OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Air-Tex kalvopuku
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 08.09.2004 22:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Samuli kirjoitti:
Moi !
Syksy on edennyt jo senverran pitkälle että monelle on jo ehtinyt kertyä positiivisia/negatiivisia kokemuksia tälle kaudelle tulleesta Air-Tex puvusta.
Harkitsen puvun ostoa ja Air-Tex on eräs vaihtoehto.
Hinta tuntuu edulliselta kun huomioi tavaran määrän mutta mikä on laatu ? Erityisesti mietityttävät nuo vetoketjut jotka viimekauden puvuissa rikkoutuivat. Mainostavat että tässä uudemmassa on erikoisvahvistetut vetoketjut, mutta miten on käytönnössä ?
Onko kalvon hengittävyys parantunut edelliseen malliin verrattuna. Sateenkesto on ilmeisesti hyvä kun tässäkin viestiketjussa joku kertoi seisseensä puku päällä suihkussa 20 min kastumatta.
Entäs nuo kokoluokitukset ? Sovittamatta tilaaminen myös mietityttää kun pituutta on kertynyt lähes 2 metriä ja painoakin 0,1 tonnia.
Onko puku ollut mitoiltaan sopiva.

Kiitos jos joku viitsii vastata.

Terv. Samuli


Hengittävyys ei ole parantunut, se on nolla. Muuten hyvä puku.
Takaisin alkuun
HKA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Hei 2004
Viestejä: 248
Paikkakunta: SAVO

LähetäLähetetty: 08.09.2004 22:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itse olen kuullut yllättävän positiivisia kommentteja käyttäjiltä viimevuotisesta Air-Texistä. Henkilökohtaisesti itselläni kaikki kalvoasut ovat jääneet lähinnä kevyeen vapaa-ajan käyttöön lukuunottamatta Hanxsin housuja ja anorakkeja(kevyitä ja pieneen tilaan mahtuvia. Housuja on joskus tullut pidettyä pidempäänkin, koska alakroppa ei niin kronkeli hikoamisen suhteen). Yleensä kannan niitä repussa(sateella on muutamia kertoja päälle tarvinnut laittaa. Liikkeessä kalvoasut eivät ole parhaimmillaan. Käytännössä näyttää olevan sama oli kyseessä mikä kalvo tahansa. Valitsisin itse ainakin mahdollisimman ohuen, ilman mitään vuorikangasta. Ehkä passimiehet kokee asian toisella tavalla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mol
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 10 Elo 2004
Viestejä: 24

LähetäLähetetty: 08.09.2004 22:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On nämä nettijutut aina mielenkiintoisia: tuotteen kehujia, edes varovaisia, epäillään myyjän edustajiksi, ja tuotteen haukkujia taas kilpailijan kätyreiksi. Voi pyhä yksinkertaisuus! Mutta näinhän se on, ja toki kumpikin tapaus on mahdollinen, ja miksei todennäköinenkin.

Kun asian todistaminen suuntaan tai toiseen on vaikeaa tai mahdotonta, ja ellei satu jollakin tavoin kiistatta tuntemaan nimimerkin takana kirjoittavan, niin voisi kuvitella että olisi kaikin puolin fiksumpaa jättää ne myyjä/kätyri -kommentit lähettämättä.

Omistan sen vanhemman version tästä asusta, ja se on mielestäni liikuntaa -- vähäistäkin -- vaativaan harrastukseen susi. Omistan nyt tämän uudenkin, ja tämä mielestäni toimii hyvin. Ero on täysin selvä. Toki tämä voi olla yksilökohtaista. En tiedä. Minulla tämä asu toimii kuitenkin juuri niinkuin sen nähdäkseni pitäisikin toimia.

Kun totean näin, sehän ei tietenkään tarkoita sitä, että sanomani pitäisi niellä sellaisenaan. Periaatteessa voin puhua täyttä roskaa, ja mainostaa vain tuotetta, joka edelleen on kelvoton. Eihän sekään tietenkään mitään todista, että olen tällä foorumilla ja nyysseissäkin teilannut edeltäjän täydeksi sudeksi (nythän motivaationi myyjän kätyrinä on vain saada menetettyjä asiakkaita takaisin menemään uudelleen halpaan, eikö niin?)

