OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Suomen "separatisteja" johdetaan Donetskista
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
TemeLiittynyt: 15 Lok 2004
Viestejä: 4

LähetäLähetetty: 22.10.2017 05:27    Viestin aihe: Suomen "separatisteja" johdetaan Donetskista Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt iskee kyllä niin jäykkä mahorkan ja pashkan haju nokkaan että jäljet johtavat sylttytehtaalle...

Lainaus:

Janus Putkonen 2.10.2017 :
Sitä tässä vaan mietin oppien ja kokemuksien karttuessa, että mitä jos polkaistaisiin käyntiin Suomen alueelliseen uudelleen itsenäistämiseen tähtäävä separatistiliike?

Ongelmahan suomalaisilla on siinä, että ylikansallisia etuja ajavien globalistien miehittämä ja ankarasti liberalisoitu Etelä-Suomi hajoittaa sekä hallitsee koko Suomen aluetta, jossa kuitenkaan suurelta osin suomalaisten tukea Helsinki-Bryssel-Washington akselia palvelevalle hallinnolle ei löydy.

Ainakin pohjoisen mitta on täyttynyt Helsingin herroihin jo kauan ennen Suomen myymistä EU/NATO-liittovaltiohankkeille.

Aivan kuten mm. Katalonian, Donbassin ja Krimin 90 % kansalaisten alueellinen tuki alueelliselle itsenäisyydelle ja irroittautumiselle EU/NATO/USA:n sanelemasta lännen valtapolitiikasta, olisi vastaavalla tavalla koottavissa mm. Pohjois- ja Itä-Suomessa. Onkin vain faktaa, että EU-liittovaltion jyristessä ovista ja ikkunoista ilman mandaattia, suomalaistenkin on tullut korkea aika miettiä tulevaisuuttaan kansakuntana.

Mielestäni on turha kuvitella ainakaan nähtävissä olevassa tulevaisuudessa, että Etelä-Suomen asutuskeskusten välinpitämätöntä ja ristiriitoihin ajettua väestöä, saati hallitsevia poliittisia voimia, voisi saada mukaan mihinkään globalisaatiota haastavaan ja Suomen sekä suomalaisuuden etujen mukaiseen poliittiseen liikehdintään... Itsenäisyytensä menettäneessä maassa - ei tule onnistumaan!

Mitä tulee itsenäisyyteen ja mm. talouden demokratisointiin, olenkin jo aikoja sitten menettänyt toivoni koko Suomi-neidon osalta, koska en usko edes vallankumouksen auttavan Helsinki-Tampere-Turku -akselia, koska läntisellä propagandalla ja ns. "kulttuurimarksismilla" kyllästetyt kaupunkilaiset eivät edes tarjottimella kannettuna ymmärtäisi suosia omaa etuaan.

Olemme jo nähneet miten vallankumouksen menetys tapahtui Islannissa, jossa muutokset jäivät pahasti puolitiehen...

Eli muutamalla iltapaskan otsikoinnilla velkaorjuutetut lampaat huutaisivat kuorossa tarjottuja pilkkalauluja ja heti ensimmäisen demokraattisen mahdollisuuden auetessa, äänestäisivät valtaan samat naamat kansallisia ongelmia edelleen paisuttamaan. Siksi olen puhunut jo vuosia "Suomen edes osittaisen uudelleen itsenäistämisen tarpeesta".

On kysyttävä, haluaisimmeko edes tuota juurensa ja minuutensa kadottanutta väestöä mukaamme aidosti itsenäistä, demokraattista, puolueetonta, perustuslakia ja kulttuuriamme kunnioittavaa sekä uudesti itsenäistynyttä Suomea rakentamaan? Minun puolestani, pitäkööt perustuslakimme vastaiset tunkkinsa ja lännen yksityistettyä rahavaltaa tukevat monikulttuuriset unelmansa - yhä saastaisemmissa metropoleissaan. Nähdäkseni uudet pääkaupungit tulisivat vain tarpeeseen.

Minä siis kysyn, olisiko meidän parempi tarkastaa suomalaisia rajalinjoja Suomen sisällä ja antaa globalistien mainostamaa ylikansallisuutta jostain syystä ihannoiville mahdollisuus "kipitellä sinne omiensa luokse, vaikka sitten jäitä pitkin?" - Toisaalta etelän kaupungeista voisivat marssia omiensa luokse patrioottisen minuutensa säilyttäneet itsenäisen Suomen ystävät.

