Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 05.07.2020 11:58 Viestin aihe: |
|
|
wildmind kirjoitti: | Homma elää taidampas leikata tuuman paksuiksi pihveiksi, nuijia ja kuivamaustaa..
Simppeliä ja voi tehdä noita vertailuja. Tikkulihat kuivamaustettuna ei välttämättä ole se paras idea.. : |
Ei muuta ku namittelee.
Onko ollu uutisia idästä, vai onko se korona jäässä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildmind Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1550 Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka
|
Lähetetty: 05.07.2020 13:25 Viestin aihe: |
|
|
vekev kirjoitti: | wildmind kirjoitti: | Homma elää taidampas leikata tuuman paksuiksi pihveiksi, nuijia ja kuivamaustaa..
Simppeliä ja voi tehdä noita vertailuja. Tikkulihat kuivamaustettuna ei välttämättä ole se paras idea.. : |
Ei muuta ku namittelee.
Onko ollu uutisia idästä, vai onko se korona jäässä. |
Jäissä toistaiseksi, mutta yritetään uudestaan kunhan rajat aukeaa _________________ Usu peritus hariolo veracior |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildmind Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1550 Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka
|
Lähetetty: 06.07.2020 14:41 Viestin aihe: |
|
|
Molemmat mausteseokset joita tein ovat ihan ok.. Olipas paprikaa tai ei..
Aika tujua tavaraa, saa maltilla käyttää.. Jos varsinaisen maustekaarnaa tekevän RUB mausteen haluaa pitää laittaa chilejä ja pippureita vähemmän.. Mutta maltilliseen maustamiseen oikein hyvät seokset.. _________________ Usu peritus hariolo veracior |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VeeMu Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Syy 2016 Viestejä: 178 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 07.06.2021 00:30 Viestin aihe: |
|
|
Pakastimessa oottelis peuran kylki ja siittä haluttais tehä ribssejä.
Kannattaako tuota kypsentää ensin uunissa/keittämällä/sousvide vai paiskaanko suoraan grilliin? Entäpä mitä muuta lyyään pinttaan ko suolaa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 07.06.2021 12:59 Viestin aihe: |
|
|
Muistelisin, että joskus tein ”slow cookerissa” keittämällä ensin peuran vasan ribsejä ja ainakin noin meni liian pehmeiksi.
Uunittamalla olen laittanut muutamankin kerran (ei ole ollut grillausmahdollisuutta) ja joskus uuni+grilli. Itse en hevin lähde tuohon keittolinjalle enää.
Ainakin omaan makuun on sopinut yllättävänkin hyvin joku ihan perus Pirkan grillikastike, jolla olen peuran ribsejä sivellyt. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 13.03.2023 17:01 Viestin aihe: |
|
|
Tänä vuonna grillin syyshuollon ja keväisen grillikauden avajaisten väli jäi todella lyhyeksi, vain tuntien mittaiseksi
Jännitys tiivistyy
Aika karmealtahan se grilli näytti, kun oli syksyllä suoraan ajosta tungettu räystäsvuotoon. Ei muutakun harja ja krapa heilumaan, tulikuumaksi ja tuubisilavaa pintaan
Ribseillä varovainen grillikauden avaus.
Näitä poppiksen Rupi-marinadeja on erimoisia. Omasta mielestäni ihan ok, varsinkin kun ostaa pari erimoista ja ei semmoista kilon tjsp säkkiä samaa plaatua, kokemusta on että maku tulee korvistakin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 25.05.2024 07:10 Viestin aihe: |
|
|
Yleensä aina tullut ostettua läskiä grillaushommiin. Pikku hiljaa jos koittaisi ajaa tuota riistan grillaustakin repertuaariin.
Ihan syötävää on hirvikin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|