Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 20.12.2005 11:53 Viestin aihe: |
|
|
jonkinverran nuotiolla lintua laittanut. (Teertä, riekkoa, pyytä, tavia, sorsaa, sotkaa, hanhenmaksaa ja sydäntä) Yleensä pannulla. Reilusti voita, maustaminen suolalla ja pippurilla. Pekonia olen myös monesti laittanut sekaan. Kerran ei ollut suolaa, niin pilkoin meetvurstia sekaan reilusti pannulle. Antoi mukavasti suolaisuutta mukaan. Yleensä olen pilkkonut lihat paloiksi ja siten ne on kypsyneet pikaisesti.
Tikunnokassakin on täkkäpaloja tullut tehtyä, mutta ne tosissaankin kuivuvat hyvin herkästi. Kokeiltu on myös että täkkäpalat on kääritty pekoniin ja siten paistettu tikunnokassa.
Pannulla kuitenkin onnistuu takuuvasrmasti, kunhan ei polta/kärvennä lihoja liikaa liian kuumalla pannulla.
Foliota täytyy kokeilla ens syksynä. Kalaa on tullut foliossa yleensä laitettua. Ja se ainakin onnistuu aina. Miksei siis lihakin. _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|