Toki alueellisesta maamme uusjaosta moni suomalainen nationalisti hirnahtaisi fanaattisella vihalla, koska heidät lietsottaisiin isoilla ylikansallisilla resursseilla muka "puolustamaan itsenäisen Suomen koskemattomuutta" - suomalaisia patriootteja vastaan ja EU/NATO/USA:n etujen mukaisesti. Mutta niin, tehokkaasti on lännen tukemaa Ukrainan hallintoa palvelevat natsijoukot torpattu myös täällä Donbassissa patrioottien toimesta, siis miksei myös Suomessa?

Ajan kuluessa luotan, että läntiset ylikansallisuus-unelmat tulevat väistämättä sortumaan valheisiinsa aivan kaikkialla ja myös Etelä-Suomen tahtotila liittyä demokrattiseen, elintasoaan vahvistavaan ja muutenkin pärjäävään suomalaiseen itsenäistyneeseen osaan voimistuisi. Kenties voisimme muodostaa lopulta koko nykyisen Suomen alueella uuden itsenäisen Uuden Suomen liittovaltion?

Alla kartassa on Suomi tänään, josta uskoisin, että ainakin alueilla 3,4 ja 5 kykenisimme kunnollisella ryhtymisellä saavuttamaan itsenäisyys-äänestyksessä vaadittavan selkeän enemmistön kannatuksen alueelliselle itsenäistymiselle, joka olisi samalla verrattavissa jo kansainväliseksi standardiksikin tulleeseen 90 % kansantukeen. Näin itsenäistyneet alueet saisivat varmasti geopoliittista ja poliittista tukea multipolaarista (moninapaista) maailmaa tukevista valtioista.

...että sellaista tämä suomalainen separatisti miettii täällä toimistopäivän päätteeksi, entisellä Ukrainan alueella, itsenäisyytensä kansanäänestyksen tuella ja puolustustaisteluaan käyvässä Donetskin Kansantasavallan presidentinkansliassa. Jotta, itsenäistä Suomea, kannattaako kukaan?


https://www.facebook.com/janus.putkonen/posts/10155091580077879

Lainaus:

Janus Putkonen is feeling inspired at Donetsk City.

Voin ilokseni ilmoittaa, että ensimmäiset käytännön toimenpiteet Suomen uuden separatistisen liikkeen käynnistämiseksi on suoritettu tämän päivän aikana menestyksekkäästi ja liikkeen kattavaksi avausryhmäksi on aktivoitu mahtava ryhmä urheita, vapaaehtoisia suomalaisia... siispä kohti seuraavia maalituksia!
Todettakoon, että suomalaisen separatismin käynnistäminen patrioottisena liikkeenä tapahtui paremmin kuin uskalsin odottaa ja kokemani vahva startti antaa tuntuman, että ajoitus oli separatistisen aloitteen julistamiselle oikea ja ryhtyminen sen välittömänä jatkotoimenpiteenä tarpeellinen.
Kun globalistien NATO, EU ja miehityshallinto keskittyi uuden ylikansallisen tukikohdan avajaisiin Helsingissä viime maanantaina, meille kansalaisille tuli korkea aika aloittaa keskustelu jostain aivan muusta eli täysin vastakkaisesta tulevaisuudesta... Eilen käynnistyivät salaiset NATO-harjoitukset Suomessa - pakkohan näihin on maataan rakastavien patrioottien reagoida!
Omasta Suomen separatistiksi julistautumisestani on kulunut tänään tasan kolme vuotta ja yksi kuukausi. Verkkomediassa tekemäni julistautumiseni perustui tuolloin sotilasvalamme yksipuoliseen irtisanomiseen Suomen hallinnon toimesta, joka tapahtui kun Suomi perustuslakinsa, valtiosääntöjensä ja Venäjän kanssa voimassa olleen naapuruussopimuksen vastaisesti allekirjoitti Naton isäntämaasopimuksen Walesin Nato-kokouksessa.
Kaikki varoiteltu pahuus siitä seurasikin Suomelle, kuten kuluneet kolme vuotta on meille osoittaneet, vieläpä yhdessä EU-liittovaltion perustumisen ja perslenkkiotteen saaneen USA-ylivallan kanssa tilannetta pahentaen. Olemme kokeneet mm. ankaraa taloudellista ja sosiaalista hajautusta sekä militarisaation.
Enpä tiedä koska viimeksi Suomessa on perustettu miehityshallinnon haastavia separatistisia liikkeitä, mutta varmasti hyvin, hyvin kauan sitten... Nyt vaan tuli se aika historiasta jälleen kerran.
Uusi separatistinen liikehdintä tulee suunnitelman mukaan katoamaan "hämäriin" joksikin aikaa ja valmistelee oman tulemisensa kaikessa rauhassa, mutta varmasti parhaissa mahdollisissa käsissä sekä patrioottisissa mielissä. Ryhmälle välitettyjä toimintaamme ohjaavia avainsanoja ovat mm. harkinta, maltti, etiikka, moraali, kiihkottomuus ja "rakkaudesta lajiin" eli "Do No Harm".
Kaiken toimintaa koskevan tiedon ja niiden julkistamisten kanssa tulemme olemaan huolellisia ja varovaisia. Yhteydenpidoissa suosikaamme yksityisviestejä ja toisaalta, kunnioittakaa kaikkien tietojen ja niiden kantajien luottamuksellisina säilymisen tarpeita. Kenenkään ei tarvitse tietää kuka meistä on separatisti ja tulla uhatuksi sen takia, koska me edistämme suomalaisen enemmistön tahtoa ja vaadimme turvattuja demokraattisia prosesseja.
Mutta sen enemmittä puheitta - eteenpäin, positiivisin ja nöyrin mielin, koska meidän työmme ja taistelumme tulee päättymään vasta kun se on voitettu. Separatismimme siis päättyy vasta kun Suomi on jälleen ja ainakin osittain alueellisesti itsenäistetty. Smile
Tiedoksi: Liikkeen avausryhmä on täytetty ja tarvittu työryhmä on onnistuneesti kokoon kutsuttu kuluneen vuorokauden aikana tulleista ilmoittautuneista. Tämän jälkeen separatismista kiinnostuneet ja toimintaan mukaan ilmoittautuvat ohjautuvat joksikin aikaa jatkotoimenpiteiden odotuslistalle. Mutta otan toki mieluusti vastaan ilmoittautumisia vastaisuuden varalle: yksityisviesteinä FB ja VK-palveluissa sekä emailissa.
Kiitos kaikille ilmoittautuneille - "Pro-Finlandia!"

