OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Peurasalami/metwurstin ja nyt myös lämminsavuwustin tekoa!!!
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1261
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 18.11.2021 19:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kunnioitan maistuis varmaan mullekin.
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 14796
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 18.11.2021 22:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos!

Ei tuo homma niin ihmeellistä ole, toki vaatii vähän laitteistoa isompi satsi mutta pienemmät tekee kyllä vähemmilläkin... Ja sitten tulee se vastaan että äkkiä on syötykin pieni määrä....

Siinämielessä salami/metwursti on helppoja kun ei tarvitse emulsiota vaivata vaan sekoitus riittää. Italiassa eivät edes silavaa jauha vaan pistävät kuutioina, hyvin näkee leikkauspinnasta.

Savustus antaa edellisen satsin perusteella kyllä tosivahvan antibakteerisen suojan hometta vastaan kun ne muutamat pötköt oli kellarissa...

Vähän tullut siihen tulokseen että peura sopii tuohon erinomaisesti, säilyi vakuumissa jääkaapissa ainakin vuoden aivan hyvänä.

Riistan jatkojalostus on kyllä mukavaa, purkkihommat ja monet muut makkarat vielä kokeilematta.... Tietää mitä syö.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 14796
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 20.11.2021 21:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taitaa 5 kierros olla savua nyt menossa, rupeaa näyttämään jo hyvälle ja tontilla leijuu kuutamossa savun ja metukan aromit...
Huomenna vielä pari kierrosta ja maanantaina kuivamaan.


_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com