21:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven vasan sydäntä papupadassa. (neljää eri papua ja punaisia linssejä) vähän juureksia, sambal olek, sipuleita.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Niskahikinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Syy 2019
Viestejä: 358
Paikkakunta: Kymenlaakso

LähetäLähetetty: 26.09.2021 22:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kauriin käristystä poron tapaan ja lapin puikulaa. Ykainkertaisen hyvää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 02.10.2021 10:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko foxilla vinkkiä millaisia kastikkeita kannattais teeren täkkäluista keitellä? Joskus laitoit jonku ohjeen mikä oli hyvä, mutta on jo unohtunut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 09.10.2021 16:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Esim. jotenkin näin:
Kuumalle pannulle rangat ja koivet ja paahdetaan niihin väriä. Sekaan lohkottuja kasviksia, esim. punajuuri, nauris, porkkana, lanttu, sipuli, lisäksi valkosipuli, pippuri, tuore timjami ja laakerinlehti. Lisätään nestettä niin että kasvikset peittyvät ja sekaan yksi kanaliemikuutio. Keitellään kasaan ja siivilöidään. Suurustetaan hieman maizenalla, lisätään voinokare ja tarkistetaan maku. Punajuurella saa myös mukavasti väriä soosiin.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 09.10.2021 16:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvikäristyspäivä...


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1840
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.10.2021 10:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuraa palvaamosta... Razz


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 10.10.2021 11:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 kirjoitti:
Esim. jotenkin näin:
Kuumalle pannulle rangat ja koivet ja paahdetaan niihin väriä. Sekaan lohkottuja kasviksia, esim. punajuuri, nauris, porkkana, lanttu, sipuli, lisäksi valkosipuli, pippuri, tuore timjami ja laakerinlehti. Lisätään nestettä niin että kasvikset peittyvät ja sekaan yksi kanaliemikuutio. Keitellään kasaan ja siivilöidään. Suurustetaan hieman maizenalla, lisätään voinokare ja tarkistetaan maku. Punajuurella saa myös mukavasti väriä soosiin.


Kiitoksia. Tämän tyylinen se taisi olla jonka unohdin. Täytyy tehdä isompi satsi. Jos pakkaseen tekee niin kannattaako tuo voi jättää pois ja tehdä loppuun vasta kun tarvii?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 188, 189, 190  Seuraava
Sivu 173 Yht. 190

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com