Voin vain antaa "virtuaalisen sanani" siitä, että kirjoitan vilpittömin mielin. En kuitenkaan ole niin naiivi, että uskoisin sellaisella olevan mitään merkitystä. Turhauttavaa se välillä kuitenkin on, varsinkin kun tällaisilta erityisalueen foorumeilta toivoisi enemmänkin täysipäistä keskustelua, kuin keskenkasvuista nahistelua. No, sekin toive on tietysti naiivi, eikä ongelma ole lainkaan rajoittunut tähän kommenttiketjuun tai foorumiin. Näinhän sitä ihmiset toimivat netissä, kun ei olla kasvokkain eikä tunneta toisiaan. Terve epäluulo on ok, mutta vain olettamuksen pohjalta toisten syyttäminen valehtelijoiksi on säälittävää.

Jos jokaiseen mielipiteeseen suhtautuu niin mustavalkoisesti, kuin mitä tässäkin ketjussa on tähän Jahti-asusta esitettyihin mielipiteisiin suhtauduttu, niin mitä ihmeen mieltä olisi näillä foorumeilla esittää mielipiteitään mistään tuotteista, olivatpa ne asuja, kenkiä, kaaveita, patruunoita, aseita, koirarotuja, tmv.? Kaikki mielipiteethän ovat silloin joko myyjän tai kilpailijan kätyreiden aikaansaannoksia, vai mitä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
nettihuutelija,pikkusielu
Vieras





LähetäLähetetty: 09.09.2004 07:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hq kirjoitti:
ja jos tähän mennessä nähdyn perusteella sanoisin suomalaisista metsästyssetterien harrastajistakin niin se täyttäisi vähintään herjauksen tunnusmerkistön


lyhyt on ihmisen muisti. Tässä muutama kirjottamasi tekstin pätkä muistin virkistämiseks. kyllä ne herjauksen merkit täyttyy jo näilläkin


“Metsäporukat tahtovat olla vain niin sisäsiittoisia”

“Oma-aloitteisempi henkilö painuisi lähimpään kirjastoon hakemaan painettua lähdemateriaalia, mutta ellet tähän mennessä osannut päätellä että esimerkiksi hakusanojen "Rishworth" tai "Hutchinson" naputtelu Googleen, hakusanan "setter" tai "dogs" kanssa voisi olla hyvä alku, niin en minä eikä kukaan muukaan pysty sinua auttamaan. Ei vaikka vastuu kuinka olisi siirtynyt kuulijalle. “


“Kun HKA nyt saa vihdoin braillelukimensa puhdistettua tai vaihtoehtoisesti jonkun näkevän kuvailemaan hänelle selvemmin sanakääntein kuinka Hutchinsonin kokoelmat sisältävät ulkonäöltään _hyvin_ kaukana pohjoisesta "metsästyslinjasta" olevia kuvia - erittäin hyvinä esimerkkeinä kaksi sivua jotka hän kaikkien odotusten vastaisesti onnistui linkittämään tänne asti, niin... “

“Kuvittelin että yksinkertaisempikin lukija sen ymmärtäisi mutta näyttää siltä aina joku alittaa matalatkin odotukset.”

“Tuota... en nyt kertakaikkiaan tiedä onko "metsälinjaisten" harrastajien lievää vakavampi hitaus syy vai seuraus mutta sanottakoon vielä kerran:”

“Esitätkö vain yksinkertaista vai oletko sitä oikeasti”

“Sinun näkökulmastasi täysin väärään, meilläpäin eivät miehet yritä tehdä settereitä itse nylkytellen.”

“Ei tarvinnut kuin ehdottaa että showgordoni toimii metsällä niin Lapista Savon perukoille puolet rottafarmareista vetäisi vetskarinsa kiinni ja juoksi kennelin puolelta koneen ääreen kirjoittamaan oikeaoppisia, rodunomaisia vastauksia siitä kuinka tämä ei voi pitää paikkaansa.”