https://www.facebook.com/janus.putkonen/posts/10155098385017879
Lainaus:

Janus P

Tiedote uudesta Suomen Separatistisesta Liikkeestä kiinnostuneille,

Ilmaisen jälleen kerran kiitokseni ja kunnioitukseni kaikille patrioottisesta Suomen uudelleen itsenäistämisen puolesta perustetusta separatistiliikkeestä kiinnostuneille, joita onkin jo varsin runsaslukuinen joukko!

Tulen käymään läpi ensi torstaihin 19.10. mennessä kaiken yhteydenpidon Yandex-sähköpostiin: jk.putkonen@yandex.ru -osoitteeseen avanneiden henkilöiden kanssa - luottamuksellisesti.

Pyrin tällöin lähettämään kaikki henkilökohtaiset vastausviestini ja linkit salaisiin keskusteluryhmiin, joissa ryhmäkeskustelut liikkeen perustamisesta ja toiminnasta tullaan käymään lävitse.

Keskustelujen avaukset tullaan lähettämään sähköpostitse, vastaisuudessa tiistaisin, jotta palautteenne ja kommenttinne voidaan käsitellä myös sähköpostien välityksellä.

Huom! Mikäli et vielä ole avannut yandex-tiliäsi (www.yandex.com) tietoturvalliseen viestitysten vaihtamiseen ja lähettänyt minulle sähköpostia, tee se nyt!

Suosittelen myös avaamaan salanimelläsi (patriootti-nimelläsi) toimivan FB-tilin ryhmäkeskusteluihin ja luomaan sensuurivapaan yhteydenpitovälineen VK-yhteisöpalveluun (www.vk.com). Tarvitsen sähköpostitse some-tietosi, myös linkin "viralliseen FB-tiliisi", tietokannan perustamiseksi, joka tulee pysymään salaisena.

Teen kaikkeni suojatakseni separatistien henkilöllisyydet!

Muistutettakoon, että ensivaiheen tavoitteemme on perustaa kattava patrioottien tietoverkko, jota ei informaatiosodan välinein kyetä sensuroimaan, lakkauttamaan tai vakoilemaan, mutta päinvastoin, me kykenemme vastaamaan mihin tahansa miehitysvallan haasteeseen - keskittäen tai jakaen patrioottista aktivismiamme aina tarpeen ja tilanteen mukaan.

