OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Lääkärin tekemiin virheisiin kuolee joka vuosi 400
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 18.01.2007 17:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niinpä! Smile

Sisä- tai jokin muu ministeriö voisi esim. kaupunkialueilla järjestää katujen kunnossapidon kaupungin tehtäväksi niin että se todella tulee tehdyksi eikä kuten nyt että aura nostetaan tai hiekoitus lopetetaan yksityisten hoidettavaksi määrätyillä kohdilla, olivat ne millaisia surmanloukkuja hyvänsä.

Lattiapinnoitteiden liukkauteen voisi kehittää normeja tai valvoa jo olevia; esim. julkisten tilojen kivilattiat ovat näin lumikeleillä petollisen liukkaita veden ja loskan myötä.

Myynnissä on talvikenkiä joitten pohjamateriaali on täysin tarkoitukseen sopimatonta ja muuttuu pakkasella luistimeksi. Eikö kengänpohjia voisi jotenkin valvoa, kun aseitakin tarkastutetaan moneen kertaan vain siksi että ne on tehty esim. USA:ssa ovat siis räjähdysvaarallisia...

Ruokaan tukehtumisia voisi yrittää vähentää vaikkapa esittelemällä asianmukaisia heimlich-otteita muuallakin kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, vaikka Ylen ohjelmien välitäytepaloina.

Joten kaikenmaailman puuhapeteille riittäisi paljon muutakin askarreltavaa kuin aseharrastajien ahdistelu, jos tarkoituksena on oikeasti lisätä yleistä turvallisuutta, eikä vain yrittää aikaansaada näyttäviä otsikoita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 18.01.2007 17:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Esimerkkejä tämän päivän Iltalehdestä siitä kuinka maailmassa on muitakin "epäkohtia" kuin se, että aseharrastajan kiväärinperä saattaa olla taittuvaa tai teleskooppimallia:

Lainaus:
Kuoli kauppareissulla

18.1.2007 0:49

Ajo-opettajana työskennellyt mies menehtyi sydänkohtaukseen. Ennen kuolemaansa mies oli hakenut apua eteläsuomalaiselta terveysasemalta pääsemättä vastaanotolle.

Mies oli työtoverin kehotuksesta hakenut apua eteläsuomalaiselta terveysasemalta. Hän ei päässyt viime perjantaina lääkärin vastaanotolle, vaan sai kehotuksen mennä yksityislääkärille.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701175606115_uu.shtml


No tätähän on tässä "langassa" jo käsitelty.

Lainaus:
Tasoristeysturma Närpiössä - nainen kuoli

17.1.2007 12:05 (Päivitetty 18.1.2007 9:59)

Noin 60-vuotias nainen kuoli keskiviikkona tasoristeysonnettomuudessa Närpiössä Pohjanmaalla.
Turma sattui yhdentoista aikoihin aamupäivällä vartioimattomassa tasoristeyksessä Närpiön Karilassa.

Puukuormassa ollut tavarajuna törmäsi farmariautoon, jossa nainen oli yksin. Auto sinkoutui törmäyksen voimasta puroon, jolloin naisen pää jäi veden alle. Poliisi selvittää, kuoliko nainen törmäyksen voimasta vai hukkumalla.

Pelastuslaitoksen mukaan ensimmäinen pelastusyksikkö ehti paikalle seitsemässä minuutissa. Naisen elvytysyrityksistä ei silti ollut enää apua.

Viime vuonna tasoristeysonnettomuuksissa kuoli Ratahallintokeskuksen alustavien tietojen mukaan neljä ja loukkaantui 23 ihmistä. Onnettomuuksia kirjattiin yhteensä 60.

Suomessa on melkein kolmetuhatta tasoristeystä, joissa ei ole varoituslaitteita. Määrä on pudonnut noin tuhannella kymmenen vuoden takaisesta, koska Ratahallintokeskus vähentää tasaisesti vartioimattomien tasoristeyksien määrää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701175606498_uu.shtml


Hitaita ovat viranomaisten kiireet tässä asiassa, kuluu vielä ainakin 20 vuotta ennenkuin tasoristeyksistä on päästy; kymmeniä, ehkä satoja ehtii kuolla ja loukkaantua siinä ajassa.

Lainaus:
Nainen kuoli kolarissa Lapualla

18.1.2007 14:26

Kuljettajan vieressä istunut 18-vuotias nainen kuoli kahden henkilöauton kolarissa Lapualla torstaina aamupäivällä. Viikko sitten kortin saaneen nuoren naisen ohjaama auto lähti luisuun jäisellä tiellä ja ajautui vastaan tulleen auton keulaan.

Onnettomuus sattui hieman kymmenen jälkeen valtatiellä 19.

Kaksi nuorta naista oli tulossa pohjoisen suunnasta, kun heidän autonsa lähti luisuun jäisellä tiellä. Auto luisti kylki edellä vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Kuljettajan vieressä istunut 18-vuotias nainen kuoli matkalla Seinäjoen sairaalaan.

Vastaan tulleen auton kuljettaja vietiin Seinäjoen sairaalaan. Poliisin mukaan mies oli tajuissaan eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Sai kortin viikko sitten

Luisuun lähteneen auton kuljettaja kävi terveyskeskuksessa, mutta hän selvisi törmäyksestä lievin vammoin. Nainen oli saanut ajokortin vasta viikkoa aiemmin.

Kolari sattui noin puoli kilometriä Koveron risteyksestä Seinäjoen suuntaan. Tie oli suljettuna onnettomuuden vuoksi puoleenpäivään saakka ja liikenne ohjattiin kiertotielle.

Ajokeli oli torstaina Etelä-Pohjanmaalla erittäin huono. Tienpinta oli liukas, ja alueella pyrytti lunta. Samalla paikalla sattui aamupäivällä myös ojaanajo, mutta kukaan ei loukkaantunut siinä.

STT

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200701185612147_uu.shtml


Voisikohan tämäntapaisten, lähiaikoinakin kerralla useitakin uhreja vaatineitten tapausten pohjalta miettiä vaikka juuri kortin saaneille kieltoa ottaa matkustajia kyytiinsä ensimmäisenä ajovuonnaan.

Juuri kortin saaneet ryyppyremmin kuskit ovat taatusti tappaneet useampia kuin "muu-aseet".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kalastaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Jou 2004
Viestejä: 511
Paikkakunta: Läntinen rannikkoalue

LähetäLähetetty: 18.01.2007 17:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo JOS sana vilisee tässäkin ketjussa aikas paljon.

JOS ihminen kuolisi sukupuuttoon ei tarvitsisi pohtia näitä joutavuuksia vaan pysyttäisiin asiassa.

Tämänkin ketjun aloittajan MOTIIVI on aivan muualla kuin moni voisi luulla Smile
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vortex
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Hei 2004
Viestejä: 6885
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 18.01.2007 17:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Se kyllä tuli harvinaisen selväksi heti! Mielestäni oli myös harvinaisen kömpelö yritys...
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com