OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Hakekaa nuoret seuroihin
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Seuratoiminta
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Ikäjako
Vieras





LähetäLähetetty: 06.04.2004 11:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aina teille saa selittää. Ensinnäkin esittelen jäsenyysasian seuran kokouksessa. Esitykseni ovat aina menneet sellaisinaan läpi joten tiedän että asia on selvä. Minulla on seurassa vankka asema pitkän kokemukseni ansiosta ja olen myös yksi suurimmista maanomistajista.

Toiseksi ei meillä mitään palvelijoita ole. En ymmärrä koko höpinää. Tietenkin seurassa on erilaisia tehtäviä ja vastuu laajenee kun ikää tulee lisää. Mitä ihmeen häpeämistä on saunan lämmittämisessä?
Takaisin alkuun
Retonkimies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 1407
Paikkakunta: Riekkomailla

LähetäLähetetty: 06.04.2004 11:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Admin ei ole ottanut jyrkän kielteistä kantaa nimimerkkiin sinänsä. Siihen tosin on jouduttu puuttumaan, että kyseistä nimimerkkiä (tai sitä hyvin lähellä olevaa) käytettiin eriasteiseen häiriköintiin mitä todennäköisemmin useiden henkilöiden toimesta.

Admin

PS: Vastaus poikkeuksellisesti kommentin yläpuolella. Syynä sloganisi, joka olisi voinut aiheuttaa hassunkurisia väärinkäsityksiä siitä, kenen se on Wink

____________________________________

Jo vain. Olisi mukava tosiaan lukea jo lähes legendaarisen "Hiomalaikan" juttuja. Valitettavasti admin on tosikkojen pyynnöstä ottanut kyseiseen nimimerkkiin jyrkän kielteisen kannan, eikä laikka pääse meitä enää höynäämään.

Mutta onhan meillä vanha kunnon Ikäjako Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ikäjako
Vieras





LähetäLähetetty: 07.04.2004 12:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Seuran kokous sen muodollisesti päättää. Mutta ei kai se voi jättää ottamatta huomioon suurimman maanomistajan ja koko ikänsä seuraa palvelleen jäsenensä tahtoa.

Sitäpaitsi puhuttelin naapuriseuran rahastonhoitajaa. Hän sanoi että kyllä heilläkin kaikki osallistuvat yhteisiin talkoisiin. Joten eipä meidän käytäntö siitä juuri poikkea. Ja sanoi myös että ei ole monta vuotta kun joutuivat yhdelle juniorille antamaan lähtöpassit. Oli häirinnyt hirvijahtia vaikka oli sovittu ettei maalintuja pyydetä ennenkuin hirvet on ammuttu.
Takaisin alkuun
Jouko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 279
Paikkakunta: Uusimaa

LähetäLähetetty: 07.04.2004 14:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ikäjako kirjoitti:
Oli häirinnyt hirvijahtia vaikka oli sovittu ettei maalintuja pyydetä ennenkuin hirvet on ammuttu.
Very Happy Very Happy Meiänkin seurassa viimeiset hirvet kaatui joulukuussa. No eipä täällä kyllä maalintuja metsästelläkään.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Rådjur
Vieras





LähetäLähetetty: 07.04.2004 16:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ikäjako kirjoitti:
Seuran kokous sen muodollisesti päättää. Mutta ei kai se voi jättää ottamatta huomioon suurimman maanomistajan ja koko ikänsä seuraa palvelleen jäsenensä tahtoa.


Tietämättä seuranne käytännöstä vuokrasopimuksia tehtäessä, sen kummemmin kuin seuranne säännöistäkään, on hieman vaikea ottaa kantaa tuohon sinun retoriikkaasi, mutta kuitenkin sen verran, että onko sinulla useampi kuin yksi ääni seuran kokouksessa, vai miten perustelet väitettäsi, ettei seura voi olla tottelematta tahtoasi?
Luvalla sanoen minulla on suuria vaikeuksia vakavan naaman säilyttämisen kanssa, kun lukee tuota sinun argumenttiasi.
Takaisin alkuun
Körmy
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 1867
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: 07.04.2004 18:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuntuu täällä seurassa ainaki olevan tommosia että yks kun sanoo jotain niin muilla lurahtaa !&%¤# housuun. Confused Ensin ollaan toista mieltä ja sitten kun se yks sanoo vastaan niin muut alkaa peesailemaan sitä. En tiiä miks.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Ikäjako
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 09:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ette taida oikein ymmärtää näitä yhdistysasioita. Laista tulee sääntö että pitää tarvittaessa äänestää. Mutta ei siitä mitään tule jos kaikki vääntävät taholleen. Tietenkin joillakin on enemmän vaikutusvaltaa kuin toisilla. Niin se on eduskunnassakin. Ja aina kun minä olen mielipiteeni sanonut ei ole porukka vastaan huudellut. He luottavat minuun ja minä luotan heihin. Metsästysseurassa pitää olla sellainen seula että riidanhaastajat pysytetään ulkopuolella.
Takaisin alkuun
Rådjur
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 09:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko tämä ikäjako joku trolli?
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 08.04.2004 10:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rådjur kirjoitti:
Onko tämä ikäjako joku trolli?


