OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Turistin tuliaiset USA:sta?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
vphook
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Jou 2004
Viestejä: 111

LähetäLähetetty: 19.01.2005 13:00    Viestin aihe: Turistin tuliaiset USA:sta? Vastaa lainaamalla viestiä

Täällä on ollut paljon juttua tavaran tilaamisesta USA:sta. Mutta entä jos on matkalla Amerikoissa ja haluaisi tuoda vaikkapa luoteja itselleen. Mielestäni luodit ovat mukavia matkamuistoja, kun menevät pieneen tilaan, ovat kivan näköisiä ja premium metsästysluodit ovat Suomessa kalliita.

Suomessa luotien ostoon ei tarvita lupia, eikä liioin USA:ssa. Mutta jos vientilupaa ei ole taskussa, niin pistävätkö lentokentällä rautoihin ja lähettävät loppuelämäksi Guantamo Bayhin?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JukkaI
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1548
Paikkakunta: Riihimäki

LähetäLähetetty: 19.01.2005 13:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tulin itse juuri USA:sta. Tuliaisina oli kaksi puukkoa ja aseen osia. Osat olivat sellaisia, ettei niihin tarvinnut USA:n vientipapereita eikä muita paperitöitä siellä päässä. Etsiskelin myös luoteja niiden hinnan takia, mutta aikataulut eivät antaneet myöten jotta olisin saanut niitä hankittua.
Itse palasin välillaskulla hollannissa. Eli kun jätin matkalaukun hihnalle usa:ssa sanoin virkailijalle, että laukussani on heidän määriittelemiä "dagerous goods". Virkailija pyysi tarkemman suullisen selvityksen aiheesta ja kerroin mitä kuskailen. Hän sanoi, että safety check hoitaa asian. No laukku tuli sitten hollantiin jossa se lastattiin helsinkiin menevään koneeseen ilman että edes näin sitä. Poistuin konetta odotellessa kaupungille jolloin menein tullin läpi käsimatkatavaroiden kanssa. No palasin shipholiin ja lensin helsinkiin. Helsingissä ei ollut koko tullia koska lento adam-hki on eu:n sisäinen.
Eli ainakaan minulla ei ollut mitään ongelmia näiden kamojen kanssa. Muista kuitenkin laittaa luotisi matkatavaroihin eikä matkustamoon.
P.S. Mielestäni periamerikkalainen matkamuisto=Bowie veitsi made by Buck
_________________
Jos väittelet idiootin kanssa, varmista ettei hän tee samoin!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com