OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

kylmäsavun tekoa...
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
NoVoeHelevetti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 6357
Paikkakunta: Akaan seurakuntanuoret

LähetäLähetetty: 08.06.2017 17:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuossa ku siikafileitä savustelin, niin sattuipa suolaantumaan myös kaurispukin sisäfileet. Siellä ne laatikossa roikkui parin kierukallisen ajan. Siitä sitten voipaperiin rouhitun mustapippurin kera yöksi tekytymään. Sitten yksitellen vakuumiin ja pakkaseen. Toissaiktana nappasin toisen fileen ja kohmeisena leikkasin sen ohuiksi siivuiksi ja paahdetun leivän kera ääntä kohti. JUMA-lauta. On nimittäin parasta mitä muistan maistaneeni, vaikka en hirmu huonoon ruokaan ikinä edes koske.
Pikkusen polttelee se toinen file. Vaan ku lupasin että saa sitä joku muukin maistaa. Ammuttava pari pukkia lisää! Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16634
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 24.09.2021 15:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä se taas alko ilma tuoksumaan syksyltä joten kylmäsavua tulille...

Merilohta ja ensikertaa ruodittua haukea testipenkkiin. Lohelle reilu ja hauelle maltillinen suolaus.



Semmonen hiukan vajaa 3 vrk niin setti valmis.



Ja kyllä oli onnistunut setti, myös hauki oli oikein rasvaisen oloista ja leivänpäällä ei kyllä moittia voinut edes tuoreeltaan. Näillä olikin niin kova menekki ettei meinannu itselle jäädä edes pakastettavaa... Laughing


_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pykälä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Syy 2019
Viestejä: 877
Paikkakunta: länsi-wenäjä

LähetäLähetetty: 25.09.2021 22:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minnekkäs se valtsu tuuppas lohien etupäät,pelkkiä pyrstöpaloja savustellu.Vai menikö maistellessa? Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16634
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 25.09.2021 22:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lämminsavuun.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16634
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 14.11.2023 08:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Setti kylmäsavua valmistumassa, noin 20kg kunnei mahdu enempää.... Tuntuu menekkiä olevan kun hanki itse saada lainkaa.... Merilohta tottakai.


Laughing

Palastelu ja vakumointi sitten ohjelmassa ehtoolla, omansa ottaa sekin.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com