OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Teeripaisti
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
MtJ
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tou 2004
Viestejä: 10001

LähetäLähetetty: 11.09.2012 22:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pistetään nyt tähän oma, kun kerran 3 roikkuu tuolla kellarissa.

Eli.

Tehdään 10% suolaliuos (1dl suolaa, 1l vettä tyylillä). Tähän upotetaan teerit yön ylitse (suosittelen 2 vrk). Sitten ennen kypsentämistä maustetaan, mutta hyvinkin kevyesti. Eli pintaan vain vähän pippuria, ei muuta.

Sitten uuniin. 200 astetta 30 minuutin ajan. Loppuaika, 1 tunti per kilo on normaali "ohje", mutta jos teerit on vanhoja, niin 1,5 tuntia per kilo. Jos teeriä on 3kpl, 3,5 tuntia uunissa. Teeristä pitää irrota haarukalla rintalihat rintalastasta, muuten ne on vaan per...stä.
_________________
Jos parturi ajaa parran vain niiltä, jotka eivät itse aja partaansa, ajaako hän silloin oman partansa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 11.09.2012 23:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

MtJ kirjoitti:
Pistetään nyt tähän oma, kun kerran 3 roikkuu tuolla kellarissa.

Eli.

Tehdään 10% suolaliuos (1dl suolaa, 1l vettä tyylillä). Tähän upotetaan teerit yön ylitse (suosittelen 2 vrk). Sitten ennen kypsentämistä maustetaan, mutta hyvinkin kevyesti. Eli pintaan vain vähän pippuria, ei muuta.

Sitten uuniin. 200 astetta 30 minuutin ajan. Loppuaika, 1 tunti per kilo on normaali "ohje", mutta jos teerit on vanhoja, niin 1,5 tuntia per kilo. Jos teeriä on 3kpl, 3,5 tuntia uunissa. Teeristä pitää irrota haarukalla rintalihat rintalastasta, muuten ne on vaan per...stä.
Kolme???
Siis sinua lainaten " Niin ja itseltäni seuran mailla loppui kanalintujahti tänä aamuna. Kiintiö oli 1 kukkometso ja 2 teertä, joka tuli viimeistä lintua myöten täyteen. Näköjään rahallisesti säästäisi 10 euroa vuosi, jos ostaisi vain 2x vierasluvat, eikä maksaisi jäsenmaksuja lainkaan. Ja olisi järkevämpääkin."
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ComeusCullius
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 13 Elo 2004
Viestejä: 87

LähetäLähetetty: 12.09.2012 09:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannattaa näköjään olla tarkkana mitä kirjoittaa. Nettipoliisi väijyy alati valmiina.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dominator
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2008
Viestejä: 430

LähetäLähetetty: 21.09.2012 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannattanee myös opetella sisäistämään lukemansa teksti... Tosin eihän se ikinä miltään poliisilta suju ilman parin apua...
_________________
Powered By: 308WIN T3 Hunter + Luger PRO-NA 3-12x56 + AU Jet-Z
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nöyhtä
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 18 Hel 2013
Viestejä: 25
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 18.03.2013 11:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tein tuossa kokeilun, jossa yhdistelin teeren kreikkalaisen keittiön tuotoksiin ja ainakin omasta sekä perheen mielestä se onnistui.

Alkuvalmistelut: Heti nylkemisen jälkeen irrottelin suurimmat lihat, pussiin ja pakkaseen. Jäännökset kiehumaan kattilaan kunnes kypsää. Siivilöidään luut pois ja keitetään liemi kokoon. Rasiaan ja myös pakkaseen odottelemaan varsinaista ruuanlaittoa.

Lihat ja liemi sulatetaan alkuun jääkaapissa ja liha otetaan huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistuksen alkua.
Liha paloitellaan paloiksi ja ruskistetaan kevyesti paistinpannulla, jonka jälkeen valurautapataan.Pataan myös samalla kanelitanko, 1-2 laakerinlehteä, mustapippuria, merisuolaa, 1 tl roomankuminaa, puoli desiä oliiviöljyä ja puolikas tölkki tomaattimurskaa.
Aluksi kiehutellaan hetki kunnolla hieman välillä sekoitellen, jonka jälkeen hiljaiselle tulelle, kunnes lihat pehmeitä... toisinsanoen haarukka menee läpi.
Tämän jälkeen lisätään lohkoiksi paloiteltuja sipuleita yhtä paljon, kuin lihaa, valkosipulia maun mukaan, neljäsosa desiä punaviinietikkaa ja se aikaisemmin keitetty teeriliemi. Jatketaan keittämistä hiljaisella tulella hauduttamalla, kunnes sipulit kypsiä. Muistetaan hämmentää välillä.

Lisukkeena kokoperunat, muusi tahi riisi sekä höyrytettyjä kasviksia.
_________________
- Kertalaakiyhdistys -
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com