OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Pienaseiden vastaista toimintaa tarvitaan (E Suominen SDP)?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jorge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 1628
Paikkakunta: Rehuvaara

LähetäLähetetty: 02.11.2006 19:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuomioja, samoin kuin halonen edustavat demareissa ns. vasentalaitaa. Käytännössä he ovat demareita vain siksi että isossa puoleessa he ovat päässeet paremmin esille valtakunnan politiikkaan kuin jos olisivat liittyneet kommunistien organisaatioon. Aatemaailmaltaan molemmat ovat aina olleet täysiä kommunisteja.

Tuomioja oli parikymmentä vuotta sivuraiteilla puolueessaan, johtuen siitä että hän kusetti syyttömät puoluetoverinsa ns. Zavidvo-jutussa 1970-luvulla. Oikea syyllinen tuossa tapauksessa oli Tuomioja, joka toimitti Kekkosen ja NL:n johdon salaiset neuvottelut ruotsalaisille lehdille julkaistavaksi. Maanpetoksesta tuomittiin aikoinaan Jyränki ja Linnamo.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Zavidovo-vuoto Välittömästi kun ko. rikos vanhentui (törkeä maanpetos vanhenee muistaaksen 20 vuodessa) ilmaantui Tuomioja kehuskelemaan että hän oli jutun takana. Asian todellinen laita oli demareiden puolejohdon tiedossa koko ajan.

Inhottava oli teko, mutta niin on tekijäkin. Monissa piireissä Tuomiojaa kutsutaan edelleenkin lempinimellä "liukas-erkki".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mili
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hei 2006
Viestejä: 593

LähetäLähetetty: 02.11.2006 22:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

E_h_e:lle tiedoksi:

Olen toki jonkun verran perehtynyt aiheeseen oman kotikirjastoni avulla (yli 4000 nidettä politiikkaa ja sotahistoriaa koskevaa kirjallisuutta).

Se, että Erkki Tuomioja menetti liberaalin isänsä ollessaan vasta pikkupoika, oli hänen henkilökohtaisen poliittisen kehityksensä kannalta valitettavaa. Hänen äitinsä ja äidin äitinsä vaikuttivat hänen poliittiseen kehitykseensä siinä määrin, että kaikki hänen liberaalin isänsä hyvät ajatukset oli varsin tehokkaasti eliminoitu.

Mitä tulee SDP:n toimintaan, niin SDP:n todelliset Suomen kannalta myönteiset henkilöt olivat (siis minun mielestäni) ministeri Väinö Tanner ja esim. maaherra Kaarlo Pitsinki. Nämä henkilöt tuomitsi SDP tehokkaasti kaikesta paitsioon koska kumpikaan ei ollut "neuvosto-myötämielinen".

Puolueena SDP:stä löytyy edelleen myös Eduskunnasta suoraselkäisiä henkilöitä kuten kansanedustaja Tero Rönni. Hän suhtautuu myönteisesti yksityiseen aseenomistukseen ja metsästykseen. Valitettavasti tällaisia kansanedustajia on SDP:n riveissä hyvin vähän.

Persian shaahin vastaiset mielenosoitukset aikanaan olivat tulikoe Suomen Poliisille, joka ei kunnialla selvinnyt turvatehtävistään, sekä myös selkeä näyttö Neuvostoliiton voimasta vaikuttaa suomalaisiin nuoriin, kuten esim. Erkki Tuomiojaan.

Olen henkilökohtaisesti kiinnostunut niistä henkilöistä jotka vastustavat suomalaisten laillisia perusoikeuksia jotka on kirjattu jo 1251 lainsäädäntöön eli oikeus metsästää syötävää riistaa. Tämän oikeuden haluaa Erkki Tuomioja viedä Suomen kansalaisilta kiletämällä laillisissa käyttötarkoituksissa ampuma-aseiden hallussapidon.