“Tästä ratkiriemukkain oli äskettäin keskusteluun osallistunut mikrobiologiasta ja geenitekniikasta väitöskirjaansa tekevä lähes valmis tohtori, D.Sc, Doctor of Science and Technology, korkeinta tieteellistä asiantuntemusta genetiikasta omaava henkilö mitä genetiikan alalta ylipäätään koko maasta tai jopa maailmasta löytyy, ja jokunen takapihan pikku kotikutoinen varamengele meni lataamaan että kyllähän me nämä asiat tiedetään ja osataan.
VOI JEESUKSEN !&%¤#"!, MITÄ KYSEISELLÄ "osaajalla" OIKEIN KAALISSA LIIKKUU?!?
Metsäsuomalaisen ylimielisyyden huippuhetkiä, todellinen arkipäivän idiotismin riemuvoitto. Joo, saa tietää itse, ihan rauhassa...
Ja sitten on tämä Red, ihan samanlainen kaikentietäjä, eränkäynnissä. Veikkaisin että kestää noin kaksi viikkoa takoa äijälle kaaliin että Lapin pelastushelikopteri on Aslak eikä Sepe, koska hän tietää paremmin että se on Sepe ja sillä siisti. Se surffaava "TOSI metsästäjä", metsästyksen ja yhdyssanojen legenda...”
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 09.09.2004 08:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herjauksen tunnusmerkistö edellyttää, että herjattava on tunnistettavissa. Ei oikein netissä toimi.......
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 09.09.2004 09:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taitaa Karkkilan mies olla herkästi kuumenevaa tyyppiä.
Takaisin alkuun
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 09.09.2004 15:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

nettihuutelija,pikkusielu kirjoitti:
(avaitui sydämensä kyllyydestä)


Jopas otti koville jos piti tänne asti tulla huutelemaan, kun jätin setteriryhmän "persoonat" omaan arvoonsa? Urakkapalkkainen kallonkutistaja pissaisi innosta housuunsa sinut tavatessaan. Laughing

Meinasin sanoa että anonyymina, mutta airtex+irkku antaa aika hyvin suuntaa, pätkivä sisälukutaito ja lyhyt pinna kertoo loput.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kettu
***


Liittynyt: 13 Huh 2004
Viestejä: 6328
Paikkakunta: Avohakkuu

LähetäLähetetty: 09.09.2004 16:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

hq kirjoitti:
Jopas otti koville jos piti tänne asti tulla huutelemaan, kun jätin setteriryhmän "persoonat" omaan arvoonsa? Urakkapalkkainen kallonkutistaja pissaisi innosta housuunsa sinut tavatessaan. Laughing

Meinasin sanoa että anonyymina, mutta airtex+irkku antaa aika hyvin suuntaa, pätkivä sisälukutaito ja lyhyt pinna kertoo loput.

Meilläpäin sanottaisiin, että "onpa !&%¤#"! jätkä tämä hq" Laughing Laughing Minä taas sanoisin, että "vaikuttaa !&%¤#"!, mutta enpä tiedä varmana sanoa"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Yahoo Messenger
Vieras






LähetäLähetetty: 09.09.2004 17:33    Viestin aihe: hmmm Vastaa lainaamalla viestiä

Eli sinä joka tämän keskustelun aloitit...... olet varmaan luettuasi tämän palstan erittäin paljon viisaampi puvusta ?
Herääkin kysymys saako täältä loppupeleissä vastauksia laisinkaan ?
Omistan itsekkin tuon kyseisen puvun ja sanonpahan vain että laitan sen päälle myös seuraavalle reissulle.
ps. vetskarin vedin ON lähtenyt irti ENKÄ ole saanut korjauspakettia postissa.... prkl !!!
Takaisin alkuun
maku013
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2004
Viestejä: 107
Paikkakunta: Mansester (toimialue: Keski-Savo)

LähetäLähetetty: 09.09.2004 20:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kovin on asiattoman pitoista kirjoittelua täällä. Mistähän saisi pyydettyä penaltia hemmoille ...valvojalta?