Kunnioittavasti Suomen puolesta,

Janus Putkonen, tiistaina 17.10.2017, Donetskin Kansantasavallassa
https://www.facebook.com/janus.putkonen


Ryssän kätyri haisee Bäckmanille...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 9209
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 22.10.2017 11:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sitähän tässä odottelen koska Itäisessä ja Pohjoisessa Suomessa aletaan huutamaan "suurempaa itsenäisyyttä", miten isossa osassa Suomea ja kuinka tehokkaasti Suomessa viranomaiset ja armeija kykenevät vastaamaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 22.10.2017 17:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ihanko oikeasti pelkäät sellaista? Shocked
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Hietala
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Kes 2004
Viestejä: 2541
Paikkakunta: Pohojanmaa

LähetäLähetetty: 22.10.2017 19:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

liki kirjoitti:
Sitähän tässä odottelen koska Itäisessä ja Pohjoisessa Suomessa aletaan huutamaan "suurempaa itsenäisyyttä", miten isossa osassa Suomea ja kuinka tehokkaasti Suomessa viranomaiset ja armeija kykenevät vastaamaan.


Älä syö kaikkia sieniä, mitä metsästä löydät
_________________
Laiskuuttaan tingan häviää
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Repesorsa
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 9356
Paikkakunta: Sieltä

LähetäLähetetty: 22.10.2017 22:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

[quote="Hietala"]
liki kirjoitti:
Älä syö kaikkia sieniä, mitä metsästä löydät


Vahinko on jo tapahtunut kauan sitten.
_________________
I'm back!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 9209
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 23.10.2017 06:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Seuratkaapa joskus mitä Putler ja Venäjä puuhaavat, tuo Janitskinin ja Putkosen poppoo häärii suoralla Kremlin tuella. Venäjällä mielipidevaikuttamista Suomea vastaan on tehty jo vuosia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
veetee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 5746

LähetäLähetetty: 23.10.2017 07:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yrittäneet kyllä vuosikymmeniä...mitä sitten?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 11478

LähetäLähetetty: 23.10.2017 08:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

veetee kirjoitti:
Yrittäneet kyllä vuosikymmeniä...mitä sitten?

Monenlaista voi ohittaa olankohautuksella. Mutta ehkä merkittävämpää, kuin että mitä venäläiset tekee tai sanoo, on se että miksi ne tekevät tai sanovat.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
veetee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 5746

LähetäLähetetty: 23.10.2017 08:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

... vaikka voissa paistais.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 31645

LähetäLähetetty: 23.10.2017 09:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

NATO:on ja äkkiä,kaikenlainen vedättely,kiusanteko ja pikku uhkailu vähenee heti.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 23.10.2017 10:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ollari kirjoitti:
veetee kirjoitti:
Yrittäneet kyllä vuosikymmeniä...mitä sitten?

Monenlaista voi ohittaa olankohautuksella. Mutta ehkä merkittävämpää, kuin että mitä venäläiset tekee tai sanoo, on se että miksi ne tekevät tai sanovat.

Sitä se Horst Seehofer (Baijerin pääministeri, CSU) on tuonut useasti esille. Että miksi Baijerin sikatalous joutuu kärsimään jonkun Ukrainan takia? Ukraina on olematon valtio. Nyt sen kaasulaskua maksellaan EU:n budjetista, kun Ukrainassa ei mitään osata tehdä oikein.

Venäjälle ei kulje Suomen kautta yhtään ainoaa sotavoimien kulkureittiä. Ei Helsinki-Pietari-väli ole mikään Varsovan valtatie. Kaukana siitä. Olematon polku, jonka varrelta on liikenne heivaantunut ja yritykset lopettaneet toimintansa. Aluepolitiikka on jäänyt.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 11478

LähetäLähetetty: 23.10.2017 10:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

BaikalIJ54 kirjoitti:
Ollari kirjoitti:
veetee kirjoitti:
Yrittäneet kyllä vuosikymmeniä...mitä sitten?

Monenlaista voi ohittaa olankohautuksella. Mutta ehkä merkittävämpää, kuin että mitä venäläiset tekee tai sanoo, on se että miksi ne tekevät tai sanovat.

Sitä se Horst Seehofer (Baijerin pääministeri, CSU) on tuonut useasti esille. Että miksi Baijerin sikatalous joutuu kärsimään jonkun Ukrainan takia? Ukraina on olematon valtio. Nyt sen kaasulaskua maksellaan EU:n budjetista, kun Ukrainassa ei mitään osata tehdä oikein.

