OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Tuoretta kokemusta jenkkitilauksesta
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
salakka



Liittynyt: 02 Elo 2005
Viestejä: 2

LähetäLähetetty: 26.06.2008 01:39    Viestin aihe: Tuoretta kokemusta jenkkitilauksesta Vastaa lainaamalla viestiä

Tässä tulee eräs kokemus tilauksesta Hunter's Friendistä rapakon takaa:

Saimme idean hyödyntää halpaa dollaria ja tilata jousiammuntakamaa jenkkilästä.

eralle.net:in keskustelupalstalta löysimme kaupan nimeltään Hunter's Friend ja se näytti luotettavalta paikalta.

Tilasimme 3 tusinaa nuolia ja parit nuolihyllyt vielä päälle, lopputuloksena oli 300,98$ tilaus. Sitten toimittiin ohjeen mukaan ja otettiin yhteys sähköpostilla firmaan. Sieltä tulikin vastaus, eli "lasku" liitteenä ja ohjeet maksamiseen. Maksu suoritettiin täysimääräisenä 25.3.2008 Osuuspankin ulkomaantilisiirtona (227,75e).

Yllättäen rahoja ei näkynyt vastaanottopäässä. Lukuisien meilikeskustelujen jälkeen 5.5. rahat löytyivät, siinä välissä olin jo tehnyt selvitystyötä oman pankin kanssa ja kerroin/uhkasin lähettäväni kuitin todisteeksi maksusta. Tässä vaiheessa tuntui että kaikki menee ihan ok, tavara on maksettu ja tulee vähän viiveellä.

Toukokuun puolessa välissä toimituksesta ei kuulunut mitään, taas emailia ees taas ja vastaus oli "I think your order is complete". Ei mitään postissa, 22.5 "All is well with your order". Nyt alko jo palaa hihat koko firmaan.

3.6. kävin tullista paketin, lapussa luki 300.98$ ja postit päälle yhteensä 352.88$. Hinta täsmäsi tilaukseen ja riemuissani tullasin koko paketin (jota ei avattu). Voitonriemuisena marssin duuniin, jossa paljastui karu totuus: puolet tilauksesta tuli, mutta koko arvolla olin tullannut ulos. Eli maksoin alvin sellaisista tavaroista, joita en saanut.

Vihaista kyselyä taas jenkkilään ja vastaus: "The rest should follow. I would expect you receive it tomorrow." Tämä ei naurattanut, kun olin jo koko tilauksen alvit maksanut. Noh, kävin hakemassa toisen paketin 17.6. Tullista. Avattiin minun vaatimuksesta ja näytin mitä siellä oli, lasku paketin kyljessä sisälsi taas kaikki edellisenkin lähetyksn kamat, mutta uskoivat, kun näytin tullivirkailijalle mitkä ovat nuolia ja mitkä nuolihyllyjä.

Eli jouduin nyt vain maksamaan alvin toiseen kertaan ainoaistaan näistä vastaanottamistani nuolista ja nuolihyllyistä, kun pystyin sormella näyttämään, mikä laskussa vastaa mitäkin tavaraa.

Tullista ei ole mitään moittimista, he toimivat asiallisesti pykälien mukaan ja opastavat. Olen nyt pyytänyt lähettäjältä todistuksen, että he ovat toimittaneet tavarat kahdessa erässä ja eritellä toimituksensa. Sitten voin tehdä oikaisupyynnön ylimääräisestä 28e laskusta.

Loppuun asti kuitenkin hoidan tämän maahantuontitapauksen.

Nimenomaan vielä vaadin tilausta tehdessä Hunter's Friendin lähettämään kerralla kaiken. Kuitenkin toimitus tulee viikon välein ja hinnat päin lvettiä lapuissa.

Tämmöinen tapaus, kerron jatkossa, miten tuon lähetystodistuksen ja tullien kanssa käy. Ja tilaaja olin minä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ohiampunut
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Kes 2005
Viestejä: 45
Paikkakunta: Uurainen

LähetäLähetetty: 10.07.2008 11:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ainakin jyväskylän tullissa paketti pitää avata AINA ennen maksua ja tarkastaa että kaikki tavarat on paketissa ja myös ettei siellä ole mitään ylimääräistä. esim. alkomahoolia tai huumehia....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sasu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Lok 2006
Viestejä: 3487

LähetäLähetetty: 11.07.2008 12:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minusta tuo oli aivan tavallinen ulkomaantilauksen kokemus.