En ole NRA:n tiedottaja. Kyseessä on yksinomaan henkilökohtainen mielipiteeni. Se, että kannatan NRA:n periaatteita on taas aivan toinen asia. Mitä tulee henkilökohtaiseen loanheitoon, tunnut itse olevan siinä varsin aktiivinen...vai osuiko liian arkaan paikkaan Embarassed

Suosittelen henkilökohtaisesti tutustumaan Policy lehden artikkeliin Demokratian Itsepuolustus. Artikkelissa on af Hällströmin (UM) haastattelu, mistä selviää selkeästi, että Tuomiojan ATT sopimus tarkoittaa myös metsästysaseita Idea
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mart
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Tam 2005
Viestejä: 887

LähetäLähetetty: 03.11.2006 17:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mili kirjoitti:

Mitä tulee SDP:n toimintaan, niin SDP:n todelliset Suomen kannalta myönteiset henkilöt olivat (siis minun mielestäni) ministeri Väinö Tanner ja esim. maaherra Kaarlo Pitsinki. Nämä henkilöt tuomitsi SDP tehokkaasti kaikesta paitsioon koska kumpikaan ei ollut "neuvosto-myötämielinen".


Razz Poliittisesta kirjastostasi löytynee myös sodanjälkeistä aikaa koskevaa kirjallisuutta. Lähes kaikki em. vuosikymmenten tutkijat jakavat näkemyksen, että SDP:tä pidettiin maalaisliiton (Kekkos-puolue) ja SKDL:n toimesta paitsiossa poliittisen elämän keskiöstä, koska SDP:tä pidettiin neuvostovastaisena. Toisin kuin esim. nykykepulaisten edeltäjä maalaisliittolaisia.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jorge
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 1628
Paikkakunta: Rehuvaara

LähetäLähetetty: 03.11.2006 21:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mart, olet aivan oikeassa. SDP kävi kovaa kilpailua vasemmistolaisten äänistä SKP/SKDL:n kanssa. Jälkimmäistä porukkaa Neuvostoliitto tuki avoimesti ja samalla, tottakai, näki omalta kannaltaan SDP:n vastustajanaan. Kekkosen noustua valtaan hän sai tietyn luottamuksen Neuvostoliiton puolelta ja käytännössä hän, maalaisliitto puolueena sekä SKP/SKDL olivat tietyllä tavalla Neuvostoliiton "hyväksymiä" vallanpitäjiä Suomessa. Tottakai he käyttivät tätä ulkopoliittista tilannetta hyväkseen myös sisäpolitiikassa, hallituksen kokoonpanoissa jne. "Neuvostovastaisilla" poliitikoilla/puolueilla ei ollut käytännössä mahdollisuutta päästä merkittäviin asemiin Suomen sisäpolitiikassa.

Tilanne alkoi muuttua 60-luvulle tultaessa. Eräät demarit saivat "armon" Neuvostoliiton taholta ja pikku hiljaa SDP:lle aukeni tie hallitukseen asti. Siinä vaiheessa, 1960-luvun puolivälissä demareiden uudet nuorisopoliitikot ryhtyivät tosissaan kilpailemaan Neuvostoliittolaisten suosiosta. Monin tavoin näytettiin julkisesti sekä kulissien takana, kuinka oikeaoppisia sosialisteja he ovatkaan. Erityisesti kyseiset demarinuoret mieltyivät ja ihannoivat DDR:ssä toteutettua sosialismia. Aktiivinen toiminta Neuvostoliiton johtamassa rauhanliitossa oli demarinuorille myös mieluisa tapa osoittaa Moskovan suuntaan ystävyyttä ja yhteistyökykyä.

Ja keitä olivatkaat, nämä 1960-1970-luvun nuoret sosialistiset kotkat?

Ettei olisi liian helppoa niin laitetaan vain lempinimiä esille, "Liukas-erkki", "kulosen harppa", ddr-"pekka" lipponen nyt ainakin etunenässä. Se on varmaa että joka ainoalle löytyy oma peitenimikoodi DDR:n arkistosta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13025

LähetäLähetetty: 04.11.2006 00:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Näinhän kuviteltiin että kävisi kun viinaveroa laskettiin. Nyt on kuitenkin jo ihan tilastojen valossa selvää, että kulutus ja haitat on kasvanut liian paljon.


Nythän on niin että EUssa on sisämarkkina-alue täysin tullivapaa ja Suomi on saanut vain ylimenokauden oikeuksia rajoittaa esim. Virontuontia. Erivapaudet loppuvat.