Onhan se. Legenda jo vanhan foorumin ajoilta. Yhdistyslaissa ei ole mitään sääntöä siitä, että seuran jäsenyydestä tulee äänestää. Tällaiset asiat määritellään lain mukaan yksiselitteisesti ry:n säännöissä.
Takaisin alkuun
Ikäjako
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 10:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yhdistyslaista on turha tulla selittämään. Tiedän ne asiat varmasti teitä paremmin. On sen verran paljon kokemusta. Olen ollut kunnanvaltuustossa ja lautakunnissa ja eduskuntavaaleihinkin on pyydetty ehdokkaaksi.

Aina olemme asiat hoitaneet niin että ne ovat hyvin sujuneet. Ei kokoustamisesta pidä tehdä suurta numeroa. Tärkeintä on nopeat ja järkevät päätökset jotta on aikaa keskittyä siihen miksi metsästysseura yleensä on olemassa.

Ja nuorille tahdon painokkaasti sanoa, että ei meitä konkareita tarvitse pelätä. Tulkaa vain rohkeasti anomaan jäsenyyttä. Ainakin meidän seurassa suhtaudumme nuoriin hyvin myönteisesti. Myönnän kyllä että vielä viime vuosituhannella oli nuivempaa, mutta nyt nuoria todella tarvitaan ja halutaan mukaan. Nyt saattaa päästää mukaan vaikka ei olisi omaa maata.
Takaisin alkuun
Rådjur
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 12:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun tuon ikäjakon kommentteja lukee, en voi olla samaistamatta tilannetta erääseen luonto-ohjelmaan ahmasta.

Se oli filmattu kanadassa, ja kuvasi hyvin tarkasti, ja havainnollisesti ahman käyttäytymisen perusolemusta, mitenkä röyhkeyden, pelottomuuden, ja ahneuden yhdistelmänä, se pystyi poronhaaskalla karkoittamaan ison susilauman kunnioittavan etäisyyden päähän joka kerta niitten yrityksissä valloittaa haaska.
Sudet aivan selvästi katsoivat, että tämä elukka on jotenkin yliluonnollisen hullu, eivätkä sen vuoksi uskaltaneet käydä sen kimppuun porukallakaan, vaikka kokonsa perusteella olisivat siittä selvinneet hyvin yksenkin. Samoin se toimi isoa karhua kohtaan yhtä hyvällä menestyksellä. Iso karhukin katsoi sen raivokasta päällekäyntiä jotenkin vino hymy suupielissä, ja ikäänkuin "iho kananlihalla" lähti taakseen vilkuillen minun suureksi hämmästyksekseni kälppimään...

Nyt on monesti jahtiseuroissakin sellaisia jäseniä, joittenka käsittelyssä yritetään mennä siittä, mistä aita on matalin, millä toimintatavalla vältetään useimmiten kyseisen henkilön maanpinnalle palauttamiselta, ja näin ollen turhalta sanasodalta, ei suinkaan kunnioituksesta, niinkuin ikäjako uskottelee itselleen, vaan viekkaudesta ja viisaudesta.
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 08.04.2004 12:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ikäjako kirjoitti:
Yhdistyslaista on turha tulla selittämään. Tiedän ne asiat varmasti teitä paremmin.


Oikeastaan en tiedä ketään, joka tietäisi Sinua huonommin. Luehan alkuun tuo YL 12§.

Lainaus:
On sen verran paljon kokemusta. Olen ollut kunnanvaltuustossa ja lautakunnissa ja eduskuntavaaleihinkin on pyydetty ehdokkaaksi.


Tätä en epäile lainkaan. Ilmeisestikin trollipuolueen ehdokkaaksi. Laughing Kulttuuriministeriksi olisi myös aineksia, nykyinenkään ei tiettävästi omista edes kirjaa. Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Ikäjako
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 12:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuon mitä kirjoitit perusteella taidat olla oikea riidankylväjä? Meidän seurassa sitä ei ainakaan suvaittaisi. Pitää olla hyvä yhteishenki ja selvät pelisäännöt. Sillä tavalla kaikki menee parhaiten.

En kyllä tajunnut tuota ahmajuttua ollenkaan. Sen kyllä tiedän että ahmoja jää kelkkojen alle. Siitäköhän se sitten johtuu että alkavat uhittelemaan. Ahma on turha ja verihullu peto ja ne kuuluvat Siperiaan eivätkä meidän maille tuhoja tekemään.

Kokemuksesta tiedän että ei kannata ruveta änkkäämään kun toiselle ei ilmeisesti ole kauhalla annettu. Joten kun et meidän seurassa vaikuta, niin hyvää pääsiäistä sinulle ja muillekin lukijoille. Lähdenkin tästä nyt mämminsyöntiin. Sellaisen joka on paistettu oikeassa tuohiroveessa. On meinaan eri tavaraa kuin kaupunkilaisten pahvimämmi.
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 08.04.2004 13:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ikäjako kirjoitti:
Pitää olla hyvä yhteishenki ja selvät pelisäännöt. Sillä tavalla kaikki menee parhaiten.


Pitäisi olla selvät säännöt, mutta kun näkyy olevan yhdistyslakikin "teidän seuralle" kovin epäselvä.

Lainaus:
En kyllä tajunnut tuota ahmajuttua ollenkaan.


Siinäpä se kun ei ole kauhalla annettu. Pidä varasi mämmin kanssa. Kaikesta päätellen tuskin erotat mämmiä pas....ta-ruuista.
Takaisin alkuun
Rådjur
Vieras





LähetäLähetetty: 08.04.2004 16:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jo vain taisi olla hyvää mämmiä, tai iso maha Mr. Green
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Seuratoiminta Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Seuraava
Sivu 2 Yht. 11

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com