- Tavaran lähettäminen kestää kauan.
- Tavaraa saapuu tipoittain.
- Paketin päällä on epämääräistä tietoa sisällöstä.
- Liike vastaa huonosti tai epämääräisesti kyselyihin.
- Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin saapuu.

Tulli ei yleensä suostu tullaamaan muuten kuin pakkauksesta tai sähköpostista saatua laskua vastaan. Paketin päällä oleva lähetyslista ei kelpaa, koska siinä on joskus vääriä tietoja, kuten esim. sinulle kävi.

Ei kannata lannistua, tällaista se on.

Luottokortilla tilatessa on vahvempi suoja, sillä luottokorttiyhtiö perii kauppiaalta todellä herkästi rahat takaisin ja ottaa tarvittaessa jopa luottokorttioikeudet pois. Minulla on ollut pieniä sekoiluja, mutta luottokortille on aina tarvittaessa tullut palautukset itse kauppiaalta jämptisti ja veloittavat vasta kun tavara lähtee liikkeelle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kostikoira
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Lok 2007
Viestejä: 145

LähetäLähetetty: 11.07.2008 23:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

sasu kirjoitti:
Minusta tuo oli aivan tavallinen ulkomaantilauksen kokemus.

- Tavaran lähettäminen kestää kauan.
- Tavaraa saapuu tipoittain.
- Paketin päällä on epämääräistä tietoa sisällöstä.
- Liike vastaa huonosti tai epämääräisesti kyselyihin.
- Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin saapuu.


Itsellä onneksi toistaiseksi vain sellaisia kokemuksia ulkomailta (= USA, Ranska, Saksa, Britannia) tilattaessa, että asiat on hoidettu aina juuri niin kuin etukäteen on luvattu. Odotan (pelkään) sitä ekaa ongelmatapausta...

Seuraavia periaatteita olen käyttänyt ennen lopullista päätöstä toimittajasta:
- Yritys on selkeästi "standardoinut" toimintatapansa, ts. kaikki poikkeamat ja ongelmat ovat heille suurempi tappio, kuin yksittäiselle asiakkaalle. Esim. USD 50 toimitus ei kärsi yhtään asiakasongelman selvitystä, jotta olisi voitollinen. Mistä tämän näkee? Usein siitä, että lähes kaikki tilanteet on hyvin kuvattu webbikaupassa ja miten toimia niissä.
- Suomalaisilla tai eurooppalaisilla asiakkailla (foorumit, blogit, kaverit, tutut jne.) on paljon hyviä kokemuksia esim. jenkkimyyjän toimituksista, vastausajoista ym.
- Myyjältä saa 0-18 h sisään vastauksen kysymykseen sähköpostitse (vaikka olisi kuinka usein kysyttyä peruskauraa). Huom. tämä ei päde suomalaisiin kauppoihin, joissa vasteaika voi olla muutamia vuorokausia...
- Luottokortti tai PayPal -maksu oltava mahdollinen, tilisiirtoja tms. en tee koskaan. Ei ole vielä tarvinnut tosin turvautua em. käyttämieni maksutapojen tarjoamiin suojiin.

Huom!
- Tilausten määrät, joihin kokemukseni perustuvat eivät ole olleet "satoja", pikemminkin kymmeniä tilauksia.
- Myyjien tilanteet voivat muuttua: pitää seurata esim. foorumikeskusteluja myös käytännössä hyväksi koettujen toimittajien kohdalla. Yrityksen nopea kasvu tai muut muutokset voivat muuttaa toimitusvarmuuden, asiakaspalvelun tai muun ostajalle merkittävän asian täysin erilaiseksi.
- Suomalaiset nettikaupat eivät oikein osaa optimoida sivujaan näkymään hakukoneissa, joten täältäkin voi kyllä löytyä edullista tavaraa, mutta joutuu itse kaivamaan hieman tarkemmin... Yleistä lienee monen ostajan kohdalla, että kirjoittaa hakemansa tuotteen Googleen ja klikkaillee niitä ekoja tuloksia, jos näyttävät lupaavilta. Viidakkorumpu tietysti auttaa monia myyjiä ja ilo on/olisi maksaa suomalaisille yrittäjille.