Fakta on että ennemmin tai myöhemmin Suomeen saa tuoda vaikka rekkalasteittain viinaa ilman tullin kiusaamista omaan käyttöön TAI myyntiin. Jos Suomessa korotetaan alkoholiveroja niin se vie takaisin alkulähteelle eli virolaisia pirtukontteja alkaa tulla taas maahan ihan urakalla. Nythän niitä ei ole pariin vuoteen juuri näkynyt. Oma tuonti kasvaa myös kolminkertaiseksi heti jos se alkaa laskennallisesti kannattaa. Suomi ei UEssa saa rakentaa mitään uusia viinan tullimuureja vaikka miten haluaisi.

Suomen valtio ei voi kansan viinahaluille mitään eikä voi estää alkoholin tuontia laillisesti. -> Vaihtoehdot ovat että joko Altia eli valtio myy sen viinan tai sitten virolaiset. Altian myymästä viinasta jää rahat Suomeen. Virolaisten myymästä menee rahat ulkomaille. -> Valtio alkoholipusherina on pienempi paha ja ainakin aineen laatu on kunnossa.

Jos verot nousee niin itätuonti kasvaa vanhoihin mittoihin. Siksihän veroa laskettiin että itätuonti ei räjähtäisi. Ei räjähtänyt kun veroja laskettiin. Jokainen voi aivan itse miettiä mitä käy jos verot nostetaan vanhalle tasolle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13025

LähetäLähetetty: 04.11.2006 00:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei Tuomioja varmaan Poliisia ihannoi. Poliisihan joutuu noudattamaan lakia ja antamaan kaikenlaisia oikeuksia epäillyille. Vahvaa valtiota hän sen sijaan pitää arvossa. Heikko valtiohan ei pysty määräämään mitä kansa saa ja mitä se ei saa tehdä.

Vahvaa valtiota taas ei voi olla jos kansa voi halutessaan laittaa johdon ja koneiston vaihtoon. Tähän vaihtoon auttaa jossain määrin omat aseet mutta erityisesti niiden käyttötaito. Suppea ammattiarmeija on Tuomiojan haave. Palkkaa nauttiva sotilas helpomin tekee mitä käsketään kuin reserviläinen joka on aika huono työkalu esim. toisinajattelijoiden kurissapitoon koska voi olla itsekin "väärää mieltä".

Tuomioja haluaa poistaa varusmiespalveluksen koska puolustuskyvytön massa on helpompi hallittava kuin puolustuskykyinen ts. voimankäyttöä osaava kansa. Lisäksi ammattisotilaita on kivempi lähettää minne tahansa Angolaan "tuomaan rauhaa" koska jos nyt joku tulee sinkkiarkussa takaisin niin sehän on vain ammatinvalintaongelma. (Vrt. Libanonissa tapettu suomalainen ammattisotilas YK:n tarkkailijana ja Afganistanissa omien ampuma mutta henkiin jäänyt ressu. Jälkimmäistä spekuloidaan vielä pitkään julkisuudessa. Ensimmäinen tapahtuma on jo vaiettu lopullisesti.) Ressujen lähettely ulkomaille on poliittisesti riskialttiimpaa.

Huomattakoon että metodit ovat yleispäteviä ja myös Bush Jr. ja Britannia ovat ne hyväksi havainneet NL:n ja Venäjän lisäksi.

PS Eiköhän PV:llä ole edelleen erittäin hyvät yhteydet 100% ohi valtiojohdon Suomen kannalta ystävälliseksi katsotuille ilmansuunnille riippumatta siitä mitä ylin johto on asioista ja ilmansuunnista mieltä. Voimme lukea näistä kontakteista noin 20-30 vuoden päästä asianosaisten muistelmista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 04.11.2006 01:24    Viestin aihe: Re: Pienaseiden vastaista toimintaa tarvitaan (E Suominen SD Vastaa lainaamalla viestiä

Kettu kirjoitti:
Tämän pikkustalinin p askajuttuja luettuani en koskisi demaripuolueeseen kilometrin pitkällä kepilläkään. Kaiken maailman asiantuntemattomat hölmöt kopioivat oppi-isiensä mielipiteitä tajuamatta itse substanssista yhtään mitään Evil or Very Mad


Eivät ne vaihtoehdotkaan erityisen hyviä ole mutta mieluummin valitsee edes itse omalta pieneltä osaltaan myrkkynsä kuin antaa saman kansan, joka toimitti haloskan siihen linnaan joka on väärällä puolella skatan siltaa, valita se.

