Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 13.12.2011 22:02 Viestin aihe: |
|
|
Massepadan jäämiä kokkaamishuikopalaksi ja valmistumassa on peuranvasan yrttinen sisäfile, korvasienimuhennosta, peurakäristystä ja lohkopottuja... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Morjensta Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Mar 2010 Viestejä: 359
|
Lähetetty: 15.12.2011 15:42 Viestin aihe: |
|
|
En oikeastaan tänään, vaan eilen illalla tuli valmistettua kauriin ulkofilee, voissa paistettuna, hieman pippuria, ja reiluripaus suolaa. Kyytipoikana toimi Karhun Ruis! Jo vain oli hyvää.
_________________ Okke... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 15.12.2011 16:07 Viestin aihe: |
|
|
Morjensta kirjoitti: | En oikeastaan tänään, vaan eilen illalla tuli valmistettua kauriin ulkofilee, voissa paistettuna, hieman pippuria, ja reiluripaus suolaa. Kyytipoikana toimi Karhun Ruis! Jo vain oli hyvää.
|
Onko tuossa veitsessä keraaminen terä vai näyttääkö vaan siltä? Vai onko ne aina valkoisia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 17.12.2011 19:04 Viestin aihe: |
|
|
Sorsan ja haapanan rintavilleitä nopsaan pannulla voessa kärryyttäen. Hieman yrttejä ja suolaa ja voolioon vettäytymmään...olpa hyvveä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14850
|
Lähetetty: 17.12.2011 19:05 Viestin aihe: |
|
|
Tänään vuorossa perinneruokapäivä, eli karjalanpaisti hirvestä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildmind Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1546 Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka
|
Lähetetty: 18.12.2011 13:04 Viestin aihe: |
|
|
Näillä eväillä mennään. vieraaksi tulee aito kulinaristi joten tarjolle Riistamakkaraa ja hirvestä tehtyä Chorizolaista. Lisukkeeksi vihreetä salaattia, hapankaalta ja perunaa.. kotitekoista sinappia vielä kyytipojaksi.. Vaatimattoman näköinen ateria, mutta ne maut... _________________ Usu peritus hariolo veracior |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 20.12.2011 22:22 Viestin aihe: |
|
|
No niin, rusakon fileet ovat vetäytyneet foliossa ja vahverokastike odottaa...tapaksia...tapaksia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 21.12.2011 19:00 Viestin aihe: |
|
|
Tuppipottuja, toiseen kertaan haudutettua rusakkopataa, suppilovahverokastiketta ja "suolakuoriyrttilohta".
Nami-Naiskis! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Elwood Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1418 Paikkakunta: Siilinjärvi
|
Lähetetty: 21.12.2011 19:06 Viestin aihe: |
|
|
Jänispateeta. _________________ Tosi asiaa ei tarvitse uskoa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jänkäkurppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 2139 Paikkakunta: Takajänkhä
|
Lähetetty: 23.12.2011 19:14 Viestin aihe: |
|
|
Viime yön oli vasankinkku uunissa miedossa lämmössä 14 tuntia Sitä syödään vasta huomenna. Tänä aamuna samasta uunista otettin pois muheva ja murea karjalanpaisti. Sitä jäikin ja syötäneen sitten vielä tapaninakin.
Leivinuunin aromi.... nammmm |
|
Takaisin alkuun |
|
|
össi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Kes 2010 Viestejä: 1926 Paikkakunta: Etelä-Savo
|
Lähetetty: 23.12.2011 21:30 Viestin aihe: |
|
|
Teertä aurajuuston kera |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Morjensta Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Mar 2010 Viestejä: 359
|
Lähetetty: 23.12.2011 22:30 Viestin aihe: |
|
|
össi kirjoitti: | Teertä aurajuuston kera |
Ja on muute hyvöö! ! ! +1 _________________ Okke... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 25.12.2011 15:35 Viestin aihe: |
|
|
1 rusakonlihat 2,5 litran pataan ja yrtit mausteeksi. Kyllä on kämppä täynnä aromia kun tuossa puuhellalla muhii. Meinas patakin käydä pieneksi. Täytynee ottaa noille jytkyrusakon lihoille sitten tuo 3,5l pata. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kanuuna80 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 27 Elo 2011 Viestejä: 24
|
Lähetetty: 02.01.2012 20:33 Viestin aihe: |
|
|
Nopeaan nälkään avun tarjosi riistakäristys peurasta. Kylkeen ranskalaisia perunoita ja aurajuustoa, hyvin upposi! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 02.01.2012 21:35 Viestin aihe: |
|
|
Eilistä pannulla paistettua teerenrintaa silppusin hyvin pieniksi lastuiksi ja heitin curry-suolaliemeen nuudelinpätkien kanssa. Olipa mahtava välipalakeitto. Teeren vahva riistan maku kestää näemmä ihan mukavasti mausteita peittymättä kokonaan. Poika varasi lopun itselleen huomiseksi...
Päivälliseksi sitten pyöräytin murekkeen hirvestä ja pienemmästä määrästä porsasta. Sisälle hieman tomaattia ja runsaasti Auraa. Voinokareita siihen kaakun päälle ennen vajaan tunnin 225 asteista uunitusta. Makiaa, makiaa. Lopussa pitää muistaa valella muutamia kertoja että tulee mukava väri eikä kuivu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|