PS. Muutamat myyjät uskaltavat myös reilusti kertoa ettei kannata ostaa jotain tuotetta, koska se ei sovellu asiakkaan tarpeisiin niin hyvin, kuin tämä odottaa. Erinomaista asiakaspalvelua, joka todennäköisesti johtaa pidempiaikaisiin asiakkuuksiin – ainakin omalla kohdalla on aina käynyt niin. Kyllä sitä kuuluisaa rehellisyyttä tuntuu löytyvän muualtakin, kuin Suomesta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Flash
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Kes 2007
Viestejä: 199
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

LähetäLähetetty: 12.07.2008 10:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onneksi itselläkin on (vielä) pelkästään positiivisia kokemuksia. S-posteihin on vastattu ja viimeksikin kun tilasin jousen ja tarvikkeita
yeoldacheryshoppesta (nimi todnäk väärin kirjoitettu) asiassa ei ollut
mitään ongelmaa. Osaa tavaroita ei ollut Texasissa ja seuranta alkoi
siitä, kun osa tavarasta siirrettiin jostain heidän varastosta ensin liikkeeseen ja sitten vasta koko könttä lähetettiin Suomeen.

Tullissa paketti avattiin ja tarkistettiin. Ongelmia ei ollut.

Ainoa "ongelma" mikä minulla on ollut oli kun yritin ensin tilata riistakameraa Cabelasilta, jostain syystä tuli herja jostakin väärästä osoitetiedoista??? No tilasin kameran sitten Bassprolta. Samoilla tiedoilla ups toimitti kameran kotiovelle nopeasti ja luotettavasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pse
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Tou 2007
Viestejä: 1200
Paikkakunta: Halikko

LähetäLähetetty: 17.07.2008 01:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minulla kokemuksia yeoldearcheryshoppesta,cabelaksesta ja merlin archerysta(Briteissä) ja tähän asti kaikki toiminut hienosti.Yhteistä kaikille on,että maksu on suoritettu luottokortilla.Kaikista noista tavara on tullut luvatulla aikataululla ja varsinkin yeoldearcheryshoppessa ja merlin archeryssa on vastattu kiitettävästi sähköpostiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pekkapeijjooni



Liittynyt: 29 Kes 2008
Viestejä: 5

LähetäLähetetty: 27.07.2008 20:48    Viestin aihe: Yksi tilaus Vastaa lainaamalla viestiä

Tilasin juurikin vastakurvin ja pari tusinaa nuolia ym. tarvikkeita 3RiversArceryshopista ja Ameriikan pää toimi kuin se kuuluisa junan vessa. S-postiin vastattiin nopeasti . Tilauksen tein online ja maksoin VISAlla. Paketti lähti usps:llä tulemaan jo seuraavana päivänä ja oli Suomessa 5 päivää tilauksesta.
paketti olikin sitten erinäisten Itellan söhläilyjen jälkeen kotona 10 päivää tilauksesta. (tästä tarinaa ehkä myöhemmin).

Paketista löytyi kaikki niinkuin tilattu.
Postikulut n. 3 kilon paketille 29 euroa (46,18 dollaria).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Faksu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 15 Hei 2008
Viestejä: 9

LähetäLähetetty: 28.07.2008 19:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään tuli maksettua huntersfriendsille Diamond Justice paketti.
Tilisiirtona maksoin, saas nähdä kauanko menee että pääsee uutta harrastusta alottamaan.
Ainakin heti vastasi sähköpostiin kun ilmoitin tuosta maksusta, kun rahat näkyy heillä siitä 3-7päivää et paketti lähtee matkalle.

Odottellaan ja pitää kirjottaa sitku paketti on että miten tämä nyt sit meni Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Faksu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 15 Hei 2008
Viestejä: 9

LähetäLähetetty: 01.08.2008 19:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Soittelin hunters friendille äsken ja oli rahat tullu tänään.

Eli vaikuttaa lupaavalta =)
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
nuuskapeke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Tou 2007
Viestejä: 663
Paikkakunta: P-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 03.08.2008 18:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

faksu ilmotteleppas sitte tänne millon pakettis tullee, kun ei omaa ole vielä näkyny ja on jo 4 viikkoa kun ilmottivat että rahat ovat saapuneet :/
_________________
Taivaaseen mennään katselemaan maisemia, helvettiin mennään seuran takia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Vortex
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Hei 2004
Viestejä: 6885
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 03.08.2008 18:28    Viestin aihe: Re: Tuoretta kokemusta jenkkitilauksesta Vastaa lainaamalla viestiä

salakka kirjoitti:
Sitten voin tehdä oikaisupyynnön ylimääräisestä 28e laskusta.