Noh. Kommentteja aloin kirjoitteleen, tästä Air-Tex 2005 mallista (jatkossa AT). Oli tuossa viikon eräretkellä pääällä ja käytössä. Ihan kotiteurastukseen en pukua laittanu mukaan, mutta muutoin pyrin pitämään päällä aina kun vain tarvitsi. Ilmat oli vaihtelevat. Sääkirjo oli laidasta laitaan ja lämpötila ynnä tuuli samoin.

Sorsalla ollessa AT puku toimi hyvn, kun vain muisti liikkuessa avata "räppänöitä" = tarvittaesa jopa etuvetskari kokonaan auki. Si seisahtaessa räppänät kiinni niin alla olevat lyhyet kalsarit + t-paita riitti vallan mainiosti jopa öiselle tuulastusretkelle! Samoin moottorilla sai päästellä kanssa, vilu ei yllättänyt.

Kyyhkyjä naakiessa puku osoitti kohtuullista äänenhallintaa, siis ne äänet, jotka syntyi, johtui lähinnä oksista, jotka oli sielä kusikossa ja jäivät 130kg puristuskeen no:50 kengän alle.

Jousella voi ampua kunhan muistaa kiertää kannattelevan käden hihan kierteelle, jotta ei jänne kovin paukauta siihen kiinni laukastessa.

Testasin pukua myös parina lämpimänä päivänä halonteossa (huski + kirves), tosin vain housut tarkeni olla jalassa - ei tuo purua kauaa harjannu si pinnasta pois.

Myös nuo muut oheistuotteet tuli testattua - fleese aamupalaa tehessä ja fleesekerrasto si sauna jälkee lämpöä antamassa.

Kun taasen puhutaan asukokonaisuudesta, jota erätukku kovasti mainosti, siinä on yksi (1) paha lapsus - tuo lakki! Jos veinaa, että tuo pukukokonaisuus pitää vettä sateella, on parasta että jättää tuon hatun kotio tai reppuun ja pistää sydvest-tyylisen tai si lierihatun päähän! Meinaan tuosta kaula-aukosta AT hörppää vettä ja nopeesti! Toivon, että erätukun porukka lukee tän ja tarjoaa seuraavaan satsiin lierihatun tyylistä, jotta sade pysyy paremmin poissa!

Kotio tultua si laitoin puvun ekaa kertaa pesuun. Normaalisti pesuainetta, ilman huuhteluainetta ja ei linkousta ja se tulvapesu, eli runsaalla vedellä. Taskut tyhjiksi ja takkia kääntään. Takki oli kestänyt hyvin, ei repeämiä missään, Housuja kääntään ja mitä... housujen nivusesta oli sisävuori revenny. Kuvan olisin laittanu, muttei taida suoriltaan onnistua.

Pesin tuotteen ja hengariin kuivuun vettävaluvana. Nyt si kun tuo on kuiva, aloin tarkemman tarkastelun - vuoren sauma oli revenny ja kalvon saumauksen teippaus oli pikkasien irtoillu.

Notta sellaista.

Niin, joku ihmetteli, mistä puku - riittäiskö kokoja hänelekin. Voin si kertoa, että XXXL koko tästä si sopi ihan hyvin ja o vielä varaa laittaa väliin rasvaaki... Samaa ei ny ihan jokaisesta asukokonaisuudesta löyvy...heh. Mutta jos löydät kunno goren joka istuu ja sopii (myös rahapussille ja imagolle), osta pois, se kannattaa - lue myös hoito-ohjeet - sekin kannattaa.

