OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 13.12.2011 22:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Massepadan jäämiä kokkaamishuikopalaksi ja valmistumassa on peuranvasan yrttinen sisäfile, korvasienimuhennosta, peurakäristystä ja lohkopottuja...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Morjensta
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Mar 2010
Viestejä: 359

LähetäLähetetty: 15.12.2011 15:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En oikeastaan tänään, vaan eilen illalla tuli valmistettua kauriin ulkofilee, voissa paistettuna, hieman pippuria, ja reiluripaus suolaa. Kyytipoikana toimi Karhun Ruis! Jo vain oli hyvää.


_________________
Okke...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 15.12.2011 16:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Morjensta kirjoitti:
En oikeastaan tänään, vaan eilen illalla tuli valmistettua kauriin ulkofilee, voissa paistettuna, hieman pippuria, ja reiluripaus suolaa. Kyytipoikana toimi Karhun Ruis! Jo vain oli hyvää.



Onko tuossa veitsessä keraaminen terä vai näyttääkö vaan siltä? Vai onko ne aina valkoisia Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 17.12.2011 19:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sorsan ja haapanan rintavilleitä nopsaan pannulla voessa kärryyttäen. Hieman yrttejä ja suolaa ja voolioon vettäytymmään...olpa hyvveä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14850

LähetäLähetetty: 17.12.2011 19:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään vuorossa perinneruokapäivä, eli karjalanpaisti hirvestä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1546
Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka

LähetäLähetetty: 18.12.2011 13:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä




Näillä eväillä mennään. vieraaksi tulee aito kulinaristi joten tarjolle Riistamakkaraa ja hirvestä tehtyä Chorizolaista. Lisukkeeksi vihreetä salaattia, hapankaalta ja perunaa.. kotitekoista sinappia vielä kyytipojaksi.. Vaatimattoman näköinen ateria, mutta ne maut... Wink
_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 20.12.2011 22:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No niin, rusakon fileet ovat vetäytyneet foliossa ja vahverokastike odottaa...tapaksia...tapaksia Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 21.12.2011 19:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuppipottuja, toiseen kertaan haudutettua rusakkopataa, suppilovahverokastiketta ja "suolakuoriyrttilohta".
Nami-Naiskis!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 21.12.2011 19:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jänispateeta.
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jänkäkurppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 2139
Paikkakunta: Takajänkhä

LähetäLähetetty: 23.12.2011 19:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viime yön oli vasankinkku uunissa miedossa lämmössä 14 tuntia Sitä syödään vasta huomenna. Tänä aamuna samasta uunista otettin pois muheva ja murea karjalanpaisti. Sitä jäikin ja syötäneen sitten vielä tapaninakin.

Leivinuunin aromi.... nammmm
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
össi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Kes 2010
Viestejä: 1926
Paikkakunta: Etelä-Savo

LähetäLähetetty: 23.12.2011 21:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teertä aurajuuston kera Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Morjensta
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Mar 2010
Viestejä: 359

LähetäLähetetty: 23.12.2011 22:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

össi kirjoitti:
Teertä aurajuuston kera Razz


Ja on muute hyvöö! ! ! +1
_________________
Okke...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 25.12.2011 15:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

1 rusakonlihat 2,5 litran pataan ja yrtit mausteeksi. Kyllä on kämppä täynnä aromia kun tuossa puuhellalla muhii. Meinas patakin käydä pieneksi. Laughing Täytynee ottaa noille jytkyrusakon lihoille sitten tuo 3,5l pata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kanuuna80
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 27 Elo 2011
Viestejä: 24

LähetäLähetetty: 02.01.2012 20:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nopeaan nälkään avun tarjosi riistakäristys peurasta. Kylkeen ranskalaisia perunoita ja aurajuustoa, hyvin upposi!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 02.01.2012 21:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eilistä pannulla paistettua teerenrintaa silppusin hyvin pieniksi lastuiksi ja heitin curry-suolaliemeen nuudelinpätkien kanssa. Olipa mahtava välipalakeitto. Teeren vahva riistan maku kestää näemmä ihan mukavasti mausteita peittymättä kokonaan. Poika varasi lopun itselleen huomiseksi... Laughing

Päivälliseksi sitten pyöräytin murekkeen hirvestä ja pienemmästä määrästä porsasta. Sisälle hieman tomaattia ja runsaasti Auraa. Voinokareita siihen kaakun päälle ennen vajaan tunnin 225 asteista uunitusta. Makiaa, makiaa. Lopussa pitää muistaa valella muutamia kertoja että tulee mukava väri eikä kuivu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 49 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com