Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
zeke Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Kes 2008 Viestejä: 817
|
Lähetetty: 18.03.2023 22:36 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenjauhelihapizzaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peltsu Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 7295
|
Lähetetty: 18.03.2023 22:56 Viestin aihe: |
|
|
Veivasin perunamuussin, runsaalla sipulilla ja voilla sekä lantrasin maidolla.
Kastike maizenasta koska gluteeniton vaatimus.
Sitten pätkä hirven ulkofilettä ohkasiksi pihveiksi, paistoa sen verran että uskalsi tarjota muillekin. Suolaa ja sellaista vihreää lehtimurskaa, en tiä mitä on, mausteeksi. Vielä puolukkahilloa lautasen reunalle. Kaupaksi kävi ja aikaa meni alle tunti koko sotkuun. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Havumetsä Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Syy 2012 Viestejä: 1124 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 19.03.2023 08:47 Viestin aihe: |
|
|
Paneroidut, uppopaistetut teeripalat omena-mustaherukkahyytelö-kermakastissa, maustevoita, mäiskypottuja ja karpalohyytelöä
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1860 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 22.03.2023 19:42 Viestin aihe: |
|
|
Loput hirviragusta työpäivän lounaaksi tagliatellepastan ja salaatin kera, erinomaisen hyvää!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1860 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 26.03.2023 19:02 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristys, ai että...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 381
|
Lähetetty: 26.03.2023 21:10 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkokäristystä, perunamuusi, paahdettuja juureksia yms. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peltsu Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 7295
|
Lähetetty: 26.03.2023 22:50 Viestin aihe: |
|
|
Avantotuoreita muikkuja. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17134 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 27.03.2023 04:33 Viestin aihe: |
|
|
Peltsu kirjoitti: | Avantotuoreita muikkuja. |
Kateellinen. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1860 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 09.04.2023 18:48 Viestin aihe: |
|
|
Eipäs ollut pöllömpi tämäkään hirvikäristys...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sigamees Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2008 Viestejä: 11293
|
Lähetetty: 09.04.2023 18:52 Viestin aihe: |
|
|
Pilkkiahvenia _________________ Running target! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 381
|
Lähetetty: 09.04.2023 19:24 Viestin aihe: |
|
|
Peuran Osso Buccoa ja vihreää parsaa parmesaanilla kuorrutettuna. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1860 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 03.05.2023 09:41 Viestin aihe: |
|
|
Wappuna bbq-grillattuna hirven ribsejä, hirven flank steak ja pieni fileen pätkä ruskistetulla yrttivoilla. Uuniperunaa ja grillikasviksia. Itse tehty cole-salaatti, perunoille palvipeuratäyte. Täytteessä creme fraiche, palvipeura, suolakurkku, kevätsipuli, persilja, sitruuna, piparjuuri, suola, pippuri, dijon sinappi. Poika tuumasi että järkyttävän hyvää perunaa tuolla täytteellä.
Aina ei voi kuitenkaan onnistua 100%. Ribsit jäi hieman ikävän sitkeiksi. Meillä oli leikattavana vasa ja aikuinen, tilasin leikkaajilta vasan ribsejä. Nuo oli kuitenkin niin suuria että luulen niiden olevan aikuisesta eläimestä.
Eilen otin noita ribsejä, leikkasin lihan pieniksi paloiksi, lisäksi lohkottua sipulia ja kevätsipulia. Pannulla paahto ja ripaus bbq-soosia. Ai peeveli että tuli muuten hitoksen hyvää noiden uuniperunoiden kera.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Havumetsä Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Syy 2012 Viestejä: 1124 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 13.05.2023 07:53 Viestin aihe: |
|
|
Pitaperjantaihan se eilen, Pulled teeri täytteellä
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
CrB Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Lok 2005 Viestejä: 1887
|
Lähetetty: 31.08.2023 17:51 Viestin aihe: |
|
|
Hirven kinttulihaa joka usein käytetään jauhelihana, minulla etupäässä käristykseen, mureutettuna karpalosurvoksen happoisuudessa ja 9 tunnin ''paisto''aika vesihauteisessa paistoastiassa mausteliemessä. Kiviuunin alkulämpö 160 ja lopussa 120. Rungoksi keitetyt perunat ja runsas liraus paistoliemestä valmistettua punaviinikastiketta, Aussi Camden Park viini.
Tomaatti-pikkelöity punasipulisalaatti kylkeen.
Cantharellus Cibarius-antipasto jäi tällä kertaa annoksesta, sitä jo useampi sangollinen mässäilty. _________________ Liikettä niveliin |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17134 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 31.08.2023 18:15 Viestin aihe: |
|
|
Muuripadassa tein rosvopaistia kassleri/hirvipaisti 1.5kg per pala, lohkopottuja, hölskykurkkuja omista kurkuista ja päälle muurinpohjaletut mustikkahillolla....
Loppulihoista pellillinen pizzaa, omaa tomaattia, sipulia, mozzarellaa....
Joo oli siinä se hirvi riistaa _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|