Venäjälle ei kulje Suomen kautta yhtään ainoaa sotavoimien kulkureittiä. Ei Helsinki-Pietari-väli ole mikään Varsovan valtatie. Kaukana siitä. Olematon polku, jonka varrelta on liikenne heivaantunut ja yritykset lopettaneet toimintansa. Aluepolitiikka on jäänyt.


Eipä muuten taida Seehoferia kiinnostaa sitten mitätön Suomikaan jos Suomea alkaavat kurmottaa.

Yksittäiset mitättömät valtiot ei paljoa Venäjälle mitään mahda. NATOon ja äkkiä, on minunkin mielipiteeni.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 9209
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 23.10.2017 11:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Samaa mieltä, vaikken oikein siihenkään usko että NATO todellisuudessa reagoisi jos keltaisten joukot hyökkäävät Baltiaan tai Suomeen. Mutta sen jälkeen ei välttämättä löytyisi kanttia edes "separationistisille liikkeille".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lyrurus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 1898
Paikkakunta: Muurame

LähetäLähetetty: 23.10.2017 12:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minun suuri auktoriteettini historiallisissa ratkaisuissa on Nostradamus. En itse osaa Nostradamusta lukea, mutta jotkut osaa ja olen katsellut näiden juttuja. Helpottava asia on se, että ryssistä ei ole huolta. Kun seuraava iso kähinä alkaa, Venäjä valtiona on kadonnut kartalta. (Sanoo siis Nostardamus.) Kiina on vallannut Venäjän itäosat ja länsiosa on hajonnut pikkuvaltioiksi.

"Seuraava iso kähinä" tarkoittaa muuten sitä, että arabit hyökkäävät Välimeren yli Italiaan ja Espanjaan ja kiinalainen 200 miljoonan miehen armeija tunkeutuu Balkanin kautta Keski-Eurooppaan. (Sanoo Nostradamus.) Näiden juttujen aikajärjestys on hiukan epäselvä, ja muitakin pikkukähinöitä sattuu tuohon aikaan. (Nostradamuksen mukaan muuten tuohon aikaan "napapiirin valtiot ovat yhdistyneet" ja se koskee ilmeisesti myös Suomea.)

Mutta pääasia on tämä: Ryssistä ei ole huolta. Antaa tuon mikkihiiriporukan lahota paikalleen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 11478

LähetäLähetetty: 23.10.2017 13:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lyrurus kirjoitti:
Minun suuri auktoriteettini historiallisissa ratkaisuissa on Nostradamus. En itse osaa Nostradamusta lukea, mutta jotkut osaa ja olen katsellut näiden juttuja. Helpottava asia on se, että ryssistä ei ole huolta. Kun seuraava iso kähinä alkaa, Venäjä valtiona on kadonnut kartalta. (Sanoo siis Nostardamus.) Kiina on vallannut Venäjän itäosat ja länsiosa on hajonnut pikkuvaltioiksi.

"Seuraava iso kähinä" tarkoittaa muuten sitä, että arabit hyökkäävät Välimeren yli Italiaan ja Espanjaan ja kiinalainen 200 miljoonan miehen armeija tunkeutuu Balkanin kautta Keski-Eurooppaan. (Sanoo Nostradamus.) Näiden juttujen aikajärjestys on hiukan epäselvä, ja muitakin pikkukähinöitä sattuu tuohon aikaan. (Nostradamuksen mukaan muuten tuohon aikaan "napapiirin valtiot ovat yhdistyneet" ja se koskee ilmeisesti myös Suomea.)

Mutta pääasia on tämä: Ryssistä ei ole huolta. Antaa tuon mikkihiiriporukan lahota paikalleen.
No sikäli kun nuo on isoja kähinöitä, niin Venäjä saa tehdä meillä ihan mitä tykkää noita odotellessa, eikä se taida Nostradamusta olla kiinnostanut. Mua taas ei hirveästi nuo tulossa olevat isot kähinät kiinnosta juuri siinä vaiheessa, jos meitä aletaan Krimin tavoin liittämään äitiin venäjään. Eikä Venäjälläkään mitään isoja kähinöitä taidettu odotettaa, että voitaisiin palauttaa Krim heidän haltuunsa. Aluepolitiikka lienee helpompaa pieni alue kerrallaan. Mistä kertoo myös tuo aimmin lainatun saksalaisen poliitikon kanta, pienillä ei väliä jos hänen kauppansa käy.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Sivu 1 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com