Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
EsaP Kanta-asiakas
Liittynyt: 22 Syy 2006 Viestejä: 1284 Paikkakunta: Paimio
|
Lähetetty: 31.01.2008 01:59 Viestin aihe: |
|
|
Olen valmistanut jänikset jo vuosikausia samalla tavalla eli jänis paloitellaan ja paistetaan lihat ruskeaksi pannulla voissa ja laitetaan savipataan. Seuraavaksi valmistan paksun ruskeakastikkeen ja kaadan sen jäniksen seuraksi. Mukaan vielä porkkanaa, sipulia ja maustepippuria. Suolaisuus otetaan lihaliemikuutiosta.
Pata uuniin 150 asteeseen ainakin pariksi tunniksi, ei haittaa vaikka on huomattavasti pidempäänkin. Samalla tavalla valmistan usein myös muut lihat. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|