OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Reseptit purkkilihasta?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Kimi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Syy 2013
Viestejä: 129
Paikkakunta: P-Häme

LähetäLähetetty: 12.07.2020 18:28    Viestin aihe: Reseptit purkkilihasta? Vastaa lainaamalla viestiä

Mitäs ootte laittanut purkitetuista lihoista?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MikaS
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 3985

LähetäLähetetty: 12.07.2020 18:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Leivänpäälle, hernekeittoon. Eilen tuli mieleen kun söi ranskalais/nyhtövuokaa, että se sopisi siihenkin. Eli ranskalaiset lähes kypsiksi pellillä/airfryerillä, siirretään vuokaan lihan kanssa+mausteet. Jos on klaseerausta tai jotain muuta kastiketta, niin sekaan+ ketsuppia ja paljon cheddaria, joko koskenlaskijana tai sitten ihan viipaleina sekoitetaan keskenään ja vielä uudestaan uuniin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JokuUkko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2007
Viestejä: 8759
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 12.07.2020 19:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yks toimiva ja helppo on tehdä lapinmiehen porokeittotyyppinen soppa. Sen lisäksi tulee käytettyä makaronisalaatissa ja pitsantäytteenä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35436

LähetäLähetetty: 12.07.2020 20:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Keitellään peruna purjokeitto pohjaksi ja siihen koskenlaskijaa ja purkkilihaa, soseeksi sauvasekoittimella, pakkaspäivän herkku.

Hernekeittoon, lihaperunakeittoon, kiusausta, pizzaa, makaroonilaatikkoa ja niin edelleen.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17102
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 12.07.2020 21:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itse todennu parhaaksi reseptiksi olla ottamatta yhden yhtä purkkia.

-hirmu hinta vaikka liha itteltä ja semmosta mössöä lopputulos mitä väkisin koittaa soveltaa monella lailla.

-kun on noi kylmälaitteet keksittu ja käytössä enkä harrasta mitään missä pitäisi olla säilyvyys tuotaluokkaa niin en ota purkkia itselle.

Ennemmin makkaraa joskohta en sitäkään paljon huoli, liha lihana ja sillä selvä.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35436

LähetäLähetetty: 13.07.2020 05:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Omista lihoista 2,60 purkkeineen plus hiukan sikaa paikalliselta jalostamolta, minusta jo melko halpaa ja vastaavaa laatua ei kaupasta saa.
Joka syksy tulee joku 50-60 purkkia hirveä teetettyä.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kyrätulli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Syy 2014
Viestejä: 698

LähetäLähetetty: 13.07.2020 09:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itseä tökki purkkilihassa "armeijan noppasoppa" -maisuus. Isäni testasi purkkilihan ajamista lihamyllyn läpi ja sitten soppaan tahi kastikkeeseen. Tällä on ruvennu meilläkin uppoomaan peurapurkkia ihan mukavasti. Toinen suosikki on purkki pöytään ja puukko viereen, muksut tyhjentää purkin vartissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kimmo Kossila
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Syy 2004
Viestejä: 315

LähetäLähetetty: 13.07.2020 09:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...

Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.

Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 17102
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 13.07.2020 09:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun tuo jauheliha on keksitty...... Laughing

Täällä muistaakseni joku 3.5e per purkki ollu hintana... Eli sikaa osa...
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35436

LähetäLähetetty: 13.07.2020 09:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kimmo Kossila kirjoitti:
En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...

Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.

Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen.

Tuota kokeilen jo tänään.
Mitä on pankojauho?
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Voitt0
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Kes 2013
Viestejä: 1205
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 13.07.2020 09:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tulee hyviä hampparipihvejä, melkein jauhelihan veroisia Cool Panko on karkeeta korppujauhoo, jaappanilaistyyppistä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35436

LähetäLähetetty: 13.07.2020 11:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oukkei, kiitos.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mehtäinssi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Tam 2019
Viestejä: 379

LähetäLähetetty: 13.07.2020 11:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kimmo Kossila kirjoitti:
En oo vielä saanut aikaiseksi mutta...

Jos saisi purkista lihan ulos kokonaisena könttinä ilman kulmahiomakonetta niin leikaten ohuita kiekkoja. Vehnäjauho + kananmuna + pankojauho + pannulle reiluun öljyyn kullanväriseksi.

Eiköhän tuo nuo kaupan nugetit hakkaa mennen tullen.



On se hyvää! Helposti saa kokonaisena lihat pois purkista kun leikkaa sekä kannen että pohjan auki ja työntää koko "patruunan" ulos.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
VeeMu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2016
Viestejä: 178
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 20.07.2020 12:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

paloiksi pannulle sipulin kera ruskistumaan, sitte nostellaan lihat syrjään ja jäljellejääneiden rasvojen päälle jauhoja ruskistumaan ja kun ovat sopivasti saaneet väriä niin vettä ja lihat takasi pannulle.
lisukkeeksi makaroonia ja pottuja.
nirsommallekkin kelpaa kun vasta jälkiin paljastaa että on tehty purkkilihasta Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com