Toinen taasen ihmetteli, onko sellasita labraa olemassa, joka olisi nuo testannu. Ase&Erä viimoisessa numerossa on jotain asiaan liittyen. Sielä on nimetty jotain. Ei vain tainnu olla niitä testiin osallistuneita muita kalvoja yksilöity. ei tainu olla Gore sielä testeissä mukana - ois voinu jäähä AT:n kalvo liian kauas...
_________________
"Olisin mielummin pettynyt pessimisti kuin kuollut optimisti"
--maku013--
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 09.09.2004 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

maku013 kirjoitti:
Toivon, että erätukun porukka lukee tän ja tarjoaa seuraavaan satsiin lierihatun tyylistä, jotta sade pysyy paremmin poissa!



Toivottavasti ei kuitenkaan. Sitä ei nauramatta katso, kun jokaisessa esson kuppilassa istuu aamulla kaikki ukot hattu päässä kuin kultakuumeen aikana ikään.
Takaisin alkuun
HKA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Hei 2004
Viestejä: 248
Paikkakunta: SAVO

LähetäLähetetty: 09.09.2004 22:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Että joku edes viitsii. Mutta autuaita ovat yksinkertaiset. Älkää vaan kysykö HQ:lta perusteluita mihinkään asiaan mitä hän esittää. Jos haluatte asiattomuuksia, niin sillä keinoin niitä kyllä löytyy.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hq
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 3688

LähetäLähetetty: 10.09.2004 00:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

HKA kirjoitti:
Että joku edes viitsii. Mutta autuaita ovat yksinkertaiset. Älkää vaan kysykö HQ:lta perusteluita mihinkään asiaan mitä hän esittää..


Suomeksi: jos haluatte proverbiaalisen kielen mielipiteiden peffaanne, kysykää HKA:lta tai joltakulta muulta yhtä autuaalta. He eivät osaa lukea perusteluja; kun nämä "persoonat" esittävät "mielipiteitään" niin puomit laskeutuvat, kellot soivat, valot vilkkuvat, mutta junaa ei vain tule.

Ettei koko postauksen sisältö olisi siinä kuinka viehkoa, älykästä ja muutenkin avarakatseista porukkaa vaikuttaa shitt^H^H^H^H^H setteripalstalla, jatketaan budjettipuvuista:

Hain jokunen päivä sitten Tarjoustalosta (SIC!) "Vaeltaja"-merkkisen vuorittoman (ohut polyamidivuori) kuoripuvun, periaatteella että 39€ sinne tai tänne ei merkitse mitään ja pintakuviointi on vielä passikelpoista realtree-kloonia.
Toissailtana ko. puku oli kokeeksi sorsien iltalennolla ja sää vaihtui 17°C ja sadekuurosta noin 6°C viileään iltaan. Puku kastui siis ensin suhteellisen kunnolla, päästämättä kovin erityisesti vettä läpi allaolleeseen fleeceen, ja kuivui yllättävän nopeasti sen jälkeen viileästä kelistä huolimatta. En odottanut puvulta juuri mitään muuta kuin camovärin suojaa joten yllätys oli tosi positiivinen; kunnollisen gorepuvun korvike se ei tosiaan ole mutta halpa kuin saippua, suojaa sateelta ja tuulelta kohtalaisesti, ja ennenkaikkea ei hiosta.

Varapuvuksi tms. varsin ok, kuvio on senverran amerriikanspesiaalia ettei se päällä mielellään eksy ihmisten ilmoille, jos metsäpuvussa ylipäätään edes pitäisi.

Samaan hengenvetoon, koska edes HKA ei kaiketi VOI olla niin autuas ettei alueen aihe jää tämän jälkeen epäselväksi. Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Epäselvä
Vieras





LähetäLähetetty: 10.09.2004 06:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Question Mistähän tää hq puhuu,en ole vielä saanut selvää,,,nooh jatketaan josko se minulle myös selviää Wink
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 10.09.2004 17:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Epäselvä kirjoitti:
Question Mistähän tää hq puhuu,en ole vielä saanut selvää,,,nooh jatketaan josko se minulle myös selviää Wink


samaa olen ihmetellyt. ilmeisesti kaverilla on täysin väärä lääkitys.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Seuraava
Sivu 20 Yht. 41

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com