Loppuun asti kuitenkin hoidan tämän maahantuontitapauksen.

Smile Maksaneeko tuo vaivan....?

Paljon olen ulkomailta tavaraa tilaillut ja viime aikoin erityisesti tuolta jenkkilästä heikon dollarin takia. Voi olla, että on käynyt tuuri muuta kyllä asiat ovat hoituneet huomattavasti paremmin kuin täällä kotimaassa keskimäärin.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Faksu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 15 Hei 2008
Viestejä: 9

LähetäLähetetty: 09.08.2008 10:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

nuuskapeke kirjoitti:
faksu ilmotteleppas sitte tänne millon pakettis tullee, kun ei omaa ole vielä näkyny ja on jo 4 viikkoa kun ilmottivat että rahat ovat saapuneet :/
'

Suosittelen soittamaan sinne, pari kertaa soitin ja kyselin muitakin asiota, paketti lähteny 6.8 matkaan.

Tähän asti palvelu ollu hyvää hyvää ja nopeaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
-= JH =-
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Syy 2005
Viestejä: 180
Paikkakunta: E-Karjala

LähetäLähetetty: 09.08.2008 16:12    Viestin aihe: Re: Tuoretta kokemusta jenkkitilauksesta Vastaa lainaamalla viestiä

salakka kirjoitti:
Tässä tulee eräs kokemus tilauksesta Hunter's Friendistä rapakon takaa:

Saimme idean hyödyntää halpaa dollaria ja tilata jousiammuntakamaa jenkkilästä.
........

3.6. kävin tullista paketin, lapussa luki 300.98$ ja postit päälle yhteensä 352.88$. Hinta täsmäsi tilaukseen ja riemuissani tullasin koko paketin (jota ei avattu). Voitonriemuisena marssin duuniin, jossa paljastui karu totuus: puolet tilauksesta tuli, mutta koko arvolla olin tullannut ulos. Eli maksoin alvin sellaisista tavaroista, joita en saanut.


Eli jouduin nyt vain maksamaan alvin toiseen kertaan ainoaistaan näistä vastaanottamistani nuolista ja nuolihyllyistä, kun pystyin sormella näyttämään, mikä laskussa vastaa mitäkin tavaraa.

......

Loppuun asti kuitenkin hoidan tämän maahantuontitapauksen.

Nimenomaan vielä vaadin tilausta tehdessä Hunter's Friendin lähettämään kerralla kaiken. Kuitenkin toimitus tulee viikon välein ja hinnat päin lvettiä lapuissa.

Tämmöinen tapaus, kerron jatkossa, miten tuon lähetystodistuksen ja tullien kanssa käy. Ja tilaaja olin minä.


Itselläni ihan vastaava kokemus UPS:n toiminnasta eli tilaus (Cabela's) tulivat kahdessa eri paketissa. Tuloksena oli samainen kaksoislaskutus alvina ja yli vuoden taistelu ja todistelu eli UPS ei vaivautunut avauttamaan pakettia ja tarkastamaan lähetystä, ainoastaan vetivät rahat välistä... välillä piti asia olla ok ja sitten kaivettiin asia uudestaan esiin - vaikka kaikki paperit (kopiot) ja tiliotteet oli lähetetty, niin silti piti vuoden jälkeen toimittaa uudet ELI KANNATTAA JONKIN AIKAA SÄÄSTELLÄ tositteita vaikka tullista sanottaisiinkin että kaikki on kunnossa. Lopulta kiistarahat tuli tilille
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Faksu
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 15 Hei 2008
Viestejä: 9

LähetäLähetetty: 12.08.2008 17:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Paketti vantaan tullipostissa. Smile

Soitin tulliin ja aikoivat siirtää lähimpään tulliin josta sitten itse haen sen.


Viimeinen muokkaaja, Faksu pvm 13.08.2008 10:59, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hector
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Syy 2004
Viestejä: 777

LähetäLähetetty: 12.08.2008 21:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllähän jenkeistä tavaraa saa helposti kunhan ei vaan halua aseiden osia, kun olemme vissiin jonkinlainen ryssien takapiha Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
Sivu 1 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com