OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Riimikyyhky

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Mhoo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Hel 2012
Viestejä: 202
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 11.08.2017 12:32    Viestin aihe: Riimikyyhky Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli eilen mieleen, että voisi yhden kyyhkyn kokeeksi vetää riimikyyhkynä. Onkohan jotain syytä, miksi ei kannattaisi? Ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla trikiinejä, koska fileet syödään muutenkin puoliraakoina. Eli eikun suolaa, mausteita ja maustumaan ja sitten pakkaseen ja myöhemmin käyttöön.. Fileen pintakalvon voisi vetää vaikka fileerausveitsellä pois.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12170

LähetäLähetetty: 18.08.2017 07:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joskus paistoin ohuina lastuina, jäisestä vuolin. Näytti niin hyvälle että muutaman maistelin carpacciona, eli suolaa ja oliiviöljyä päälle ja naamaan. Erittäin hyvää oli. Jostain syystä ei ole tullut sittemmin tehtyä.

Esteettinen puolihan tuossa on, jos on haulikolla ammuttu niin monesti on haulinreikiä ja niitten ympärillä vertymää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mhoo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Hel 2012
Viestejä: 202
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 18.08.2017 09:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ollari kirjoitti:
Joskus paistoin ohuina lastuina, jäisestä vuolin. Näytti niin hyvälle että muutaman maistelin carpacciona, eli suolaa ja oliiviöljyä päälle ja naamaan. Erittäin hyvää oli. Jostain syystä ei ole tullut sittemmin tehtyä.

Esteettinen puolihan tuossa on, jos on haulikolla ammuttu niin monesti on haulinreikiä ja niitten ympärillä vertymää.


Otin tosiaan kalvon sieltä toiselta puolelta mausteissa vietetyn yön jälkeen pois ja pistin pakkaseen. Seuraavana päivänä tein normaaleja susheja ja sitten lisäksi niitä nigirissä käytettäviä riisipötköjä. Siihen päälle jäisestä fileestä lastut ja sitten wasabi-cremefraiche.. Loput ihan sellaisenaan salaatin ja tuon kastikkeen kanssa. Hyvin kelpasi kaikille. Se jäinen ja ohut lastu suli siihen riisin päälle ja tuli hienon näköisetkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com