OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kengät jenkeistä

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Wentovieras
Vieras





LähetäLähetetty: 09.08.2004 22:49    Viestin aihe: Kengät jenkeistä Vastaa lainaamalla viestiä

Onkohan täällä kukaan tilannut metästys kenkiä jenkeistä? Aikalailla halvemmat hinnat näkyy olevan tuolla jenkkilässä ja vielä kun tuo taala on nykysellään euroon nähen "halpaa" niin itellä heräs mielenkiinto. Tuolta http://www.cabelas.com voi vähän katella hintoja jos kiinnostaa. Postikulut näkyy olevan 20% ostoksesta.
Takaisin alkuun
jyrimononen
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 05 Tou 2004
Viestejä: 75

LähetäLähetetty: 10.08.2004 14:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Gore-matskuilla varustettuja näyttäisi olevan kieltämättä tarjolla ja edullisesti, muistaakseni viime viikolla pitkävartisiakin ("8-10") tarjouksessa jopa alle 100 taalaa... Olikohan otsalamppujakin alle 10 taalan. (tarjoustuotteet tosin useimmiten hajakokoja). Rättipuolen tuotteissa pitänee varautua postikulujen lisäksi korkeampaan tulliin (12%?).

Periaatteessa melko riskitön homma, kun täyden palautusoikeudenkin lupaavat, mutta mahdollinen vaihtorumba hirvittää. Cabelasin tuotemerkkejä voi olla vaikea löytää suomalaisista liikkeistä, mutta jos jonkin mallin ja mitan pääsisi sovittamaan valmiiksi täällä... Joka tap. ratkaisu pitäisi tehdä pian jos aikoo syksyksi saada käyttöön (usean viikon toimitusaika + etenkin "sisäänajo").

Pistetään kokemuksia jos joku viitsii riskin ottaa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 10.08.2004 22:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Cabelas toimittaa suomeen UPS:llä.Oma tilaus tuli about viikossa Turkuun ja sieltä otti vielä viikon kun saapui tänne maakuntiin.Postimaksu oli suolainen,40 prosentti koko tilauksen arvosta.Tuli kyllä hintoihin,mutta kannatti = ryöstö hinnat Suomessa.

Ei tarvinnut Suomalaisten jälleen myyjien vaivautua tilaamaa.Se kun tuntuu olevan joissakin liikkeissä niin !&%¤#"! vaikeaa......
Takaisin alkuun
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 10.08.2004 22:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Myös maarahtina saa ja silloin rahti on tuon 20% ja minimissään 15 taalaa. Lentona tuon 40% ja minimissään 35 taalaa jos en väärin muista.

Olen kovasti mieltynyt heidän palveluunsa. Nykyään kyselyitä voi myös tehdä suoraan live weppiyhteytenä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 11.08.2004 12:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jees,maarahti edullisempi,mutta taitaa ottaa 90+ päivää.....

Bass Pro Shop lähettää tavaraa ns. normaalina lentorahtina (regular US AirMail) Kohtuu hintaan + suht noppeesti.
Takaisin alkuun
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 11.08.2004 20:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikä muuten ole kovinkaan montaa päivää eroa tuleeko Cabelaksen tavarat UPS:llä (joku toimitusdiini, ei nopein) vai jonkun toisen USPS:llä. Hinta vain on edullisempi jälkimmäisessä. Cabelaksen UPS diilissä tavarat tulee lentona saksaan, josta maarahtina Suomeen.. eli ihan samaan tapaan mitä USPS:lläkin nykyään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jyrimononen
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 05 Tou 2004
Viestejä: 75

LähetäLähetetty: 31.08.2004 20:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muistaakseni 16.8. pistin tilauksen jahtikengille (Irish Setter Trophy Tracker™ Insulated Hunting Boots) + kahluuhousuille Cabelas´lle.

Kas, tänään (31.8.) tuli ilmoitus, jonka mukaan nuo kengät ovat jo noudettavissa Pasilasta. Kyseessä oli nimenomaan halvempi USPS, eli erittäin positiivinen yllätys. Postituskulut siis 20% hinnasta. Verot ja tulli toki kärsitään normaaliin tapaan.

Jos joku haluaa jo tässä vaiheessa haukkua tällaista "sokko-ostosta", niin aivan vapaasti. Kummoista laatua en hintaan nähden odota ja mahdollisen palautusbyrokratian olen valmis kärsimään silkasta uteliaisuudesta. Jos tuotteet ovatkin kelvollisia, aina parempi jatkoa (ja budjettia) ajatellen.

Nuo kengät ovat noin karkeasti kuvaten korkeavartiset ("11"), osin nahkaa, mainospuheen mukaan 100% vedenpitävät (jollain gore-korvikekalvolla) ja vuorattu 600g. thinsulate-vuorella. Väritys hieman korni, jenkki-camo-villityksen mukainen...

Odottelen vielä perjantaihin jos saisin samalla haulla ne housutkin ja lupaan tiedottaa riippumatta siitä onko yllätys hyvä vai huono!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com