Suomalaisten poliitikkojen luja usko kieltoihin ja keskusjohtoisuuteen alkaa saada todella sairaita piirteitä. Olen tämän jo varmasti kertaalleen vuosien mittaan sanonut, mutta olen siinä määrin liberaali että mielestäni ihmisillä täytyy olla mahdollisuus tehdä omat virheensä, ja niin konservatiivi että niistä virheistä täytyy joutua maksamaan. Punaviheraate edustaa tämän periaatteen absoluuttista, polaarista vastakohtaa.

[Ratkaisu]
Faijan nuoruusaikoihin punikkeja sai vielä teloittaa tarvittaessa; "Pillerit Saksan ne oli parhaita / Vaikka maistajat sanoi ne on karvaita", eikä parempaa lääkettä punatautiin ole vielä keksitty... Twisted Evil
[/Ratkaisu]
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
eero
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 4379
Paikkakunta: päijät-häme

LähetäLähetetty: 04.11.2006 20:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

aina työ jaksatte kirjotella noita vanhoja höpinöitä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Njord



Liittynyt: 05 Mar 2006
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: 17.11.2006 23:14    Viestin aihe: Tiedän ketä en äänestä! Vastaa lainaamalla viestiä

Kävin kyseisen herra Suomisen blog sivulla ja pienase keskustelua koskeva blogi on nyt lukittu herra Suomisen tahosta ja kaikki viestit pitää ensin hänen esilukea ja hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan (Pravda?)...

Olen itse Turkulainen aseharrastaja ja aion kertoa kaikille ystävilleni, tutuille, työkavereille ja kaikille jotka haluavat kuunnella etteivät he missään nimessa äänestaisi kyseistä yksilönvapautta rajoittavaa tahoa edustavaa henkilöä!

Vaikka en henkilökohtaisesti pidä Ilkka Kanervan politikoinnista niin äänestän häntä sen johdosta, että hän sentään tuki ja vaikutti osaltaan siihen, että Turun Marttiin saatiin lupa kaupalliselle sisäampuradalle jossa voi tulevaisuudessa ampua jopa kivääreillä 75m radalla. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Paha Kani
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 122

LähetäLähetetty: 18.11.2006 11:22    Viestin aihe: Re: Tiedän ketä en äänestä! Vastaa lainaamalla viestiä

Njord kirjoitti:
Kävin kyseisen herra Suomisen blog sivulla ja pienase keskustelua koskeva blogi on nyt lukittu herra Suomisen tahosta ja kaikki viestit pitää ensin hänen esilukea ja hyväksyä ennenkuin ne julkaistaan (Pravda?)...


No toveri Suomisen puolesta on sen verran sanottava, että tuo kommenttien hyväksyminen tuli voimaan vasta sen jälkeen, kun sinne kirjoiteltiin ihan pelkkää pa$kaa, puolin ja toisin. Keskustelu ei siitä ainakaan paremmaksi muutu, että sallitaan kommentit "mee sä kommari Neuvostoliittoon" tai "vain murhanhimoiset natsit haluavat aseita". Toi ihan sama hyväksymissysteemi on mulla käytössä omalla blogilla.

Yllämainittu ei silti poista sitä tosiasiaa, että Suomisenkin tulisi pitää nakkisormensa erossa asioista, joita ei ymmärrä.
_________________
Blog.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 21.11.2006 14:24    Viestin aihe: Re: Tiedän ketä en äänestä! Vastaa lainaamalla viestiä

Paha Kani kirjoitti:
No toveri Suomisen puolesta on sen verran sanottava, että tuo kommenttien hyväksyminen tuli voimaan vasta sen jälkeen, kun sinne kirjoiteltiin ihan pelkkää pa$kaa, puolin ja toisin.


My ass. Kommenttien virallisen poliittisen linjan vaatimus rätkähti voimaan heti kun Suomiskan paatosta alettiin ampumaan alas rationaalisesti, minkä sensurointiin häiriköintitekosyy kelpasi näemmä hyvin.

Onko edes olemassa parempaa häiriköintiä kuin laulaa Suomisen kaltaisen ur-ignoramuksen paatos asiapohjalta argumentoiden suohon? Been there, done that, got censored. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
66SM
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 02 Syy 2006
Viestejä: 102

LähetäLähetetty: 29.11.2006 03:13    Viestin aihe: Re: Pienaseiden vastaista toimintaa tarvitaan (E Suominen SD Vastaa lainaamalla viestiä

Isä Aurinkoonen kirjoitti:
hq kirjoitti:

Jotenkin haiskahtaa tyypilliselle pikkustalinismille, toivotaan ettei ainakaan tuo risupartapatsaan entinen puutönkkä nouse arkadianmäelle, demarit ovat ruuvanneet tätä maata ihan riittävän v!%uilleen jo ilmankin tähän mennessä ja tuon jätkän CV kirjoitetun sanan sensuroinnista ei lupaa hyvää tulevaisuudessa.


Kuitenkin maalle on valittu demari pressa ja demarit suurin puolue...voisiko tosiaan olla niin notta kansa saa sellaset päättäjät kun se haluaa. Rolling Eyes Confused
erkki tuomioja omilla nettisivuillaan puhuu muuten samasta asiasta kun tämä "pikkustalin".


USA'ssa NRA kertoo mitä poliitikot ovat luvanneet aseista ja kertovat miten he äänestäjien edustajina toimivat. Olisi Suomessakin tervetullutta tietää äänestäessään mitä todellisuudessa saa. Jo lupienomistajien määrä on sellainen että pystyy äänestyskäyttäytymisellään viemään läpi sen mitä haluaa, kysymys on oikeasta informaatiosta, jota ei ainakaan nykylehdistöstä saa.
Kun etsitään eroa kommunismin ja sosialismin välillä, niin ideologisella tasolla ero on siinä että kommunismi pyrkii vallankumouksella ja sosialismi kerran saavutetulla enemmistöllä toteuttamaan proletariaatin diktatuurin. Käytäntö ei kuitenkaan ole näin musta/valkoinen vaan siinä esiintyy kaikki harmaasävyt.
Me olemme ikäänkuin Karybdiksen ja Scyllan välissä. Kekkosen toteamus asiasta kertoo siitä että hän tiesi mistä puhui sanoessaan "Älkää aina puhuko uhkasta idästä, meitä uhkaa paljon suurempi vaara lännestä"
Se miksi meillä on demari pressa, siitä saa kiittää kahta seikkaa.
Lehdistö ei kertonut mitään hänen negatiivisista puolistaan, pyrki ainoastaan antamaan hyvän kuvan hänestä.
Ns naiskortilla pelaaminen. Suuri osa naisista äänesti häntä koska hän oli nainen. Substanssista viis.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 29.11.2006 16:59    Viestin aihe: Re: Pienaseiden vastaista toimintaa tarvitaan (E Suominen SD Vastaa lainaamalla viestiä

66SM kirjoitti:
Lehdistö ei kertonut mitään hänen negatiivisista puolistaan, pyrki ainoastaan antamaan hyvän kuvan hänestä.
Ns naiskortilla pelaaminen. Suuri osa naisista äänesti häntä koska hän oli nainen. Substanssista viis.


Hesari siis, lehti jota on pakko lukea runsaan suolan kanssa. Erkko lienee maailman ensimmäinen oligarkki, kieli punikkien kannikoiden väliin niin kassakone kilahtaa kummasti; konstit on monet.

Haloska ja naiskortti, seuraavaksi varmaan fab5 ja mieskortit. Rolling Eyes

Sori sarkasmista, arvostus tämän maan poliittista johtoa kohtaan on aika pohjalukemissa ja ellei ajan hengelle syötetä reilusti raikastinta se ei siitä tule nousemaankaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2819

LähetäLähetetty: 05.12.2006 19:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siis täh...!

Eikö Suomisen plogi olekaan huumoria?!?! Shocked

Luulin, että se on virtuaalinen jatko-osa TKDN:lle? Eikö Tom Petäjä olekaan Esa Suominen?!?!?

Olen nöyryytetty. Shocked Nauroin turhaan. Shocked Kaikki nauravat minulle.Shocked Koiranikin häpeää minua. Shocked

http://www.imdb.com/title/tt0619028/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TAK85
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Huh 2006
Viestejä: 11353

LähetäLähetetty: 05.02.2007 16:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei kai nyt koira sentään. Uskollinen ystävä. Katsoo vaan kostein silmin. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
Sivu 3 Yht. 4

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com